Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Γεια χαρα σε ολους σας...και ...καλως σας βρηκα!!

Γεια χαρα σε ολους σας...και ...καλως σας βρηκα!! 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #2150

• xrysa
  • Το Άβαταρ του/της xrysa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια χαρα σε ολο τον κοσμο

Παιδια καλως σας βρηκα..
Νεα κι εγω στην παρεα σας και σημερα συμπληρωσα την 4η μερα της διαιτας και οδευω με καλη διαθεση προς την 5η.
Για να ειμαι ειλικρινης η σελιδα ηταν η δυναμη που μου δοθηκε να ξεκινησω την ατκινς μιας και καπου φοβομουν πως δεν θα τα καταφερω επειδη και ειχα αμετρητες απορειες.
Διαβαζοντας σας ομως μερες τωρα μου εχουν λυθει αρκετες και βεβαια ξερω πως οτι χρειαστω εχω κοντα μου πλεον ολους εσας.
Ειμαι η Χρυσα 35 χρονων κουβαλαω χρονια τα κιλα μου και ειναι η μοναδικη φορα που εχω αποφασισει να τα ξεφορτωθω.Επισκεπτομαι εδω και μηνες μια διαιτολογο κι ενω εχω ραντεβου την Πεμπτη θα το ακυρωσω μιας και παρατησα την διαιτα της για να ακολουθησω την ατκινς.
Ευομαι ολα να πανε καλα... καλη δυναμη σε ολους για καλα αποτελεσματα...
και κυριως υγεια και ψυχικη γαληνη.

(Χαιρομαι πολυ που μπηκα στην παρεα σας) :) )
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Γεια χαρα σε ολους σας...και ...καλως σας βρηκα!! 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #2151

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
xrysa καλημερουδια κ καλοσηρθες!! καλη αρχη σου ευχομαι κ με λιγη προσοχη -πολυ λιγοτερη απο τις αλλες διαιτες- κ λιγη επιμονη σου λεω πως μεχρι το τελος του καλοκαιριου θα εισαι στυλακι !!! :lol: :D

Re: Γεια χαρα σε ολους σας...και ...καλως σας βρηκα!! 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #2156

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Καλημέρα Χρύσα!

Χαίρομαι πολύ που κατάλαβες πως ένας διαιτολόγος δεν φέρνει την άνοιξη. Δεν λέω οι άνθρωποι την δουλειά τους κάνουν, αλλά μια υποθερμιδική δίαιτα δεν λύνει όλα μας τα προβλήματα.

Καλή αρχή, υπομονή, επιμονή και περιμένουμε νέα σου! :)
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Γεια χαρα σε ολους σας...και ...καλως σας βρηκα!! 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #2162

• xrysa
  • Το Άβαταρ του/της xrysa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ευχαριστω κοριτσια...

εγω ζυγιζα 104,5 τον Ιανουαριο που περασε αλλα κανεις δεν το πιστευε.Ολοι με εκαναν τουλαχιστον 15 κιλα πιο αδυνατη.
Με πολυ κοπο και στερηση καταφερα κι εφτασα 93,5 με την διαιτολογο. Με την ατκινς μεσα σε 5 μερες ειμαι 91,5 και δεν θα την σταματησω αν δεν χασω 10 με 12 κιλα...να φτασω τουλαχιστον 80. Στα 80 θα μοιαζω με 70 γιατι ετσι ειναι το σκαρι μου εχω απιστευτα βαρυ σκελετο...
θελω μονο να κανω μια ερωτηση αν ολη μερα κρατησω τους υδατανθρακες μου στο 0 αντε 2 με το ζορι μπορω να απολαυσω εναν φρεντο καπουτσινο γλυκο το απογευμα? η ξεφευγω πολυ?
ειναι το μονο πραγμα που μου λειπει.
Θα μπορουσα να πινω 2 την εβδομαδα?
Τα παω πολυ καλα εως τωρα και δεν θελω να χαλασω την ροη...οποιος μπορει να με συμβουλεψει ας το κανει παιδια..

Σας ευχαριστω!!

ΥΓ...
Marina ισως βρεις ενα μαιλ στο msn σου...συγνωμη για την ενοχληση αλλα μερες παλευα να συνθεδω...

Re: Γεια χαρα σε ολους σας...και ...καλως σας βρηκα!! 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #2164

• Δημητρης
  • Το Άβαταρ του/της Δημητρης
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ΓΙΑ ΧΡΥΣΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΕΙΜΑΙ .ΕΧΩ ΑΡΧΕΙΣΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΙΑΙΤΑ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΗΜΟΝΗ ΓΕΙΝΟΝΤΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

Re: Γεια χαρα σε ολους σας...και ...καλως σας βρηκα!! 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #2176

• vanta1965
  • Το Άβαταρ του/της vanta1965
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
χρυσα μου νομίζω ότι αφοβα μπορεις να πινεις τον καφέ σου αλλα με ζαχαρίνη ....καλύτερα να μην πιεις ζάχαρη γιατί θα μπλοκάρει τον ρυθμό απώλειας και μάλλον δεν το θέλεις....εγω έχανα 300 περιπου γρ. την ημέρα και όταν εφαγα ρωσικη σαλάτα που ειχε λιγη πατατα την άλλη μέρα ημουν συν 800γρ. φιλια καλη επιτυχία
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.119 δευτερόλεπτα

Syndication