Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Καινουργια αρχη!

Καινουργια αρχη! 12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #18717

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
τσιτακι οι μετρητες αναφερονται παντα σε 100 γρ προιοντος..σαχαρινη παιρνω απο το λιντλ η το καρφουρ, οσο για το γιαουρτι στην πρωτη φαση να το τρωμα αλλα αν μας αρεσει τρωμε.απλα υπολογιζουμε τους υδατανθρακες.6 υδατ για ενα γιαουρτι ειναι αρκετουτσικοι.απλα για μια αλλαγη
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Καινουργια αρχη! 12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #18718

• tsitaki
  • Το Άβαταρ του/της tsitaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
μαλιστα ελπιω να την ξεκινησω την επομενη εβδομαδα αν κ παντα το αναβαλλω γιατι με πιανει απογοητευση πριν ακομη αρχισω γιατι ποτε δεν καταφερα να κρατησω διαιτα στο παρελθον..ξερω πως αυτη δεν ειναι ψυχολογια για να ξεκινησεις διατροφη αλλα με τοσες αποτυχημενες προσπαθειες εχει καταγραφει στο μυαλο μου οτι δεν θα καταφερω ποτε να επιβλυθω στον εαυτο μου κ να χασω αυτα τα κιλα που θελω..ελπιζω αυτη την φορα να μπορεσω να το ξεπερασω αυτο..

Καινουργια αρχη! 12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #18721

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
σου ευχομαι καλη αρχη.αμα ξεκινησεις και χανεις θα παρεις τα πανω σου.μη νομιζεις και εγω πολλες φορες ξεκινουσα την ατκιν ςκαι την σταματουσα.μην κατηγορεις το τσιτακι, ανθρωπος ειναι οχι μηχανη.εχουμε ακομη καιρο μεχρι το καλοκαιρι θα τα χασουμε κορτιτσακι μου τα κιλα.θα στερηθεις λιγους μηνες και θα απολαμβανεις το αδυνατισμενο σου σωμα για χρονια με λιγη προσοχη.εεεεελα παμε δυνατα να τα χασουμε τα παλιοκιλα!!!

Καινουργια αρχη! 12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #18722

• tsitaki
  • Το Άβαταρ του/της tsitaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
αχ σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!τελευταιες μερες αποκριας κ απο δευτερα ξεκιναει νηστεια κ εγω την κρεατοφαγια!!αληθεια τι γινεται με αυτους που θελουν να νηστεψουν?

Καινουργια αρχη! 12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #18723

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Η νηστεία είναι ένα πρόβλημα στην Άτκινς. Αναγκαστικά θα περιοριστούμε σε σαλατικό, αγγουράκι με λίγο αλάτι ή μαρούλι σκέτο, μελιτζάνες ψητές, μανιτάρια, καλαμαράκια ή χταποδάκι. Κυκλοφορούν σε κονσέρβες που γράφουν τους υδατάνθρακες επάνω. Επίσης κανένα ξηρό καρπό για ενέργεια ή ζελέ όταν θέλουμε γλυκό.

Καινουργια αρχη! 12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #18724

• papaki
  • Το Άβαταρ του/της papaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
Καλησπέρα!! Καινούρια αρχή και για μένα! Μιας και χθες τελείωσε ότι "απαγορευμένο" υπήρχε στο σπίτι, σήμερα είπα να αρχίσω την ατκινς. Χθες έφαγα πολύ λιπαρά, burger, τηγανιτές πατάτες, μερέντα.... αλλά από σήμερα τέλος. Έφαγα αυγουλάκια βραστά και μπριζόλα σκέτη στο φούρνο. Είμαι 25 χρονών, 62 κιλά και θέλω να φτάσω 55-56... Δουλεύω και είναι δύσκολο να μαγειρεύω περίπλοκα φαγητά. Μου αρέσουν πολύ τα ασπράδια αυγού και προσπαθώ ανα τρεις ώρες να τρώω ένα για να κρατάω τον μεταβολισμό μου ξύπνιο. Αυτά... Ελπίζω να μην σας κούρασα. Α! Νηστεία σκέφτομαι να αρχίσω λίγο αργότερα...
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.075 δευτερόλεπτα

Syndication