roulaki έγραψε:
Πρώτο λάθος: Γυμναστική από την αρχή! Ποτέ! Μετά τα πρώτα κιλα, ξεκινάμε με περπάτημα για μισή ώρα και στην πορεία, αυξάνουμε τις καύσεις με γυμναστική. Κατά πάσα πιθανότητα, έχεις χάσει λίπος, αλλά το έχεις πάρει σε μυς.
Χμ, ξέχασα να το αναφέρω. Γυμναστική δεν άρχισα τώρα, κάνω εδώ και τουλάχιστον ενάμιση χρόνο με τον ρυθμό που σας γράφω. Κυρίως αερόβια, ασκήσεις με αντίσταση ξεκίνησα από τις αρχές Σεπτέμβρη...
Δεύτερο λάθος: Πολλά αλλαντικά. Άρα πολλά συντηρητικά και πολύ νάτριο! Άρα, κατακράτηση υγρών! Στην προκειμένη περίπωση, ή κόβεις τα αλλαντικά, ή διπλασιάζεις το νερό! (σε συμβουλεύω, να πάρεις μια μοσχαρίσια γλώσσα, να την βράσεις και να την κόψεις φέτες. Το δικό σου αλλαντικό, με όσο αλατάκι και πιπεράκι θες)
Θα το δοκιμάσω αυτό με το νερό!
Όσο για τη γλώσσα... με το ζόρι τρώω τα κρεατικά, για εντόσθια, γώσσες, μυαλά και άλλα τέτοια εξωτικά φρούτα, ούτε λόγος! [

]
Για την κρέμα γάλακτος έχεις κάποια ένσταση;
Τρίτον και τελευταίο λάθος, το 80% από μας, μας κολλάει το ζελέ. Φτιάξε ρουλοψωμάκια, έχε τα στο ψυγείο και κάνε σαντουιτσάκια με αυτά.
Κάνε αυτά που σου προτίνω, και σε δυο τρεις μέρες, θα ξαναμπεις να μας πεις πόσο άλλαξαν όλα!
Θα τελειώσω αυτό που έφτιαξα και θα προσπαθήσω να το κόψω/αντικαταστήσω με κάτι άλλο (θα πρέπει μάλλον να βρω και τη συνταγή για τα ρουλοψωμάκια - αν και το κρεμώδες μου πάει καλύτερα για πρωινό γμτ... )
Θα της δώσω μια ευκαιρία λίγες μέρες ακόμα, αυξάνοντας το νερό, μειώνοντας τα γλυκαντικά, άντε θα στερηθώ και το ζελέ... Αν δεν δω αποτέλεσμα θα πρέπει να την κόψω, γιατί εκτός από την ταλαιπωρία, φοβάμαι μην παχύνω. Εδώ θέλω να χάσω...
Σκέφτομαι κιόλας, μήπως δεν μου ταιριάζει αυτός ο τύπος δίαιτας. Δεν ξέρω, όποιος την κάνει, υποτίθεται ότι στάνταρτ αδυνατίζει;