Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Καινουργια αρχη!

Καινουργια αρχη! 12 Χρόνια 4 Μήνες πριν #18755

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Κοριτσάρες, γεια σας!
Papaki, δεν είναι τραγικό αυτό που έκανες, απλά μείωσε τους υδ/ες σου για μια δυο μέρες.
Kali αυτή η διατροφή, δεν είναι για όλους. Είναι για αυτούς, που πραγματικά έχουν δοκιμάσει τα πάντα και το lowcarbing είναι η τελευταία επιλογή τους. Χρειάζεται δέσμευση, και όπως οτιδήποτε στο οποίο αφωσιώνεσαι, σε ανταμίβει πλουσιοπάροχα.
Υπήρξα υπέρβαρη, σχεδόν όλη την ενήλικη ζωή μου. Δοκίμασα τα πάντα. Πολλά, πάρα πολλά λεφτά σε διαιτολόγους και ινστιτούτα, ζυγαριές, γραμμάρια, μαρούλια, νερόβραστα και πολλά ολικής! Δεν φτάνει που πεινούσα, δεν φτάνει που περνούσε ένα μήνας, και έχανα μόνο ένα κιλό, το σημαντικότερο ήταν, πως υπέφερα με το έντερό μου. Έχανα κιλά με το ζόρι και φαινόμουν πιο χοντρή με το πρίξιμο!
Κάπου εκεί βρέθηκε το φόρουμ μπροστά μου. Έχουν περάσει 7-8 χρόνια και είμαι πια, μαζί με την Μαρίνα, οι πιο παλιές εδώ μέσα.
Το lowcarbing περνά στο dna σου. Απλά είναι εκεί, και όταν θα φας μια τυρόπιτα- που θα την φας κάποια στιγμή αφού φτάσεις στον στόχο σου- μια μακρονάδα, ένα προφιτερόλ, αυτομάτως ο εγκέφαλός σου, θα σε κάνει, να μην φας άλλο υδατάνθρακα, και θα το κάνει με μεγάλη επιτυχία, και χωρίς καν να το καταλαβαίνεις. Είναι σημαντικότερο τελικά να χρειαστεί κάποια στιγμή (μετά από γιορτές, διακοπές κλπ) να χρειαστεί να χάσεις 1-2-3 κιλά, παρά να παλεύεις με διψήφια.
Σόρυ αν σας κούρασα, αλλά σαν "μαμ΄" του λόχου, πρέπει να σας πω τις απολαβές της σωστής σκέψης και πράξης!
love your self
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Καινουργια αρχη! 12 Χρόνια 4 Μήνες πριν #18756

• papaki
  • Το Άβαταρ του/της papaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
Γεια σας!! Κρίμα που εγκαταλείπουν μερικές! Εγώ αδιαθέτησα προχθές και νιώθω τόοοοοοοοοσο φουσκωμένη,που με έχει πάρει λίγο από κάτω, αλλά συνεχίζω. Σήμερα έχω πιει ένα καφέ σκέτο με ελάχιστο γάλα. Κατά τις 6 θα φάω μπουτάκια κοτόπουλου με μισή ντομάτα-λίγο αγγούρι και μαρούλι. Το βράδυ αν πεινάσω σαλάμι αέρος με τυρι!
Claire που χάθηκες???? Ζυγίστηκες?

Καινουργια αρχη! 12 Χρόνια 4 Μήνες πριν #18757

• kali
  • Το Άβαταρ του/της kali
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπερα κοριτσια.
Τι κανετε;papaki δεν εγκατελειψα την προσπαθεια
σε καμια περιπτωση απλως αυτην τη στιγμη
εχω θεμα με τις πρωτεινες(αυγα-κοτοπουλο-
μοσχαρι).Και μονο στη σκεψη ανακατευεται το
στομαχι μου.Το ξερω οτι ειναι ψυχολογικο
και θα το ξεπερασω γιατι εχω και εγω δοκιμασει
ολες τις διαιτες που εχουν βγει κατα καιρους
οπως λεει και το roulaki και εχω ξοδεψει εναν σκασμο
λεφτα χωρις αποτελεσμα και αυτη η διαιτα ηταν η
μονη που με βοηθησε να χασω.Για μενα ειναι πολυ
μεγαλο ζορι να ξερω τι πρεπει να κανω και να μην μπορω να το κανω.(προς το παρον φυσικα.)
Γιαυτο θα τα λεμε εδω αυτο ειναι το μονο σιγουρο.
Φιλακια πολλα!!!!!!

Καινουργια αρχη! 12 Χρόνια 4 Μήνες πριν #18758

• claire
  • Το Άβαταρ του/της claire
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Κοριτσάκια μου τι κάνετε??

Φυσικά και δεν εγκατέλειψα! Έκανα όμως μια παρασπονδία γι αυτό και λίγο χάθηκα!!
Ας τα πάρω με την σειρά! Λοιπόν σε μια εβδομάδα έχασα σχεδόν 2 κιλά! Μπορεί να έπαιζαν και κάποια γραμμάρια ακόμα, αλλά επειδή ήμουν στο τέλος της περιόδου, περιμένω την επόμενη εβδομάδα για να πώ σίγουρα!
Πάντως νιώθω πολύ πιο ανάλαφρη!

Σχετικά με το γιαουρτάκι εγώ το τρώω σχεδόν μέρα παρά μέρα. Τρώω περίπου 100, 150 γραμμ που δυστυχώς είναι 7-8 γραμ υδατάνθρακες. Αλλά πραγματικά προσέχω όλη την υπόλοιπη μέρα. Συνήθως το τρώω για πρωινό γιατί κάποιες φορές δυσκολεύομαι πάρα πολύ με την απλή πρωτείνη. Και δεν θέλω να τρώω και αυγά κάθε μέρα!

Σχετικά με την παρασπονδία είχε γενέθλια ένας συνάδελφος και δεν ξέρω μου γύρισε το μάτι!!! Είχε κάτι κεκάκια.. φουλ σοκολάτα! Δεν άντεξα!!
Όμως την επόμενη φορά θα μαι πιο δυνατή - ορκίζομαι! :)

papaki πώς γίνεται να τρώς τόσο λίγο βρε παιδάκι μου???
δηλαδή από τον πρωινό καφέ μέχρι τις 6 τίποτα??? δεν πεινάς?

Καινουργια αρχη! 12 Χρόνια 4 Μήνες πριν #18759

• papaki
  • Το Άβαταρ του/της papaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
Γεια σας κοριτσάκια μου!!
kali υπομονή και εύχομαι πρώτα απ'όλα να είσαι εσύ καλά!!
claire δεν πειράζει που έκανες την παρασπονδία! Τουλάχιστον έχασες! Εγώ βρε κορίτσια νιώθω φουσκωμένη μάλλον από την περίοδο και απογοητεύομαι!! ίσως να ζυγιστώ σήμερα! Τώρα είμαι στη δουλειά και έχουν φέρει γλυκά!! Με το ζόρι κρατιέμαι!!! claire καμιά φορά παίρνω φαγητό αλλά τις περισσότερες φορές όχι! έχω συνηθίσει....γιατί αν έχω πολύ δουλειά δεν προλαβαίνω να το σκεφτώ! αλλά το κακό είναι πως όταν σχολάσω πλακώνομαι στο φαί.

Καινουργια αρχη! 12 Χρόνια 4 Μήνες πριν #18760

• tsitaki
  • Το Άβαταρ του/της tsitaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
γεια σας κοριτσια μου!αν κ ξεκινησα αυτο το ποστ δεν εχω ξεκινησει την διατροφη ακομα δυστυχως..αυτο το πραγμα το οτι θελω να τα εχω ολα τελεια(τροφιμα,οτι χρειαστω για να ακολουθησω κατα γραμμα την διαιτα) αλλα τελικα χανομαι στισ ιδιες μου τις σκεψεις κ τελικα δεν ξεκιναω να δω πως θα το διορθωσω!εχω θεμα με το να επιβληθω στον εαυτο μου σε σημειο που σκεφτομαι πως θα κανω παιδια?αν παρω πολλα κιλα πως θα τα χασω οταν δεν επιβαλλομαι για 5/10 κιλα? τελικα εχει λυση οταν απολαμβανεις το φαγητο αλλα θες κ να αδυνατισεις?δεν ξερω απο την τελευταια φορα που εκανα αποπειρα για την ατκινς μου εχει μεινει στο μυαλο η γευση των παξιμαδιων ατκινς που ηταν χαλια!με αποτρεπει αυτο κ το οτι ειμαστε σε περιοδο νηστειας κ σκεφτομαι οτι καταγωμενη απο θρησκευτικη οικογενεια πως θα τρωω τοσο κρεας..σκεφτομαι ομως να την αρχισω κ θα ηθελα να ρωτησω τις παλαιμαχους αν εχουν καποιο λινκ με εβδομαδιαιο προγραμμα για να μη χαθω παλι σε δικες μου συνταγες!ειδικα το ρουλακι νομιζω οτι ειναι ο βετερανος εδω μεσα κ θα ηθελα πολυ την συμβουλη τησ! :) ΕΠΙΣΗΣ να ρωτησω κατι για το μετρημα.πηρα μια σοκολατα sweet and balance κ δεν μπορω να καταλαβω πως πρεπει να πμετραω σωστα τουσ υδατανθρακες εκει.καποια βοηθεια?αντε κοριτσια παω να φτιαξω μια συνταγη που ειδα εδω με ψωμι απο αυγο με 1 υδατανθρακα κ ευχομαι να αρχισω κανονικα απο αυριο ΑΝ κ δεν εχω προετοιμαστει κ με πιανει πανικοσ!!!!καμια συνταγη για μπιφτεκακια εχουμε?εψαξα αλλα δεν ειδα κατι..η μου διεφυγε..ειχα βρει καποτε μια με παρμεζανα αλλα δεν θυμαμαι τι ειχε μεσα..με την ντοματα κ το κρεμμυδι πως μετραμε?το αφυδατω,μενο ειναι το ιδιο σε υδατανθρακες?αντε παω γιατι πολλες ερωτησεις κ σασ ζαλισα! :)
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.144 δευτερόλεπτα

Syndication