Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα?

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17628

• veratr
  • Το Άβαταρ του/της veratr
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Το φοβερό που είπε είναι ότι για τη συντήρηση είναι πολύ σημαντικό να έχεις στενή σχέση με το διαιτολόγο (δηλαδή να πηγαίνεις συχνά και να τα σκας). Εμένα με άγχωσε βέβαια λίγο που είπε ότι με αυτές τις δίαιτες τα παίρνεις πίσω αλλά δεν πτοούμαι ...γιατί 1 χρόνο πήγαινα σε διαιτολόγο για να χάσω τα κιλά της εγκυμοσύνης και μόλις την έκανα 1-2 εβδομάδες και έχανα 1 κιλό με το που έτρωγα (γιατί έτρωγα, δεν άντεχα) το έπαιρνα πίσω. 1χρόνο σε διαιτολόγο έχασα 1,5κιλό!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17629

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
veratr έγραψε:
Το φοβερό που είπε είναι ότι για τη συντήρηση είναι πολύ σημαντικό να έχεις στενή σχέση με το διαιτολόγο (δηλαδή να πηγαίνεις συχνά και να τα σκας). Εμένα με άγχωσε βέβαια λίγο που είπε ότι με αυτές τις δίαιτες τα παίρνεις πίσω αλλά δεν πτοούμαι ...γιατί 1 χρόνο πήγαινα σε διαιτολόγο για να χάσω τα κιλά της εγκυμοσύνης και μόλις την έκανα 1-2 εβδομάδες και έχανα 1 κιλό με το που έτρωγα (γιατί έτρωγα, δεν άντεχα) το έπαιρνα πίσω. 1χρόνο σε διαιτολόγο έχασα 1,5κιλό!
Ειναι νομος οταν ξεκινας τη μασαμπουκα παιρνεις παλι βαρος,οτι διαιτα και να κανεις!

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17654

• sokolatenia
  • Το Άβαταρ του/της sokolatenia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Εγω τώρα κάνω το εξής : το πρωι τρώω οτι θέλω π.χ κρουασαν ή κουλουρι ή οτιδήποτε άλλο. Το μεσημέρι τρώω μια μερίδα φαγητό με σαλάτα. Οταν λέω φαγητό εννοω τα πάντα απο όσπρια,λαχανικά,ζυμαρικά,πατατες κ.α . Το βράδυ τρώω μόνο πρωτεινη σκέτη π.χ κοτόπουλο, τόνος με λιγη σαλατα, κασερι ,αβγα. Νομιζω πως για συντηρηση είναι οτι καλυτερο. Δεν στερουμαι τίποτα και είμαι και μια χαρα στα κιλά μου.

Παντως είναι η πρωτη φορα μετα απο πολλα χρόνια που χαίρομαι που έρχεται το καλοκαιρι ! Πάντα αισθανόμουν άσχημα γιατί ημουν σαν......βοδι και ζήλευα τις αδύνατες που φορούσαν οτι ήθελαν. Δόξα το Θεό το έζησα και αυτό.
Αν δεν ήταν και αυτη η πολιτικη -οικονομικη κατασταση στη χώρα θα ήμουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος......

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17657

• ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ
  • Το Άβαταρ του/της ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
φεύγω τριημεράκι για κάμπιγκ. ελπίζω να μην την χαλάσω...
τα λέμε από τρίτη

πήρα λιναρόσπορο, βρήκα έναν χρυσίζοντα και έναν σκούρο, τουυς πήρα και τους δυο μηπως κάνω κανένα ψωμί...
χρησιμοποιώ ποιόν;
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν από ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ.

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17658

• evita71
  • Το Άβαταρ του/της evita71
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
A! Τριημερακι τι ωραια !!! Σου ευχομαι να περασεις πολυ ομορφα!! Εγω χρησιμοποιω τον σκουρο λιναροσπορο και τονν περναω απο το μουλτι να γινει πιο ..αλευρι....Λοιπον τρωω καθε πρωι ενα "μπεργερακι" στο γραφειο ..το ψωμακι μου ειναι απο : 2 κ.σουπας λιναροσπορο +1 ασπραδι αυγο +1κ. σουπας τυρι τριμμα (βαζω πεκορινο) + λιγο μαπικιν ..το βαζω σε ενα μπωλ μικρο κινεζικο αλλειμενο με ελαχιστο λαδακι και μικροκυματων ..βγαινει μικρο και στρογγυλο σαν μπεργκερ και το γεμιζω με οτι θες !! γαλοπουλα - τυρακι ομελετα που περισσεψε -κοτοπουλο που ξεμεινε οτι θες !! Φτιαξε ψωμακια -παρε μαζι σου τυρακι που να "αντεχει" -παρε κονσερβες τονο- βραστα αυγα- ντοματουλα-αγγουρακι ..αν προλαβαινεις φτιαξε κρακερακια λιναροσπορου ...και αν εχει κοντα στο καμπινγκ σουβλατζιδικο να φας και καλαμακια ..ε τοτε μαζι με το μπανακι σου και το περπατημα οχι μονο θα την χαλασεις ..θα μας ερθεις ..μειον!!! Πολλα φιλια και παλι καλα να περασεις .ΕΒΙΤΑ

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17664

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Αχ ειχα παει τριημερο Σαντορινη οταν ημουν στη δευτερη βδομαδα της Ατκινς.Τι τραβηξα η καιμενη δε λεγεται,μεσα στο hispeed να εχω βγαλει και να καθαριζω τα βραστα αυγα ,να με δουλευει ο φιλος μου και γω να προσπαθω να μη με δει κανεις :lol: :lol: !Ακομα δεν ηξερα πολλες επιλογες,ουτε τις μπαρες,τις σοκολατες κτλ.Τρεις μερες στο νησι ετρωγα καλαμακια,μπριζολες και σαλατες !
Σχετικα με το λιναροσπορο εγω μια φορα πηγα να φτιαξω ψωμακι και μου βρωμαγε και ουτε που το δοκιμασα.Εσυ βρε εβιτα πως το φτιαχνεις και σου γινεται καλο?
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.082 δευτερόλεπτα

Syndication