Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα?

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17564

• alalumaki
  • Το Άβαταρ του/της alalumaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
Στην ΕΚΜΑ αν παρατηρήσεις στην ταινία που έχει στο καπάκι γράφει όλα τα συστατικά και δε λέει ζάχαρη, τώρα αν έχει και δεν το γράφει δεν ξέρω, υπάρχει και η French αλλά εμένα δε μου αρέσει καθόλου. Από κιλά εγώ πάω χάλια κάνω πολύ καιρό και έχω χάσει μόνο 7 κιλά, αλλά ξέρεις πως την κάνω.... κάνω 5 μέρες τέλειες χάνω 1,5 κιλό τη χαλάω 2 μέρες παίρνω το 1... αν βάλω πόσες φορές έχω ξαναχάσει τα χαμένα θα είχα φτάσει στον στόχο τώρα... αλλά μυαλό που ???????
making small changes to see big results...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μ 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17565

• alalumaki
  • Το Άβαταρ του/της alalumaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
ninika μπράβο για τα κιλά που έχασες, σε θαυμάζω και σε ζηλεύω... μακάρι να είχα λίγο από την επιμονή σου !!!!!!! Θέλω να σε ρωτήσω αν έχεις χαλάρωση με τόσα κιλά που έχασες, είναι ένα θέμα που πάντα με έκαιγε !!!!!
making small changes to see big results...

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17566

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Veratr εγω αυτη τη στιγμη ειμαι ουσιαστικα στην Τριτη φαση,τρωω απ'ολα(ισως και λιγο παραπανω τωρα).Ουτε χανω ουτε παιρνω και τρωω αρκετους υδατ. καθημερινα.Οταν βρω παλι το κουραγιο θα τους ριξω λιγο τους υδατ. για να χασω και τα τελευταια.
Οταν λεμε δεν ειναι στερητικη εννοουμε οτι ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΣ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΛΕΙΓΟΥΡΕΣ.Δε ξερω για σας αλλα για μενα αυτο ειναι το σημαντικο.Εμενα δουλεψε οτι η Ατκινς που απαγορευε εντελως τα "γνωστα" και ετσι ουτε που τα αγγιζα,ενω οταν εκανα μια "ισσοροπημενη" διατροφη ελεγα "α ας παρω και μια σοκοφρετιτσα,μονο 100 θερμιδες εχει, α ας παρω και ενα κιντερ μπουενο(το αγαπημενο μου :lol: ) μονο ταδε θερμιδες εχει".Αλλα μολις το ετρωγα το μυαλο μου ηταν ποτε θα ξανα παω να παρω ολο το κουτι :lol: !!!!
Οπως ειπε και η Ρουλα οποιος τη θεωρει στερητικη ας κανει τη γνωστη διατροφη,αλλα για να βρισκεται εδω σημαινει οτι μαλλον κατι δε παει καλα μ'αυτη.
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν από christinaki1989.

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17568

• Olymp1a
  • Το Άβαταρ του/της Olymp1a
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
Εγω κοριτσακια μου ασχημα νεα, ενω εκλεισα εβδομαδα που και τρωω κατω απο 20 υδατανθρακες την ημερα, και γυμναζομαι και οι θερμιδες μου ειναι περιπου 1200-1300 την ημερα, τιποτα. ΣΗμερα ζυγιστηκα και δειχνει +1 κιλο αλλα δεν του εδωσα σημασια γιατι περιμενω να αδιαθετησω και νιωθω φουσκωμενη απο κατακρατηση. Αλλα δεν εχασα... Τι να κανω;;;

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17569

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Περιεργο Ολυμπια.Σιγουρα παιζει ρολο και η περιοδος παντως.Ζυγισου μετα την περιοδο.
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν από christinaki1989.

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17571

• Olymp1a
  • Το Άβαταρ του/της Olymp1a
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
Παιζει απο αποψη κατακρατησης σιγουρα, σημερα νιωθω σαν μπαλονακι... ασε που εχω και για πρωτη φορα στα χρονικα καθυστερηση... πφφφ!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.115 δευτερόλεπτα

Syndication