Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: η σελιδα της aggy

η σελιδα της aggy 13 Χρόνια 1 Μήνας πριν #18546

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
ενα μηνα εκλεισα και εχασα 7μιση κιλα.τα ρουχα μου με πεφτουν .εχασα πολλοους ποντους.η κετωση στο φουλ.ναι ελεγχω καθε πρωι. μωβ καραμπινατο.δεν κανω ατασθαλιες π ερα απο 2 μικρα παγωτα και του λιντλ 7μιση υδατανθ το παγωτακι.και τις τηγανητες μελιτζανες μου εφαγα και δεν στερηθηκα τπτ.σημερα πηγα να παρω πολυβιταμινες και ο φαρμακοποιος με ρωτησε γιατι τις θελω,,του ειπα για την ατκινς και μου λεεει οοχι αυτη η διαιτα ειναι θανατος,το ξερω λεω δωσε μου τωρα τις βιταμινες και ασε με να πεθανω.μου λεει εισαι φανατικη ε; προσεχε μονο μου λεει.προσεχω του λεω για αυτο την κανω αυτη την διατροφη.χαχαχαχα
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

η σελιδα της aggy 13 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #18547

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
χαχαχαχαχ! Όλοι τα ίδια ρε συ! Γι αυτό και γω, λέω πάντα, "κάνω διατροφή χαμηλή σε υδατάνθρακες", και εισπράτω βλέμματα θαυμασμού, εξηγώντας απλά, πως έκοψα αλεύρι ζάχαρη και επεξεργασμένους υδατάνθρακες.
Είδες πως, αν πεις το ίδιο πράγμα, με διαφορετικά λόγια, αποκτάει στα αυτιά των ανίδεων και διαφορετική υπόσταση;
btw συγχαρητήρια για τα 7,5 κιλά!
love your self

η σελιδα της aggy 13 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #18548

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
σωστα ρουλακι, ετσι θα λεω και εγω,δεν γινεται .εχω και στην δουλεια τις συναδελφισσες φαε μια φετουλα ψωμακι και βουτυρο με μαρμελαδα.γκρρρρ,εφαγα τις λεω σπιτι ομελλετα.εε θα παθεις τιποτα.βαρεθηκα να λεω οτι μου αρεσει αυτη η διατροφη και οτι το ψωμι δεν μου αρεσει.φαε φρυγανιες φαε μια τυροπιτα και ξανα γκρρρρ.

η σελιδα της aggy 13 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #18549

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Η καλύτερη δικαιολογία ever! "Έκανα τεστ και έχω δυσανεξία στην γλουτένη. Μου είπε ο γιατρός να την κόψω για 6 μήνες!"
love your self

η σελιδα της aggy 13 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #18557

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
πανω που χαρηκα και ειδα το 7αρακι στην ζυγαρια για 2 μερες ξαφνικα τσουππππ 81 παλι.προς στιγμη απογοητευτηκα αλλα ευτυχως συνηλθα γρηγορα.βεβαια εκανα καποιες ενεσεις και φαρμακα γιατι με επιασε ισχιαλγια ( δικαιολογια τωρα ).η κετωση μια χαρα βεβαια δεν ειναι στο μωβ σκουρο , ειναι στο πιο ανοιχτο μωβ στο προτελευταιο.ααα ειχα να παω στα καρφουρ πααρα πολυ καιρο και οταν αντικρισα στα ραφια προιοντα ατκινς δεν κρατηθηκα και πηρα καποια.η μια μπαρα που δοκιμασα απλα τελεια.και το ωραιο μου φανηκε φοβερα γλυκια και εφαγα την μιση την μια μερα και την αλλη μιση την αλλη.

η σελιδα της aggy 13 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #18558

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
τελικα θελει πολυ καλο διαβασμα το βιβλιο ατκινς.σε ενα σημειο λεει οτι καποια στιγμη με καποια μικρη παρασπονδια μπορει να μπουνε δυο η και περισσοτερα κιλα .εμεις πρεπει να συνεχισουμε την διατροφη μας.την προηγουμενη φορα που εκανα την διατροφη με λιγα κολυβα που ειχα φαει λογω του θανατου της μητερας μου μπηκαν 3 ολοκληρα κιλα. μου ηρθε κολπος.με πηρε απο κατω και τα ξαναεβαλα ολα οσα ειχα χασει.αν ειχα διαβασει τοτε αυτην την παραγραφο τωρα θα ημουν στον στοχο μου.πηγα πισβ 3 χρονια για να να επανελθω στην ταξη.τελός παντων τα ειπα και ξεθυμανα
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.083 δευτερόλεπτα

Syndication