Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Καινουργια αρχη!

Καινουργια αρχη! 12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #18725

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
παπακι καλως ηρθες και εσυ στην παρεουλα μας.καλη αρχη κοριτσακι μου,αφου σου αρεσουν τα αυγουλακια μη φοβασαι τιποτα.για ποτε θα τα χασεις δεν θα καταλαβεις μιας και ειναι λιγα τα κιλα που θελεις να χασεις.μας κουρασες; τι ειναι αυτα που λες μικρη μου; οτι θελεις να ρωτησεις μη διστασεις.δεν κουραζεις κανεναν,φιλακια
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Καινουργια αρχη! 12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #18726

• papaki
  • Το Άβαταρ του/της papaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
aggy μου σ'ευχαριστώ πολύ για τα όμορφά σου λόγια! Θα ήθελα να ρωτήσω, πήρα ένα ζαμπόν (χοιρινή ωμοπλάτη και γράφει 6 υδατάνθρακες στα 100 gr. Έχει η συσκευασία 10 φέτες. Εγώ τρώω μία την ημέρα, οπότε οι υδατάνθρακες είναι πολύ λίγοι. Γράφει όμως στα συστατικά πως περιέχει άμυλο σίτου. Πειράζει?
Καφές σκέτος (espresso, ελληνικός, νες) και γυμναστική επιτρέπονται? Κάπου είχα διαβάσει πως γυμναστική καλύτερα είναι να μην κάνουμε στην αρχή. Ισχύει?

Καινουργια αρχη! 12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #18727

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
papaki μου, το ζαμπον που πηρες μαλλον ειναι συσκευασια των 200 γρ δηλ 12 υδατανθρακες τα 200 γρ. αρα η μια φετα 1,2 υδατανθ.αρκετοι για μια φετουλα.υπαρχουν ζαμπον με πολυ χαμηλοτερους υδατανθρακες., το αμυλο σιτου που γραφει συμπεριλαμβανεται στους 6 υδατανθρακες.καφεδακι σαφως και επιτρεπεται .αλλα γιατι σκετο; με 1-2 ζαχαρινες και λιγη κρεμα γαλακτος ειναι σουπερ,.οσο για την γυμναστικη; νομιζω οτι ειναι οτι καλυτερο μπορει να κανει καποιος που κανει οποιαδηποτε διατροφη.με λιγα λογια επιβαλεται.οποιος μπορει και κανει ειναι τυχερος

Καινουργια αρχη! 12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #18728

• papaki
  • Το Άβαταρ του/της papaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
aggy μου, αφού το πήρα λυπάμαι να το πετάξω και απλά περιορίζομαι σε 1-2 φέτες για να μην ξεφεύγω. Τον καφέ μου έτσι κι αλλιώς σκέτο τον πίνω, οπότε δεν έχω πρόβλημα. Εσύ ακολουθείς την άτκνις? Πόσα έχεις χάσει αν επιτρέπεται?

Καινουργια αρχη! 12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #18729

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
papaki φυσικα και δεν θα το πεταξεις το αμπονακι σου δεν ειναι καιροι για πεταμα.εγω κανω την διατροφη περιπου 5 χρονια.αλλα με διακοπες και σκαμπανεβασματα.οταν την πρωτοξεκινησα εχασα 15 κιλα τα οπια διατηρουσα αρκετο καιρο.μετα τον θανατο της μαμας μου μου βγηκε το τερας που λεγεται λαιμαργια και τα ξαναβαλα ακομη 5 επιπλεον.ετσι 8 ιουνιου 2013 εκανα την τελευταια μου προσπαθεια .εχασα μεχρι στιγμης 25 κιλα.χαιρομαι για το νεο μου σωμα μιας και δειχνω πιο αδυνατη.δυστυχως εχω κολησει εδω και μηνες στα 69-70 και δεν λεω να κατεβω.τουλαχιστον ομως δεν βαζω κιλα.καποια στιγμη θα ξεκολλησω

Καινουργια αρχη! 12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #18730

• claire
  • Το Άβαταρ του/της claire
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γειά σας και από μένα!

Έχω διαβάσει πολλές ενότητες του φόρουμ και με πείσατε να ξεκινήσω και εγώ!
Διάβασα προσεκτικά την δίαιτα από το επίσημο site ξεκίνησα χτες. Τώρα δεν ξέρω αν θα καταφέρω να κάνω τόσο καθαρή την α' φάση αλλά θα το προσπαθήσω. Εννοώ οτι θα ήθελα να έχω ξηρούς καρπούς στην διατροφή μου (φυσικά μέσα στα επιτρεπτά όρια υδατανθράκων) - ειδικά τα αμύγδαλα που έχουν λίγους υδατάνθρακες αλλά είναι τόσο υγιεινά και χορταστικά!
Ξεκίνησα χτες με αυγουλάκια για πρωινό, μεσημέρι ψάρι-σαλάτα, βραδινό πάλι σαλάτα με τόνο και στα ενδιάμεσα φέτες γαλοπούλας-τυρί!
Επίσης έχω βρει ένα είδος ψωμιού που λέγεται ψωμί πρωτεΐνης και έχει μόλις 4,5 γραμμ υδατάνθρακες η φέτα -- Να σας πω βέβαια πως μένω Γερμανία, οπότε δύσκολα θα το βρείτε εκεί :( .
Το πουλάνε στα aldi, αν τα θυμάστε είχαν ανοίξει και στην Ελλάδα για ένα διάστημα. Στα συστατικά δεν λέει κάτι περίεργο. (δείτε το εδώ οι πιο έμπειρες να μου πείτε αν σας φαίνεται οκ.. fddb.info/db/de/lebensmittel/stauffenber...weissbrot/index.html )
Θα το δοκιμάσω και ελπίζω να μην με φρενάρει!

Αυτά για την ώρα! Θα μπαίνω να σας λέω νέα μου!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.243 δευτερόλεπτα

Syndication