Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: diet diary

diet diary 10 Χρόνια 5 Μήνες πριν #19492

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 32
λίγο η μέση με έχει τσιμπήσει-λίγο η κούραση, λίγο οι τσάντες των παιδιών που είναι ασήκωτες....τέλος πάντων, θα επιβιώσουμε νομίζω! και επιπροσθέτως έχω και κάτι λιγούρες σήμερα, άλλο πράγμα-το πρωί ήθελα να φάω ζαμπονοτυρόπιτα. έξι μήνες έχει να μου συμβεί αυτό, δεν ξέρω, μάλλον κάτι πρέπει να αλλάξω στη διατροφή, δεν εξηγείται αλλιώς!

Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

diet diary 10 Χρόνια 5 Μήνες πριν #19494

• papaki
  • Το Άβαταρ του/της papaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
Γεια σας! Ελπίζω να είστε όλοι καλά!
Μήπως ξέρετε πόσοι υδατάνθρακες έχουν οι ηλιόσποροι και το πασατέμπο στα σίγουρα?
Ένα σακουλακι πασατεμπο που έχω γράφει 14,4 υδατάνθρακες στα 100 γραμμάρια, αλλά σε διάφορα site βρίκω διάφορες τιμές, είτε χαμηλότερες είτε υψηλότερες.

diet diary 10 Χρόνια 5 Μήνες πριν #19495

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
elsa είναι απόλυτα φυσιολογικό, μετά από τόσο καιρό, να λαχταράς και κάτι άλλο! Μπορείς, να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου σαν ανταμοιβή, μία φορά την εβδομάδα, να φας κάτι που λαχτάρησες! έστω και ζαμπονοτυρόπιτα. Μπορεί για μια μέρα να μην χάσεις -δεν θα βάλεις όμως- αλλά θα μείνεις πιο προσηλωμένη στην διατροφή σου, ξέροντας π.χ. πως έρχεται ανταμοιβή, στο τέλος της βδομάδας!
love your self

diet diary 10 Χρόνια 5 Μήνες πριν #19496

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
papaki οι διαφορές, είναι απειροελάχιστες ως προς τους υδ/ες. Θα σε συμβούλευα όμως, να μην πέσεις στην παγίδα. Το έχω κάνει και ξέρω. Τα σπόρια, δεν ελέγχονται! Έχουν θερμίδες στον Θεό, και βάζεις κιλά, νομίζοντας πως είσαι στα επιτρεπτά πλαίσια των υδ/ων. Αν έχεις τόσο σιδερένια θέληση και μπορείς να φας μόνο μια πολύ μικρή χουφτίτσα σπόρια, φάτα.
love your self

diet diary 10 Χρόνια 4 Μήνες πριν #19501

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 32
roulaki έγραψε:
elsa είναι απόλυτα φυσιολογικό, μετά από τόσο καιρό, να λαχταράς και κάτι άλλο! Μπορείς, να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου σαν ανταμοιβή, μία φορά την εβδομάδα, να φας κάτι που λαχτάρησες! έστω και ζαμπονοτυρόπιτα. Μπορεί για μια μέρα να μην χάσεις -δεν θα βάλεις όμως- αλλά θα μείνεις πιο προσηλωμένη στην διατροφή σου, ξέροντας π.χ. πως έρχεται ανταμοιβή, στο τέλος της βδομάδας!

Λοιπόν Ρουλάκι, ζαμπονοτυρόπιτα δεν έφαγα, αλλά χθες πρέπει να έπιασα τους 50, μπορεί και εξήντα υδ/κες. μάλλον είχε ανάγκη ο οργανισμός κάτι παραπάνω, τι να πω...έφαγα καρύδια, ένα μήλο, λίγο τυρί παραπάνω-όλα μέσα στο πλαίσιο της διατροφής. ψέμματα-έφαγα και 2 λαχανοντολμάδες με λίγο ρύζι και πολύ λίγο μουσακά (όχι πατάτα). αλλά...το ευχαριστήθηκα, μου πέρασε, από σήμερα κανονικά και επιπλέον 100γρ κάτω! 75,700 πρωινό ζύγισμα. καλημέρα σε όλους!!!

Τελευταία διόρθωση: 10 Χρόνια 4 Μήνες πριν από elsa.

diet diary 10 Χρόνια 4 Μήνες πριν #19502

• papaki
  • Το Άβαταρ του/της papaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
roulaki σ´ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!! είναι εθισμός τα άτιμα, αλλά θα προσπαθήσω να τ᾽αποφύγω!
Τελευταία διόρθωση: 10 Χρόνια 4 Μήνες πριν από papaki.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.096 δευτερόλεπτα

Syndication