Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: 2 βδομάδες Atkins induction & πήρα 2-3 κιλά - HELP

2 βδομάδες Atkins induction & πήρα 2-3 κιλά - HELP 10 Χρόνια 10 Μήνες πριν #19337

• dietbot
  • Το Άβαταρ του/της dietbot
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
roulaki έγραψε:
Πρώτο λάθος: Γυμναστική από την αρχή! Ποτέ! Μετά τα πρώτα κιλα, ξεκινάμε με περπάτημα για μισή ώρα και στην πορεία, αυξάνουμε τις καύσεις με γυμναστική. Κατά πάσα πιθανότητα, έχεις χάσει λίπος, αλλά το έχεις πάρει σε μυς.
Χμ, ξέχασα να το αναφέρω. Γυμναστική δεν άρχισα τώρα, κάνω εδώ και τουλάχιστον ενάμιση χρόνο με τον ρυθμό που σας γράφω. Κυρίως αερόβια, ασκήσεις με αντίσταση ξεκίνησα από τις αρχές Σεπτέμβρη...
Δεύτερο λάθος: Πολλά αλλαντικά. Άρα πολλά συντηρητικά και πολύ νάτριο! Άρα, κατακράτηση υγρών! Στην προκειμένη περίπωση, ή κόβεις τα αλλαντικά, ή διπλασιάζεις το νερό! (σε συμβουλεύω, να πάρεις μια μοσχαρίσια γλώσσα, να την βράσεις και να την κόψεις φέτες. Το δικό σου αλλαντικό, με όσο αλατάκι και πιπεράκι θες)
Θα το δοκιμάσω αυτό με το νερό!
Όσο για τη γλώσσα... με το ζόρι τρώω τα κρεατικά, για εντόσθια, γώσσες, μυαλά και άλλα τέτοια εξωτικά φρούτα, ούτε λόγος! [:D]
Για την κρέμα γάλακτος έχεις κάποια ένσταση;
Τρίτον και τελευταίο λάθος, το 80% από μας, μας κολλάει το ζελέ. Φτιάξε ρουλοψωμάκια, έχε τα στο ψυγείο και κάνε σαντουιτσάκια με αυτά.
Κάνε αυτά που σου προτίνω, και σε δυο τρεις μέρες, θα ξαναμπεις να μας πεις πόσο άλλαξαν όλα!
Θα τελειώσω αυτό που έφτιαξα και θα προσπαθήσω να το κόψω/αντικαταστήσω με κάτι άλλο (θα πρέπει μάλλον να βρω και τη συνταγή για τα ρουλοψωμάκια - αν και το κρεμώδες μου πάει καλύτερα για πρωινό γμτ... )

Θα της δώσω μια ευκαιρία λίγες μέρες ακόμα, αυξάνοντας το νερό, μειώνοντας τα γλυκαντικά, άντε θα στερηθώ και το ζελέ... Αν δεν δω αποτέλεσμα θα πρέπει να την κόψω, γιατί εκτός από την ταλαιπωρία, φοβάμαι μην παχύνω. Εδώ θέλω να χάσω...

Σκέφτομαι κιόλας, μήπως δεν μου ταιριάζει αυτός ο τύπος δίαιτας. Δεν ξέρω, όποιος την κάνει, υποτίθεται ότι στάνταρτ αδυνατίζει;
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

2 βδομάδες Atkins induction & πήρα 2-3 κιλά - HELP 10 Χρόνια 10 Μήνες πριν #19339

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 32
είναι σίγουρο 99,9%. σου μιλάει άτομο με φοβερή μεταβολική αντίσταση, θυροειδή και 40 ετών πια. ήμουν παχουλή από μικρή με διακυμάνσεις από 65 έως περίπου 100 κιλά. τώρα είμαι 78,8 και συνεχίζω. θα χάσεις, δεν υπάρχει περίπτωση. στο βιβλίο πάντως ο άτκινς επιτρέπει έως τρία γλυκαντικά την ημέρα-και όχι ασπαρτάμη. μήπως να αγόραζες το βιβλίο? ή κατέβασέ το από το διαδύκτιο (αν τα αγγλικά σου είναι ικανοποιητικά). σίγουρα θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τη φιλοσοφία της διατροφής και να εντοπίσεις τυχόν λάθη...

2 βδομάδες Atkins induction & πήρα 2-3 κιλά - HELP 10 Χρόνια 10 Μήνες πριν #19341

• dietbot
  • Το Άβαταρ του/της dietbot
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αφού υπάρχει θα το κατεβάσω (ελπίζω να βρω και λίγο χρόνο να το διαβάσω, τουλάχιστον να του κάνω ένα γρήγορο σκανάρισμα). Ποιο βιβλίο του να αναζητήσω;

Για την ώρα πάντως και μέχρι την επόμενη βδομάδα, δεν έχω χρόνο να αλλάξω δίαιτα, οπότε αναγκαστικά θα τη συνεχίσω. Με παρηγορεί αυτό που γράφεις, ότι χάνουν ακόμα και οι δύσκολες περιπτώσεις. Κι εγώ δεν είμαι εύκολη, έχω θυρεοειδή και γενικότερα έχω αρκετή τάση για αποθήκευση λίπους στην περιοχή της κοιλιάς. Αφού είχα σκεφτεί σοβαρά και τη λύση της κρυολιπόλυσης για την οποία μου είχε μιλήσει ένας καρδιολόγος...
Ασπαρτάμη δεν καταναλώνω, με πειράζει στο στομάχι. Μόνο στέβια και σουκραλόζη.

2 βδομάδες Atkins induction & πήρα 2-3 κιλά - HELP 10 Χρόνια 10 Μήνες πριν #19342

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
λιγο δυσκολο μου φαινετι κι εμενα το γεγονος να μην χασεις! εως απιστευτω να πω αλλα παντα υπαρχει το ενδεχομενο να μην ταιριαζουν ολες οι διαιτες σε ολους! αλλα να παρεις κιολας δεν το κοβω.. κανε την λιγο πιο προσεχτικα κ βλεπεις

2 βδομάδες Atkins induction & πήρα 2-3 κιλά - HELP 10 Χρόνια 10 Μήνες πριν #19344

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 32
dietbot έγραψε:
Ποιο βιβλίο του να αναζητήσω;

και γω στο ιντερνετ το βρήκα-η νεα διαιτητική επανάσταση του δρ άτκινς (the new revolution κλπ κλπ). και το έντυπο που έχω όμως, που είναι πιο καινούριο-η νέα άτκινς-είναι συμπαθητικό. ότι σε βολεύει περισσότερο.

Τελευταία διόρθωση: 10 Χρόνια 10 Μήνες πριν από elsa.

2 βδομάδες Atkins induction & πήρα 2-3 κιλά - HELP 10 Χρόνια 10 Μήνες πριν #19348

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
καλά τα λέμε, αλλά δεν μας έχεις πει, τι γίνεται με τους πόντους σου. Αν τα ρούχα σου, σου είναι πιο άνετα, τότε έβαλες δύο-τρία κιλά σε μυς. Να σου φέρω ένα παράδειγμα. Πριν από κανα χρόνο, είχα διαβάσει, ότι ο Ντάνιελ Γκρεγκ, για να έχει το μυώδες σώμα που χρειάζεται ο Τζέιμς Μποντ, κάνει Άτκινς σε συνδυασμό με γυμναστική με αντίσταση, και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, να φεύγει το λίπος γύρω από τους μυς, και να αντικαθίσταται μεδιόγκωση των μυών.
Για την κρέμα γάλακτος, δεν έχω καμία ένσταση, αρκεί να κοιτάς τους υδατάνθρακες. Και μιας και σου αρέσουν τα κρεμώδη για πρωί, μια μους της στιγμής με κρέμα γάλακτος, θα ήταν τέλεια! Χτυπάς την κρέμα με λίγο γλυκαντικο, με το μιξεράκι του καφέ (μην πάρεις αυτή που είναι για ζυμαρικά, δεν θα γίνει ποτέ της μους) και βάζεις ανάλογα τα κέφια, κακάο, βανίλια, κάποια εσάνς π.χ. πορτοκαλιού, ακόμη και μια κουταλίτσα σκόνης bolero.
Όσο για το αν σου ταιριάζει η διατροφή, η πείρα μου τόσα χρόνια, μου έδειξε ότι ακόμη και τα άτομα που είχαν μεταβολισμό υπό του μηδενός και δεν έχαναν τίποτα, τουλάχιστον δεν έβαζαν και ξεφούσκωναν.
love your self
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.108 δευτερόλεπτα

Syndication