Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα?

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17550

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Aν θεωρείς την Ατκινς στερητική, θα σου έλεγα να μην την κάνεις!!!!!!!
Όσο για απώλειες, είχαμε άτομα εδώ μέσα (άντρες και γυναίκες) που έχασαν και 50!
Αλλά η Ατκινς χρειάζεται δέσμευση, και αν ξεκινάς βλέποντας την σαν στερητική δίαιτα, στο λέω από τώρα, δεν θα τα καταφέρεις!
love your self
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17551

• veratr
  • Το Άβαταρ του/της veratr
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλά βρε κορίτσια θα με τρελλάνετε τώρα! Δεν είναι στερητική η Atkins?? Δηλαδή πόσες άλλες κατηγορίες τροφίμων πρέπει να στερηθεί κάποιος για να είναι μία δίαιτα στερητική. Γλυκό δε μπορείς να βάλεις στο στόμα σου, αυτά τα υποκατάστατα γλυκών πολλές μας κολλάνε (αφήστε που από γεύση καμία σχέση), φρούτα δεν τρώμε, γαλακτοκομικά δεν τρώμε, ψωμιά και ζυμαρικά δεν τρώμε... δηλαδή τι άλλο πρέπει να έχει μία δίαιτα για να είναι στερητική??

Και προσοχή ... δεν κατηγορώ την atkins, πιστεύω κι εγώ ότι είναι αποτελεσματική, αλλά όχι και να λέμε ότι είναι εύκολη και όχι στερητική. Αυτό που πιστεύω εγώ ότι γίνεται με την Atkins σε αντίθεση με τις άλλες δίαιτες είναι ότι στις άλλες βλέπεις κάτι που δεν πρέπει να φας και λες: "έλα μωρέ, σιγά ... ένα κομματάκι θα φάω". Με την Atkins δεν το λες γιατί ξέρεις ότι είναι χημική δίαιτα και αυτό θα σε πάει πίσω (κόβεται και η έντονη επιθυμία για γλυκό). Εγώ πάντως απ' όσο βλέπω οι περισσότερες εδώ που έχετε χάσει πολλά κιλά τα χάσατε μένοντας στους 20υδ. ενώ ο atkins στο βιβλίο του λέει ότι μετά τις 15μέρες αρχίζεις να προσθέτεις υδ. μέχρι να πέσει ο ρυθμός απώλιας βάρους.
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν από veratr.

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17554

• Lolly
  • Το Άβαταρ του/της Lolly
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Veratr, στην αρχή της δίαιτας πράγματι στερείσαι πολλά πράγματα, αλλά αυτό φυσικά δε θα συμβαίνει για πάντα! 'Οσο περνάει ο καιρός μπορείς να προσθέτεις και άλλες τροφές όπως φρούτα, όσο για τα γαλακτοκομικά μπορείς να τα καταναλώνεις και από την αρχή σε μικρότερες ποσότητες. Το ξέρω ότι είναι σπαστικό όταν π.χ. βγαίνεις έξω και θέλεις να φας μια σοκολατίνα και δεν μπορείς, αλλά όπως και να χει δίαιτα είναι, έτσι κι αλλιώς θα στερηθείς κάποιες από τις αγαπημένες σου συνήθειες θες δε θες... Γενικά όλες οι δίαιτες κάπως έτσι είναι (σου μιλάει κάποια που έχει δοκιμάσει πολλές!), και ο καθένας επιλέγει αυτήν που ταιριάζει περισσότερο στις συνήθειές του.
Από τη μικρή μου εμπειρία πάντως μπορώ να σου πω ότι δεν έχω πεινάσει πραγματικά ποτέ! Και είμαι και στην 1η φάση η οποία είναι η πιο στερητική σε τροφές.
Αυτά... Πάντως όλοι όσοι είμαστε εδώ και επιμένουμε σε αυτή τη διατροφή είναι επειδή μας αρέσει! 'Ισως εσένα να μη σου ταιριάζει η άτκινς και φυσικά δεν προκειται να σου βάλει κανείς το μαχαίρι στο λαιμό γι' αυτό το λόγο!! :lol: Ο καθένας ξέρει καλύτερα για τον εαυτό του και αναλόγως πράττει... ;)

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μ 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17555

• ninika
  • Το Άβαταρ του/της ninika
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Εχασα 41 κιλα σε 20 μηνες και συνεχιζω για αλλα 7. Δεν στερηθηκα τιποτα γιατι δεν τρελαινομουν ποτε για οσα απαγορευονται. Μονο για γλυκα αλλα καλυφθηκα μια χαρα με τις υποκαταστατες επιλογες που ειχα. Ισως απλως δε σου ταιριαζει αυτη η διατροφη.

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μ 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17556

• alalumaki
  • Το Άβαταρ του/της alalumaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
Ισως στερείσαι τα φρούτα και τα ψωμοειδή, αλλά επειδή χρόνια έκανα δίαιτες με ψωμιά και φρούτα και πείναγα, δεν μπορώ πια να ακολουθήσω αυτόν τον τρόπο, προτιμώ να τα αποκλείσω και να φάω περισσότερο από τα επιτρεπόμενα. Σίγουρα δεν είναι εύκολη για όλους, ούτε για μένα είναι αλλά την προτιμώ από άλλες «ισορροπημένες δίαιτες» γιατί δεν έχω αυτή τη μόνιμη λαιμαργία, εξάλλου εμένα το μόνιμο πρόβλημα μου ήταν ότι δεν μπορούσα να σταματήσω στη 1 φέτα ψωμί μαζί με το φαγητό…..
making small changes to see big results...

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17557

• veratr
  • Το Άβαταρ του/της veratr
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καμία δίαιτα δε μου ταιριάζει ... γιατί προφανώς θέλω να τρώω όλα αυτά που μου αρέσουν ...

Θέλω να κάνω την atkins (όσο αντέξω) και να χάσω τα κιλά μου που δε μπορώ με άλλη δίαιτα να τα χάσω, και μετά θα προσπαθήσω να προσέχω για να τα κρατήσω. Μπορεί πχ να έχω το ΣΚ ελεύθερο και να προσέχω μέσα στην εβδομάδα... θα δω τι θα κάνω. Αυτό όμως που λέω είναι ότι και αυτή (όπως και ΟΛΕΣ οι δίαιτες) είναι στερητική. Όσο για αυτά που λετε ότι μπορώ να βάλω στη διατροφή (γαλακτοκομικά, κανένα φρούτο) ... θα με ανεβάσουν πολύ σε υδατ. αν το κάνω οπότε δε μπορώ ουσιαστικά να το κάνω. Έχω προσέξει ότι όλες οι κοπέλες που έχουν καταφέρει να αδυνατήσουν μένουν στους 20υδατ.
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν από veratr.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.101 δευτερόλεπτα

Syndication