Veratr, στην αρχή της δίαιτας πράγματι στερείσαι πολλά πράγματα, αλλά αυτό φυσικά δε θα συμβαίνει για πάντα! 'Οσο περνάει ο καιρός μπορείς να προσθέτεις και άλλες τροφές όπως φρούτα, όσο για τα γαλακτοκομικά μπορείς να τα καταναλώνεις και από την αρχή σε μικρότερες ποσότητες. Το ξέρω ότι είναι σπαστικό όταν π.χ. βγαίνεις έξω και θέλεις να φας μια σοκολατίνα και δεν μπορείς, αλλά όπως και να χει δίαιτα είναι, έτσι κι αλλιώς θα στερηθείς κάποιες από τις αγαπημένες σου συνήθειες θες δε θες... Γενικά όλες οι δίαιτες κάπως έτσι είναι (σου μιλάει κάποια που έχει δοκιμάσει πολλές!), και ο καθένας επιλέγει αυτήν που ταιριάζει περισσότερο στις συνήθειές του.
Από τη μικρή μου εμπειρία πάντως μπορώ να σου πω ότι δεν έχω πεινάσει πραγματικά ποτέ! Και είμαι και στην 1η φάση η οποία είναι η πιο στερητική σε τροφές.
Αυτά... Πάντως όλοι όσοι είμαστε εδώ και επιμένουμε σε αυτή τη διατροφή είναι επειδή μας αρέσει! 'Ισως εσένα να μη σου ταιριάζει η άτκινς και φυσικά δεν προκειται να σου βάλει κανείς το μαχαίρι στο λαιμό γι' αυτό το λόγο!!

Ο καθένας ξέρει καλύτερα για τον εαυτό του και αναλόγως πράττει...