Κοριτσάρες, γεια σας!
Papaki, δεν είναι τραγικό αυτό που έκανες, απλά μείωσε τους υδ/ες σου για μια δυο μέρες.
Kali αυτή η διατροφή, δεν είναι για όλους. Είναι για αυτούς, που πραγματικά έχουν δοκιμάσει τα πάντα και το lowcarbing είναι η τελευταία επιλογή τους. Χρειάζεται δέσμευση, και όπως οτιδήποτε στο οποίο αφωσιώνεσαι, σε ανταμίβει πλουσιοπάροχα.
Υπήρξα υπέρβαρη, σχεδόν όλη την ενήλικη ζωή μου. Δοκίμασα τα πάντα. Πολλά, πάρα πολλά λεφτά σε διαιτολόγους και ινστιτούτα, ζυγαριές, γραμμάρια, μαρούλια, νερόβραστα και πολλά ολικής! Δεν φτάνει που πεινούσα, δεν φτάνει που περνούσε ένα μήνας, και έχανα μόνο ένα κιλό, το σημαντικότερο ήταν, πως υπέφερα με το έντερό μου. Έχανα κιλά με το ζόρι και φαινόμουν πιο χοντρή με το πρίξιμο!
Κάπου εκεί βρέθηκε το φόρουμ μπροστά μου. Έχουν περάσει 7-8 χρόνια και είμαι πια, μαζί με την Μαρίνα, οι πιο παλιές εδώ μέσα.
Το lowcarbing περνά στο dna σου. Απλά είναι εκεί, και όταν θα φας μια τυρόπιτα- που θα την φας κάποια στιγμή αφού φτάσεις στον στόχο σου- μια μακρονάδα, ένα προφιτερόλ, αυτομάτως ο εγκέφαλός σου, θα σε κάνει, να μην φας άλλο υδατάνθρακα, και θα το κάνει με μεγάλη επιτυχία, και χωρίς καν να το καταλαβαίνεις. Είναι σημαντικότερο τελικά να χρειαστεί κάποια στιγμή (μετά από γιορτές, διακοπές κλπ) να χρειαστεί να χάσεις 1-2-3 κιλά, παρά να παλεύεις με διψήφια.
Σόρυ αν σας κούρασα, αλλά σαν "μαμ΄" του λόχου, πρέπει να σας πω τις απολαβές της σωστής σκέψης και πράξης!