Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Νέα φαν της Άτκινς

Re: Νέα φαν της Άτκινς 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #8080

• georgiad
  • Το Άβαταρ του/της georgiad
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
σε ευχαριστώ marina μου!
Το ταχίνι αυτό που αναφέρεις είναι έτοιμο το βρίσκεις κάπου; και το κακάο με κρέμα πως το φτιάχνεις το χτυπάς με κρέμα γάλακτος για να φτιάξεις κρέμα και πόση ζαχαρίνη βάζεις; εγώ πήρα γλυκαντικό για καφέ που έχει την ουσία Σουκραλόζη, το βρήκα στο souper και θυμήθηκα οτι ο Ατκινς στο βιβλίο του μιλούσε για αυτό. Ξέρεις να μου πείς αν μπορώ να το ψήσω δλδ να κάνω γλυκά γιατί η συσκευασία απ' έξω δεν λέει....;
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Νέα φαν της Άτκινς 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8098

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
στο καρφουρ με 1,9 υδατ.το μακεδονικο σε ολα τα σουπερ μαρκετ.προσοχη του λιντλ το ταχινι εχει πολλους υδαταν
για τις συνταγες δεν υπαρχει κατι συγκεκριμενο.ολοι ψαχνομαστε με τις γευσεις. τωρα με ποσοτητα οσο λιγοτερο τοσο καλυτερα.οτι αρεσει στον καθενα.το ποσο σαγχαρινη θα βαλεις ειναι θεμα γουστου αφου δεν εχει υδατ.θελεις να το ψησεις ψηστο,θελεισ να το φαε ωμο φατο.δεν υπαρχει κανονας

Re: Νέα φαν της Άτκινς 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8102

• georgiad
  • Το Άβαταρ του/της georgiad
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
οκ ευχαριστώ παιδιά είστε πολύ κατατοπιστικοί!

Re: Νέα φαν της Άτκινς 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8140

• giota_lowcarber
  • Το Άβαταρ του/της giota_lowcarber
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Χαιρετώ την παρέα! Τι κάνετε; Πώς πάει η προσπάθεια;
Θέλω να μοιραστώ μαζί σας ένα καλό νέο και μια τσαντίλα.
Λοιπόν, αρχίζω απ' την τσαντίλα. Πήρα κρέμα γάλακτος ΔΕΛΤΑ (35% λιπαρά) μετά από πολύ ψάξιμο στο σούπερ μάρκετ, η οποία δεν αναγράφει υδατάνθρακες! Μπήκα στην ιστοσελίδα τής εταιρίας αλλά ούτε εκεί το αναφέρει... Μήπως πρέπει να μυρίσω τα νύχια μου; Θα μου πείτε, έψαξα τόσο για να καταλήξω να αγοράσω το προϊόν που δεν ανέγραφε υδατάνθρακες, αντί να προτιμήσω κάποιο άλλο; Η απάντηση είναι ότι, με όλη την ξεφτίλα που επικρατεί στη χώρα μας τον τελευταίο καιρό (μέρες, μήνες ή χρόνια, όπως το πάρει κανείς...) οικονομικά και όχι μόνο, κρίνω οφέλιμο να αγοράζω προϊόντα ελληνικών εταιριών από καταστήματα ελληνικής ιδιοκτησίας επίσης, στον βαθμό που είναι εφικτό, για να στηρίξω την ελληνική οικονομία. Εντάξει, ίσως ακούγεται κάπως, αλλά σκεφτείτε ότι αν το κάναμε όλοι, θα είχε κάποιο αποτέλεσμα, έστω και μικρό.
'Οσο για το ευχάριστο τώρα, έχω χάσει 2 κιλαααααααααά!

Re: Νέα φαν της Άτκινς 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8148

• Linet
  • Το Άβαταρ του/της Linet
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Γιώτα....με εκφράζεις... sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2
Τις τελευταιες μέρες σκεφτόμουν κι εγω ΄ότι το έχουμε παρακάνει με τα Dia , lιdl κτλ...έχει γίνει το φόρουμ διαφημιστικο γι αυτα...προσωπικά προτιμώ να φάω 2 υδατ. παραπάνω παρά να συνεχίζω να σκάβω το λάκο της οικονομίας μας που με αυτο τον τρόπο την καταντήσαμε σε αυτά τα χάλια....και μετα απορούμε γιατί κλεινουμε? γιατι έπεσαν οι μισθοι...
Καλύτερα να ταίσει κανένας Έλληνας τα παιδια του παρά ο κάθε Γερμάνος ή Γάλλος του κάθε Καρφουρ και Λιντλ.... ;)

Μπράβο για τα κιλάκια σου....καλή συνέχεια character43 aracter43

Re: Νέα φαν της Άτκινς 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8154

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
linet θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω μαζι σου.δεν κανουμε διαφημιση κανενα σουπερ μαρκετ.απλα βοηθαμε τους νεους να βρουν καποια πραγματα.αν εχεις εσυ κατι σε ελληνικο ΦΤΗΝΟ πες μας και εμας .ολοι μας ψαχνουμε το φτηνο μιας και δεν αντεχουμε την ακριβεια των ελληνικων
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.163 δευτερόλεπτα

Syndication