Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Καινουργια αρχη!

Καινουργια αρχη! 12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #18731

• papaki
  • Το Άβαταρ του/της papaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
aggy μου συγχαρητήρια για τα κιλά που έχασες και λυπάμαι πολύ για την μητέρα σου. Εύχομαι να είσαι πάντα δυνατή ψυχικά!!

claire καλή αρχή!! Εγώ είμαι ήδη στην τρίτη μέρα και πραγματικά νιώθω πως έχω ξεφουσκώσει! Δεν έχω ζυγιστεί βέβαια... Για μια φέτα μου φαίνονται πολλοί οι υδατάνθρακες... Μήπως να το άφηνες για λίγο αργότερα? Βέβαια αν σε χορταίνει και δεν ξεπερνάς το όριο υδατανθράκων πιστεύω θα είσαι εντάξει.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Καινουργια αρχη! 12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #18732

• claire
  • Το Άβαταρ του/της claire
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
papaki! καλή αρχή και σε σένα! :)
πόσα κιλά έχεις να χάσεις? εγώ γύρω στα 12!
πρέπει να τα καταφέρουμε και να μαστε κορμάρες το καλοκαίρι!
Πές και εσύ τι τρώς γενικά.. να ανταλλάσσουμε ιδέες!

Χμ για το ψωμάκι πιστεύεις είναι πολλοί οι 4 υδατάνθρακες ανα φέτα?? σκέψου μια φέτα κανονικό ψωμί έχει σχεδόν 17-20.. και 1 κούπα μπρόκολο βρασμένο έχει σχεδόν 6 μείον τις φυτικές ίνες .. 4! Λέω να το πάω δοκιμαστικά μέρα παρά μέρα και βλέπουμε!!

Καινουργια αρχη! 12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #18733

• papaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Claire μου σ’ευχαριστώ! Είμαι 25 χρονών και 62 κιλά. Θέλω να φτάσω 55-56. Βασικά το πρόβλημα το έχω στην κοιλιά.
Το ψωμάκι αν δεν σε κολλάει διατήρησε το, απλά να προσέχεις τι άλλο τρως την υπόλοιπη μέρα για να μην ξεφεύγεις από το όριο υδατανθρακών.
Πρωινό-Δεκατιανό τρώω συνήθως αυγό (πιο πολλά ασπράδια) και τυράκι με λίγο ζαμπόν. Μεσημεριανό τρώω αργά το απόγευμα (μετά τις 6) γιατί δουλεύω, οπότε το βράδυ συνήθως δεν πεινάω. Φτιάχνω κρέας σε αντικολλητικό τηγάνι (κοτόπουλο-χοιρινό) με λίγα λαχανικά. Καμιά φορά βάζω και μαγιονέζα στο κρέας που μου αρέσει αλλά προσπαθώ να μην ξεφεύγω σε ποσότητα γιατί έχει αρκετές θερμίδες απ’ ότι είδα. Δεν κάνω περίπλοκα φαγητά γτ όπως σου είπα δεν έχω χρόνο λόγω δουλειάς, μένω μόνη μου και η μανούλα μου είναι μακριά για να μου μαγειρεύει. :( Το σκ σκέφτομαι να κάνω καμιά συνταγή γιατί θα βαρεθώ τα ίδια. Εδώ στο forum έχει πολλές. Ρίξε μια ματιά…
Πίνω και 1-2 καφέδες σκέτους την ημέρα (ανέκαθεν σκέτο τον προτιμούσα) και 1-2 τσίχλες χωρίς ζάχαρη.
Α!! Ξέχασα να σου πω, πως χθες έκανα πρώτη φορά γυμναστική. Βρήκα κάτι 20λεπτα προγράμματα διαλειμματικής προπόνησης στο ιντερνετ και σκέφτηκα να κάνω μόνη μου στο σπίτι. Διάβασα ότι καις λίπος με τη διαλειμματική. Αυτά... Ελπίζω να μην σε κούρασα!!!

Καινουργια αρχη! 12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #18734

• claire
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Εγώ είμαι 26 χρονών! Τα κιλά σου είναι τα κιλά που θέλω να φτάσω! Που βασικά τόσο ήμουν μέχρι πρίν ενάμιση χρόνο σχεδόν.. αλλά βάλε μεταπτυχιακά, διπλωματκές και μετακομίσεις (μεταναστεύσεις μάλλον.. hehe) έφτασα το ωραιότατο 72! χάλια!!
Καλέ πόσο ύψος έχεις που θες να πας 55?? Λίγα δεν είναι?

Μπράβο για την γυμναστική! Σίγουρα βοηθάει! κ εγώ πάω γυμναστήριο σχεδόν 3 φορές την εβδομάδα!

Καινουργια αρχη! 12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #18735

• papaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
1,65 είμαι (πρώτο μπόι)! Γενικά δεν φαίνομαι χοντρή. Ποπό και μπούτια δεν έχω ιδιαίτερα. Το πρόβλημά μου είναι στην κοιλιά. Εκεί έχει μαζευτεί όλο το λίπος! Το καλοκαίρι που είχα φτάσει 56 ήμουν πολύ καλά! Σκέφτεσαι να μείνεις μόνιμα έξω? Δουλεύεις εκεί ή σπουδές. Κι εγώ είχα μείνει Δανία για 6 μήνες! Είχα πάει erasmus! Τέλεια ήταν... αχ τι μου θύμισες!!!!

Καινουργια αρχη! 12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #18736

• claire
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα σας!

{Να πω οτι εγώ κρυφοκοίταζα το φόρουμ για καιρό πριν γράψω.. οπότε αν μας κρυφοκοιτάζει και κανένας άλλος που ξεκίνησε ατκινς πρόσφατα... να μπεί να γραψει παρακαλώ!!! έχει πλάκα να είμαστε πολλοί!! :) :) }

Παπάκι τελείωσα με σπουδές.. τώρα δουλεύω εξωτερικό!
Εε πιστεύω αφού κάνεις και γυμναστική σίγουρα θα καταφέρεις να πάς 56 κιλά πάλι!! Πως πάει η διατροφή?
Εγώ χτές δεν είμαι σίγουρη αν έφτασα τα 20 γραμ υδατανθράκων, καθώς για σαλάτα έφαγα μόνο πρασινάδες που έχουν σχετικά λίγους, μεσημέρι έφαγα ψαρονέφρι και το βράδυ αυγό με φέτες γαλοπούλα και τυρί!

Σήμερα για πρωινό έφαγα μια φέτα απο το πρωτεινούχο ψωμί με γαλοπούλα/τυρί και τώρα πίνω τον σκέτο καφέ μου! Οπότε για την ώρα είμαι κοντά στους 5-6.
Για μεσημέρι έχω κοτόπουλο με μαρούλι (κλασσικά!) και βράδυ θα δώ.. μάλλον τόνο, 3-4 τοματίνια (3 γρ), αγγούρι (1 γρ), ελιές (2 γρ) .. ίσως και λίγο μαγιονέζα!!! Οπότε το βραδινό μου θα έχει σχεδόν 6-7 γρ.

Έτσι με υπολογίζω για σήμερα! Ελπίζω το πρόγραμμα να εφαρμοστεί!!
Τελευταία διόρθωση: 12 Χρόνια 5 Μήνες πριν από claire.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.096 δευτερόλεπτα

Syndication