Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα?

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17537

• alalumaki
  • Το Άβαταρ του/της alalumaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
είναι παιδί όμως, μήπως δεν κάνει ο αποκλεισμός των υδατανθράκων?
making small changes to see big results...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17538

• alalumaki
  • Το Άβαταρ του/της alalumaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
τα 20 κιλά που είχες χάσει τα διατηρείς ?
making small changes to see big results...

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17539

• barb3
  • Το Άβαταρ του/της barb3
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
τα 10 τα εβαλα αλλά θα τα χασω τωρα.
οσο για το παιδι, για λιγο καιρο να παρει μπρος και βλεπουμε. δεν εχει και διαβασματα και βιταμινουλες αρχισε, δεν προβλεπω προβλημα

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17540

• Alice6
  • Το Άβαταρ του/της Alice6
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
mermaid καλωσόρισες, καλό κουράγιο και καλά αποτελέσματα (που σίγουρα θα έχεις με την άτκινς). barb δεν έκανες και τίποτα φοβερό, τα 20 γρ που λέει ο άτκινς είναι ο πάτος, για να πιάσει ακόμα και αυτούς που θα έχουν πολύ μεγάλη αντίσταση στον μεταβολισμό τους (το λέει και ο ίδιος νομίζω στο βιβλίο του αυτό).
lolly κι εγώ έχω κάνει ένα σωρό δίαιτες, είχα πει ότι δεν θα ξαναέκανα, αλλά.....
Καλά τα πήγα σήμερα (ναι, τις τελευταίες 8 ώρες εννοώ), έφαγα δύο αυγά το πρωί (με εναν κρόκο όμως), τώρα για μεσημέρι έφαγα μία μερίδα γύρο με λίγη ντομάτα και το βράδυ λέω να φάω πάλι ένα αυγουλάκι. Σας είπα ότι δεν θα τρώω ούτε τυρί για λίγες μέρες για να πάρω μπρος?

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17545

• ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ
  • Το Άβαταρ του/της ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλησπέρα
διάβασα αρκετά 2-3 μέρες που είμαι εδώ
τελικά έχει χάσει κάποιος πάνω από 20 κιλά εδώ πέρα με αυτή τη στερητική δίαιτα;
νομίζω πως αν θες να έχεις απώλεια 1-2 κιλά την εβδομάδα μπορείς και με μια ισορροπημένη διατροφή 1200 θερμίδων να την έχεις πηγαίνοντας και σε ένα γυμναστήριο
συγγνώμη αλλά την αγωνία μου βγάζω, δεν θέλω να παρεξηγηθώ...
θέλω να χάσω πολλά κιλά, γύρω στα 30 και θαθελα αν μπω σε μια τόσο στερητική δίαιτα να έχω αποτελέσματα πιο σύντομα. να χάσω δέκα κιλά το μήνα ρε γαμώτο tantrum

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17547

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Στερητικη η Ατκινς?Οχι δα!!!!!Επειδη εχω δοκιμασει πολλες πραγματικα ΣΤΕΡΗΤΙΚΕΣ διαιτες η Ατκινς δεν εχει καμια σχεση!
Οριστε εγω ζωντανο παραδειγμα 22 κιλα απο το Σεπτεμβρη.Αν θες σου βαζω κ φωτο πριν και μετα :D !
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν από christinaki1989.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.272 δευτερόλεπτα

Syndication