Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Καινουργια αρχη!

Καινουργια αρχη! 12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #18710

• tsitaki
  • Το Άβαταρ του/της tsitaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
γεια χαρα σε ολους σας!μετα απο παρα πολυ καιρο κ αφου αφαιθηκα αρκετο διαστημα αποφασισα να ξεκινησς ξανα την ατκινς.η προηγουμενη αποπειρα που εκανα αν κ διαβασα αρκετα πριν ξεκινησω χαλασε γιατι ως λατρης του ψωμιου δεν μπορουσα να συνηθισω τις φρυγανιες ατκινς για πρωινο γιατι λογω ελλειψης χρονου δεν μπορουσα να φτιαχνω ομελετα καθε μερα κ επισης γιατι το πολυ το κυριε ελεησον το βαριετε κ ο παπας!με λιγα λογια εφτασα στο σημειο να αηδιαζω με αυτες τις ανοστες φρυγανιες(ο θεος να τισ κανει δηλαδη φρυγανιες) κ ετσι την σταματησα.επιχειρω μετα απο εναμιση χρονο να την ξαναρχισω αλλα θα ηθελα να ρωτησω τουσ παλαιμαχους εδω αν στην πρωτη φαση μπορω να φτιαχνω αυτες τισ συνταγες που εχετε εδω για ψωμακια.βλεπω οτι καθε μεριδα εχει πολθ λιγους υδατανθρακες κ οτι μπορω να το συνδυασω με γαλοπουλα κ κασερι για πρωινο,η να φτιαξω καποια μαφινς κ να παιρνω μαζι μου στην δουλεια.Θα ηθελα λιγη βοηθεια οσων αφορα το πρωινο !μερικες ιδεες για ενα ατομο που τρωει η κουλουρι με καφε το πρωι η ψωμι με κασερι κ γαλοπουλα η καμια τυροπιτα!γενικα θελω να μου διευκρινισετε εαν μπορω να τρωω πραγματα που εχουν πολυ χαμηλουσ υδατανθρακες αλλα δεν ειναι για την πρωτη φαση(κυριως ομως με ενδιαφερει το υποκαταστατο ψωμιου!) επισης εαν υπαρχει εναλλακτικη για καπουτσινο λατε που επινα μεχρι τωρα για να ανοιξει το ματι μου το πρωι! ελπιζω να μη σας κουρασα κ ευχομαι να βρω γρηγορΑ τις απαντησεις που ψαχνω! :)
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Καινουργια αρχη! 12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #18712

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
τσιτακι μου γλυκο. γιατι ταλαιπωρεις τον εαυτο σου ;στην ατκινς τρως οοοτι θελεις απλα να εισαι στο οριο των υδατανθρακων,ιδεες για πρωινα εχουμε ολοκληρη ενοτητα.υποκαταστατο ψωμιου το ρουλοψωμο.για καφε τωρα, μπορεις να πινεις νες , ελληνικο γαλλικο εσπρεσσο κλπ με σαχαρινες και κρεμα γαλακτος.βρασε αυγουλακια, παρε γκουντα γιαουρτακι,βρασε κοτοπουλο και παρε μαζι σου

Καινουργια αρχη! 12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #18713

• tsitaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση!το γιαουρτι επιτρεπεται στην πρωτη φαση?μου ειπανε για το μειγμα ψωμιου ατκινς οτι επιτρεπεται κ στην πρωτη φαση.υπαρχει καποιο αλλο (κατι ειχα διαβασει του LIdl) αλλα δεν ειμαι σιγουρη ποιο ειναι αυτο!ουφ ναι ξερω οτι μπερδευομαι κ θελω να αρχισω αυτες τις μερες κ θελω να την κανω σωστα για να μην την παρατησω οπως την προηγουμενη φορα κ απογοητευτω παλι.. :( το πρωινο πολυ με ζοριζει παντως αν κ με μερικες συνταγες που ειδα εδω ενιωσα οτι θα τα καταφερω!το ταχινι στην πρωτη φαση δεν επιτρεπεται μου ειπαν επιης απο το επισημο σαιτ τησ ατκινς.ισχυει αυτο?

Καινουργια αρχη! 12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #18714

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
τσιτακι μου, καλο ειναι τις 15 πρωτες μερες να κανουμε οσο πιο απλα την διατροφη.δηλ κρεατικα κασερια λιγα λαχανικουλια κλπ.αλλλλλα!! αν δεν αντεχεις την μονοτονια των τροφων φαε το γιαουρτακι σου.6 υδατανθρακες εχει το κουπακι των 200 γρ. βαλε και ζαχαρινη μεσα ειναι καταπληκτικο.φαε ελευθερα και χωρις τυψεις γυρο, σουβλακι τζατζικακι , μαγιονεζα..θα τα καταφερεις. ειμαι σιγουρη.για το ψωμι ατκινς δεν ξερω γιατι δεν εχω παρει .εχω να φαω ψωμι πανω απο 2 χρονια.δεν τομ εχω αναγκη.και ημουν πολυ ψωμου.1 κιλο ψωμι μπορουσα να το φαω την ημερα.αν τρως κρεατικα δεν θα εχεις την αναγκη του ψωμιου.ποσα κιλα θελεις να χασεις; τι ηλικια εχεις;

Καινουργια αρχη! 12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #18715

• tsitaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
γεια σου ξανα!ειμαι 35 στα 36 κ 75 κιλα με υψος 1.73.ιδανικα θα ηθελα 10 κιλα..δεν ηξερα οτι μπορεις να φας γιαουρτι στην πρωτη φαση..δεν μου αρεσει το γιαουρτι σκετο (κ οι περισσοτερες διαιτες που εχω κανει παντα το ειχανε ) για αυτο κ θεωρησα καλυτερη ρην ατκινς.εκει που κολλησα ειναι στο ψωμι κ στο οτι δεν ειχα πολλες εναλλακτικες περα απο το κρεασ οταν ημουν εκτος σπιτιου..εσυ την κανεις 2 χρονια τωρα??ουαουυ.τι ζαχαρινη επιτρεπεται?

Καινουργια αρχη! 12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #18716

• tsitaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
επισης μια ερωτηση!η λιστα τροφιμων που υπαρχει αναλυτικα στο σαιτ στα ποσα γραμμαρια εχει υπολογιστει?
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.233 δευτερόλεπτα

Syndication