Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Γεια χαρα σε ολους σας...και ...καλως σας βρηκα!!

Re: Γεια χαρα σε ολους σας...και ...καλως σας βρηκα!! 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #2188

• xrysa
  • Το Άβαταρ του/της xrysa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ευχαριστω Vanta μου.. το θεμα μπλοκαρω δεν το ειχα σκεφτει.. εγω ειμαι στην 6η μερακι εχω χασει 2 κιλα...παω καλα?
τι λες?
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Γεια χαρα σε ολους σας...και ...καλως σας βρηκα!! 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #2190

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
xrysa ο καπουτσίνο του εμπορίου έχει περίπου 12 υδατάνθρακες. Αν πάμε στον κρύο που έχει και σιροπάκι... δεν θες να ξέρεις... :P

Στα caeffour υπάρχει ένας ωραιότατος καπουτσίνο που στο κουταλάκι των 10 γραμμαρίων δίνει περίπου 5 υδατάνθρακες. Θα σε καλύψει μια χαρά! :wink:
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Γεια χαρα σε ολους σας...και ...καλως σας βρηκα!! 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #2209

• Φρίξος
  • Το Άβαταρ του/της Φρίξος
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ακόμα καλύτερος ο decaf. Δυστυχώς η καφείνη προκαλεί το πάγκρεας να εκκρίνει ινσουλίνη η οποία με την σειρά της διατάζει τον οργανισμό να αποθηκεύσει λίπος επιβραδύνοντας έτσι την «κέτωση» που είναι και ο μηχανισμός απώλειας λόπους της δίαιτας Άτκινς. Προσωπικά, έχω βολευτεί πίνοντας espressάκια decaf της Nespresso.

Re: Γεια χαρα σε ολους σας...και ...καλως σας βρηκα!! 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #2212

• marinaki
  • Το Άβαταρ του/της marinaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Εχω μπερδευτει!!! Γιατι ενας καπουτσινο εχει 12 υδ??? Αν παρουμε ενα καπουτσινο φρεντο απεξω και τους πουμε να βαλουν ζαχαρινη ποσους υδ/κες εχει??? Ουσιαστικα μονο το λιγο γαλα απο το αφρογαλα εχει υδ...Φανταζομαι οτι ο εσπρεσο φρέντο δεν εχει υδατανθρακες, σωστα???
Αυτο για την καφεινη δεν το ηξερα, νομιζα οτι γενικα βοηθαει στην απωλεια, αλλα ετσι κι αλλιως μονο ντεκαφεινε πινω...
Keep it real...

Re: Γεια χαρα σε ολους σας...και ...καλως σας βρηκα!! 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #2221

• vanta1965
  • Το Άβαταρ του/της vanta1965
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
φριξο μην ξεχνιεσαι...την συνταγή της τυρόπιτας...

Re: Γεια χαρα σε ολους σας...και ...καλως σας βρηκα!! 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2232

• Jack_Bower
  • Το Άβαταρ του/της Jack_Bower
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
γεια χαρα κι απο μενα.. :)
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.177 δευτερόλεπτα

Syndication