Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα?

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17672

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
χαχαχαχαχα Χριστίνα σε φαντάζομαι να καθαρίζεις τα αβγουλάκια και γελάω πραγματικά.
Η μητέρα μου είχε φτιάξει γιουβέτσι με μοσχαρι μου έβαλε στο πιάτο μου το κρεατάκι αλλά πάνω του είχε κολλημένα αρκετά κριθαράκια με ένα πιρούνι έκατσα και το καθάρισα εντελώς η μάνα μου φώναζε τι θα πάθεις μωρέ αμα θα φας 5 σπυριά κριθαράκι???!!! Τι θα πάθω???? Θα πέρασω το όριο μου στους υδατάνθρακες μου!! Με κοιταγε με απορία ίσως να νομίζε οτι τρελλάθηκα κι όλας.
Ξεκίνησα 12/12/2011

Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17676

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Αχ τι τραβαμε και μεις οι lowcarbers!Καλα εμενα επειδη δε μενουμε στην ιδια πολη με τους γονεις μου οποτε παω με ζαλιζουν με το ψωμι,ο πατερας μου ειδικα,για αυτον ειναι αδιανοητο να τρωει καποιος χωρις ψωμι :lol: !

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17684

• mpann
  • Το Άβαταρ του/της mpann
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Καλησπέρα, οσο αφορα την ατκινς πραγματικα μονο στερητικη δεν ειναι, περισυ το καλοκαιρι με 2 μηνες που την ακολουθησα εχασα 9 κιλα, κ ολο το χειμωνα που ετρωγα αντιατκινς και δεν εκανα διατροφη εβαλα 7.
Απλα μπορει να μην ταιριαζει σε ολους η διατροφη η να μην εχετε βρει τους συνδιασμους κ τις τροφες. Τωρα έχω περιπου 1 βδομδα που την εχω αρχισει ξανα και αληθεια ειμαι πολυ χαρουμενη.
Οσο για ποντους κ κιλα δεν ασχολουμε τοσο πολυ γιατι ξερω οτι θα τα χασω και με φαγητα που ζηλευουν ολοι οσοι δεν ακολουθουν την ατκινς :)
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν από mpann. Αιτία: λαθος μηνυμα ητανε για προσωπικο

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17691

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
βρε κορίτσια να σας ρωτήσω έχετε παρατηρήσει στα μέσα του κύκλου σας η ζυγαριά να σας δείχνει 1 κιλό συν? Εγώ το παθαίνω κάθε μήνα και μου φεύγει αυτό το κιλό μια εβδομάδα πριν την περίοδο. Είναι φυσιολογικό?
Ξεκίνησα 12/12/2011

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17694

• veratr
  • Το Άβαταρ του/της veratr
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ναι εγώ έχω παρατηρήσει ότι κατά την ωορρηξία έχω φούσκωμα και παραπάνω όρεξη.

Είμαι πάντως πολύ χαρούμενη γιατί ήμουν κολλημένη στα 58+ εδώ και 1 εβδομάδα και σήμερα η ζυγαριά έδειξε 57,5!!!

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17699

• ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ
  • Το Άβαταρ του/της ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ευχαριστώ για τις ευχές. Πέρασα τέλεια και γύρισα χωρίς ενοχικά και διάφορα τέτοια... ανάλαφρη σχεδόν χεχε
Τελικά ακολούθησα τη διατροφή παρόλες τις διάφορες λιχουδιές που παρέλαυναν από το τραπέζι μας. Το πρωί πριν φύγω πήγα στα ΑΒ και πήρα μπάρες άτκινς. Το πρωινό χτυπούσα μια ομελέτα με μπέικον και ντομάτα και έλεγα ότι είμαι αλλεργική στο γάλα γιατί αρκετοί βάζουν γάλα, στην παραλία όταν οι άλλοι έτρωγαν τα παγωτά τους εγώ έβγαζα τη μπάρα (σημ. πολύ νόστιμη) και το βράδυ σχετικά νωρίς και ξελιγωμένη έτρωγα ψαράκι και τις τρείς μέρες με τηγανιτά κολοκυθάκια ή μελιτζάνες 5-6 φετούλες και τυράκι φέτα. Αλλά και τα 2 βράδια ήπια από ένα ποτηράκι βότκα...
Η μόνη παρασπονδία... μιας και είμαι πρώτη φάση
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.101 δευτερόλεπτα

Syndication