Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Καινουργια αρχη!

Καινουργια αρχη! 12 Χρόνια 4 Μήνες πριν #18761

• tsitaki
  • Το Άβαταρ του/της tsitaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
γεια σας ξανα!εκανα αυτη την συνταγη www.lowcarblife.org/index.php/oisintages/355-1-carb αλλα δεν μου βγηκε οπως η φωτο δυστυχως..εβαλα αναλογια για ενα ψωμακι κ κολλησε στη λαδοκολλα ο πατος του κ δεν ωγηκε αφρατο οπως στην φωτο.το εχει δοκιμασει καμια σας?καποια αλλη προταση για ψωμακι?
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Καινουργια αρχη! 12 Χρόνια 4 Μήνες πριν #18762

• tsitaki
  • Το Άβαταρ του/της tsitaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
www.google.gr/search?q=flax+seed+meal&tb...sAQ&biw=1366&bih=643 ξερετε τι ειναι αυτο?ωρηκα συνταγη που κανεις ψωμι κ η φετα εχει λιγοτερο απο 1 υδατανθρακα! οριστε κ η συνταγη! lowcarbdiets.about.com/od/breads/r/flaxbasicfoc.htm

Καινουργια αρχη! 12 Χρόνια 4 Μήνες πριν #18763

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Καλημέρα! Πρώτα απ'όλα, δεν θα κάνεις τίποτα, αν δεν κάνει μέσα σου εκείνο το "κλικ" που λέει δεν πάει άλλο!
Αν δλδ, ξεκινήσεις με την πεποίθηση ότι είναι νηστεία κι εγώ αμαρτάνω, δεν πρόκειται να κάνεις τίποτα, γιατί θα υπερισχύσει ο εγκέφαλός σου, που θα σε κάνει να νιώθεις "περιπεσούσα γυνή". Γι αυτό, ή που θα αποφασίσεις πως φέτος, νηστεία γιοκ, και θα φας την μεγάλη βδομάδα, μόνο κανά φασολάκι, κανα ασπόνδυλο, κανα μανιτάρι, ή που θα ξεκινήσεις από την Κυριακή του Πάσχα, με τα αρνιά και τα αυγά!
Εβδομαδιαίο πρόγραμμα, δεν θα σου δώσω, γιατί οι πρώτες βδομάδες πρέπει να είναι "καθαρές". Δλδ, πρωτείνη, πρωτείνη, πρωτείνη, και κανα σαλατικό!
Την sweet&balance φάτην, μην την φοβάσαι! Το πολύ πολύ, να σε βοηθήσει με την τουαλέτα.
Στο μπιφτέκι, κεφτέδες κλπ, αντί για ψωμί, βάζει παρμεζάνα. Αυτό είναι. μην βάλεις μόνο αλάτι, γιατί η παρμεζάνα από μόνη της είναι πολύ αλμυρή.
Τα αφυδατωμένα, έχουν περισσότερους υδ/ες από τα φρέσκα! Αλλά το ελάχιστο που θα βάλεις, δεν θα κάνει την διαφορά. Ελπίζω να σε βοήθησα!
love your self

Καινουργια αρχη! 12 Χρόνια 4 Μήνες πριν #18764

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Όσο για τις συνταγες, τις έχω κάνει όλες, (κάποιες από αυτές τις δημιούργησα εγώ!)
Δοκίμασες το ρουλόψωμο στα μικροκύμμτα. Τις παραλλαγές του με λιναρόσπορο κλπ;
Το μυστικό για να μην σου κολλάνε είναι στην καλή ποιότητα της λαδόκολλας. Σε αυτήν που έχεις, βάζε και λίγο λιωμένο βούτυρο, ή λάδι πριν βάλεις το ψωμάκι σου.
love your self
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.103 δευτερόλεπτα

Syndication