Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: diet diary

diet diary 10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #19571

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 32
λοιπόν...και μελομακαρονα έφαγα, και έναν κουραμπιέ, και βασιλόπιττα (2-3 φορές) και τη σφολιάτα από τα έβερεστ με τη μερέντα (αυτό δεν ήταν και τίποτα σπουδαίο τελικά-τσάμπα οι υδ/κες) και απ'όλα. σήμερα 75,9, ξεκινάω δυναμικά, νέα χρονιά με περισσότερο πείσμα, μπας και στο χρόνο (τέλη μαίου περίπου) τα έχω καταφέρει να φτάσω στο στόχο μου. καλή χρονιά, χρόνια πολλά σε όλους και όλες και εύχομαι το νέο έτος να φέρει στον καθένα αυτό που επιθυμεί περισσότερο!

Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

diet diary 10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #19572

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
παρεπιπτόντωςκαι κάτι άσχετο...έφτιαξα τη μαρμελάδα από τις συνταγές με κάτι κατεψυγμένες φράουλες που είχα, καλά....τι να πω...ίσως επειδή είχα και καιρό να φάω τέτοιο πράγμα...ΘΕΟΣ ήταν, τέλεια! τη συστήνω ανεπιφύλακτα!

diet diary 10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #19574

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
ασε! τα κερατα μου αφαγα κι εγω στις γιορτες! εβαλα κιολας οχι να χασω... δεν προκειται ποτε να αποτελειωσω επιτελους αυτα τα κιλα!!!

diet diary 10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #19576

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Όλες και όλοι φάγαμε! Και να σας πω και κάτι; Προτιμώ να αρχίσω από την αρχή, παρά να κάθομαι γιορτιάτικα, να φτιάχνω χίλια πράγματα, να κάνω τραπέζια και να βλέπω τους άλλους να τρώνε κι εγώ να μετράω υδ/ες!
τα φάγαμε, τα φχαριστηθήκαμε, και τώρα "εμπρός στον αγώνα, καατά του κατακτητή"!!!
love your self

diet diary 10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #19577

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
αχ!δεν ξέρω...έχω αρχίσει να το μετανοιώνω που έφαγα σα ζώον..76,100 σήμερα, αρκετά καλύτερα από το 77και που ήμουν προχθές, αλλά απείρως χειρότερα από τα 75,400, που ήμουν παραμονές Χριστουγέννων. τέλος πάντων, ότι έγινε έγινε, προς γνώση και συμμόρφωση! κάθε γραμμάριο που χάνω είναι άθλος για μένα, οπότε δεν πρέπει να "σπαταλάω" τον κόπο μου έτσι! καλημέρα σε όλους και όλες, με φιλικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς!

diet diary 10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #19578

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
Έλα πάμε μαζί!!! 77 ξεκινήσεις εσύ 79 εγώ!!! Κάθε Σάββατο θα γράφω την πρόοδο μου μπας κ περνώ κουράγιο να μην την σπάσω αυτή τη φορά....
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.426 δευτερόλεπτα

Syndication