Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα?

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17576

• spring
  • Το Άβαταρ του/της spring
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
Εγώ πιστεύω πως εκτός από την περίοδο παίζει ρόλο και το ότι γυμνάζεσαι,έτσι σε συνδυασμό με την ατκις αλλάζεις τη σύσταση του σώματος,χάνεις λίπος βάζεις μυικό ιστό.Λογικά θα αρχίσεις να έχεις και διαφορά στους πόντους.Πάντως κάπου εδώ είχα διαβάσει ότι ο άτκινς δεν προτείνει πολλή γυμναστική στην αρχή(ιδιαίτερα στην α φάση) αλλά δε θυμάμαι γιατί.Να θυμάσαι όμως ότι κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και μπορεί να αργήσει να πάρει μπρος,να κολλήσει,να φύγουν μαζεμένα,να κολλήσει πάλι.Και σε μένα κάτι τέτοιο γίνεται,στην αρχή είχα φαγωθεί νόμιζα ότι δε δουλεύει σε μένα ότι κάνω κάτι λάθος αν και την τηρώ τόσο καιρό με ευλάβεια σχεδόν παντα στην απλή της μορφή,αλλά ευτυχώς αν και δεν έχασα τόσα κιλά όσα θα ήθελα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα,τουλάχιστον έχασα αρκετούς πόντους και τα παντελόνια μου(ν.28) αν και με σφίγγουν κουμπώνουν :)
Εγώ δεν πιστεύω ότι είναι δίαιτα που σε βοηθάει να χάσεις γρήγορα τα κιλά σου(σε μερικούς τυχερούς ισχύει κι αυτό), είναι δίαιτα που σε βοηθάει να αλλάξεις τη σύσταση του σώματός σου,να βάλεις σε μια σειρά το μεταβολισμό σου,να διατηρήσεις τα χαμένα κιλά κι όλα αυτά χωρίς να πεινάς τρώγοντας όχι βέβαια απ'όλα αλλά τουλάχιστον νόστιμα.
Αυτό παντως με την περίοδο κι εμένα μου έγινε τον πρώτο μήνα,ενω συνήθως είμαι ρολόι είχα καθυστέρηση 5 μέρες,αλλά τις επόμενες φορές όλα διορθώθηκαν είναι μέχρι να συνηθίσει ο οργανισμός.

[/url]
[/url
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17577

• sokolatenia
  • Το Άβαταρ του/της sokolatenia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Κατακράτηση υγρών είναι. Δεν παιρνει κανείς κιλά με τόσες θερμίδες. Θα ξεφουσκώσεις γρήγορα μετά την 1η -2η μέρα περιόδου

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17578

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
spring έγραψε:
Εγώ πιστεύω πως εκτός από την περίοδο παίζει ρόλο και το ότι γυμνάζεσαι,έτσι σε συνδυασμό με την ατκις αλλάζεις τη σύσταση του σώματος,χάνεις λίπος βάζεις μυικό ιστό.Λογικά θα αρχίσεις να έχεις και διαφορά στους πόντους.Πάντως κάπου εδώ είχα διαβάσει ότι ο άτκινς δεν προτείνει πολλή γυμναστική στην αρχή(ιδιαίτερα στην α φάση) αλλά δε θυμάμαι γιατί.Να θυμάσαι όμως ότι κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και μπορεί να αργήσει να πάρει μπρος,να κολλήσει,να φύγουν μαζεμένα,να κολλήσει πάλι.Και σε μένα κάτι τέτοιο γίνεται,στην αρχή είχα φαγωθεί νόμιζα ότι δε δουλεύει σε μένα ότι κάνω κάτι λάθος αν και την τηρώ τόσο καιρό με ευλάβεια σχεδόν παντα στην απλή της μορφή,αλλά ευτυχώς αν και δεν έχασα τόσα κιλά όσα θα ήθελα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα,τουλάχιστον έχασα αρκετούς πόντους και τα παντελόνια μου(ν.28) αν και με σφίγγουν κουμπώνουν :)
Αυτο ισχυει "μαζευεις" με την Ατκις καια αυτο οφειλεται στο οτι χανεις κυριως λιπος.(Το ιδιο νουμερο φοραμε spring :D ).

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μ 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17579

• ninika
  • Το Άβαταρ του/της ninika
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Η αληθεια ειναι πως καθως δεν γυμναζομουν και συνεχιζω να μην γυμναζομαι καθολου,με εξαιρεση ενα διαστημα που περπατουσα 1ωρα καθε μερα, η χαλαρωση ηταν αναποφευκτη. Δεν ειναι ομως τοσο μεγαλη οσο φανταζομουν οτι θα ειναι.

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17580

• baso
  • Το Άβαταρ του/της baso
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
γεια σας :)

ειμαι καινουργια εδω... και μολις ξεκινησα και εγω ατκινς....
μετα απο ενα διαστημα 2 χρονων που ειχα κοψει το κρεας τελειως (και 1,5χρονο το ψαρι)και προσπαθωντας πολυ να χασω κιλα, αλλα μου ηταν αδυνατον.. αποφασισα να κανω και αυτο το πειραμα.

Προσεχα πολυ την διατροφη μου, αλλα επειδη προσπαθουσα να μετραω τους υδατανθρακες (να μην περνανε τους 80) τελικα..κατεληγα με υπερφαγικα απο κουλουρακια και γλυκα (που κυκλοφορουν πλουσιοπαροχα στο σπιτι) και συνεχως αποτυχαινα.. Κανοντας τον μεταβολισμο μου να παθαινει κοκομπλοκο...

Τωρα ξεκινησα απο χτες ατκινς... για να δουμε τι θα γινει...
Προς το παρον 2η μερα δεν εχω ορεξη για γλυκο (τα γλυκα ειναι η αδυναμια μου) αρκετα ικανοποιητικο για μενα..

Καλως σας βρηκα! και σιγα σιγα θα διαβαζω και τα αρθρα εδω στο φορουμ και θα κανω αισθητη την παρουσια μου :D

Τελος ηθελα να ρωτησω, εγω που ειμαι στη πρωτη φαση, θα μπορουσα να καταναλωσω κατι γλυκο? Επιπλεον -ισως δεν ειναι το καταλληλο τοπικ,και συγνωμη για αυτο.
Για τη στεβια τοι γνωμη εχετε? Και μπορει να την χρησιμοποιησει και ενα ατομο που ειναι στην αρχη?
Ευχαριστω

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17581

• spring
  • Το Άβαταρ του/της spring
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
christinaki1989 έγραψε:
Αυτο ισχυει "μαζευεις" με την Ατκις καια αυτο οφειλεται στο οτι χανεις κυριως λιπος.(Το ιδιο νουμερο φοραμε spring :D ).
χαχαχαχα αλήθεια?το ίδιο νούμερο?σε εσένα φαντάζομαι θα είναι αρκετά πιο άνετο γιατί έχουμε το ίδιο ύψος και είσαι 6 κιλά πιο αδύνατη,εμένα μου κόβεται η ανάσα αλλά τουλάχιστον κουμπώνει χαχαχαχαχαχ

* Βaso καλή αρχή :) Stevia και γενικά γλυκαντικά μπορείς να χρησιμοποιείς αλλά να προσέχεις να μην τα υπερκαταναλώνεις γιατί οδηγούν σε κολλήματα.Όσο για τη στέβια η μόνη που δοκίμασα ήταν της καντερέλ και είχε χάλια γεύση,για τις άλλες δεν γνωρίζω αλλά πιστεύω ότι πρέπει να βγάζουν μια ψιλοπικράδα.
Για γλυκό θα μπορούσες να καταναλώσεις μόρφατ χτυπημένη με γλυκαντικό και κακάο ή καφέ

[/url]
[/url
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν από spring.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.095 δευτερόλεπτα

Syndication