Καλησπέρα σε όλους και όλες.
Θα ήθελα την βοήθεια σε κάποια ερωτηματα που με αποσχολούν απο την μέρα που ξεκίνησα την συγκεκριμενη διαιτα.
Καταρχας να σας πω οτι σήμερα συμπληρωνω 2 εβδομάδες με την συγκεκριμένη διατροφή Atkins.
Η πρώτη εβδομάδα ήταν εντυπωσιακή, έχασα με σε 7 ημέρες 4,5 κιλα!!. Αυτο με έκανε να πιστέψω οτι πολυ σύντομα θα φτάσω στον στόχο μου...αλλα την δευτερη εβδομάδα έχασα μολις μισο κιλό και αυτό με τα βιας?....
Τι συνέβει ομως την δευτερη εβδομαδα που δεν έγινε την πρώτη....κατα την δευτερη εβδομάδα άρχισα να πίνω μέρα παρα μέρα ένα ποτάκι (είτε βότκα, είτε μαρτίνι, είτε τζιν...ολα αυτα σκέτα)....
Αφου είχα διαβάσει στο φορουμ σας οτι δεν μας επηρεάζει οτι δεν έχει υδατάνθρακες...
Γιατι λοιπόν σταμάτησα να χάνω????
Επιπλέον να ενημερώσω οτι τρώω χωρίς "εκπτώσεις"...φυσικά μόνον οτι έχει ελάχιστους η καθόλου υδατάνθρακες?....αφου και αυτό είπατε δεν πειράζει...
και μάλιστα όλους τους υδατάνθρακες της ημέρας του παίρνω μόνο απο σαλάτες που τρώω και αυτές είναι μαρούλι και λάχανο...αντε και κανένα γιαούρτι το βράδυ για να πλησιάσω τα 20 γρ. ημερησίως...
Είναι κάτι που δεν κάνω καλα????
Μπορεί κάποιος αφου έχει διαβάσει όλα τα παραπάνω να με συμβουλέψει???
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Υ.Γ: Το έχω ποστάρει και σε άλλο τοπικ αν θεωρείτε οτι είναι περιττό πρακαλώ σβήστε το...απλα θέλω μια γρήγορη απάντηση