Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: diet diary

diet diary 10 Χρόνια 7 Μήνες πριν #19259

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 32
roulaki έγραψε:
elsa από Θεσσαλονίκη δεν είσαι κι εσύ; Τέρμα! Κάτι μας βάζουν στο νερό! +400 γρ σήμερα! Αν είναι δυνατόν!!!!!

δυστυχώς, αθήνα μένω. αλλά δεν ξέρω-ίσως και εδώ βάζουν μια απ'τα ίδια στο νερό!!!! 80,200 προς 300 και σήμερα...το νιώθω, μου'ρχεται το εγκεφαλικό! και δεν παίζει να φταίει ο θυροειδής-ρυθμίστηκα εντελώς! ο ενδοκρινολόγος μου είπε να ξαναπάω το μάρτη, εκτός κι αν μείνω έγκυος (μάλλον απίθανο στην ηλικία μου)-άρα δεν έχω καμιά ελπίδα πια! ΠΡΕΠΕΙ να αρχίσω γυμναστική, τέλος! αλλά πως ρε γαμώτο, σήμερα θα φύγω από τη δουλειά καλές 8-9...που να βρεθεί κουράγιο!

Τελευταία διόρθωση: 10 Χρόνια 7 Μήνες πριν από elsa.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

diet diary 10 Χρόνια 7 Μήνες πριν #19260

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Εμένα με παίζει η ρουφιάνα! +/- 300 με 400 γραμμάρια κάθε μέρα! Μόλις ββλέπει το 68, παθαίνει πανικό!
love your self

diet diary 10 Χρόνια 7 Μήνες πριν #19262

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
Ναι ρε παιδί μου θέλει πολύ θυσία το χάσιμο κιλών... Δεν ξέρω τι να πω κι εγώ.. έφτασα τα 77 κι εκεί πάλι θα παίζω δύο βδομάδες!! Κι εκεί που πάω να κατέβω πιο κάτω μου τυχαίνει βράδυ τραπέζι!! Αυτά τα βράδυ να τα τραπεζοματα κακό πράγμα είναι!! Και μόνο τα επιτρεπόμενα να φας αποκλείεται να είσαι λιγότερο την επόμενη μέρα.. Κ μέσα σε δύο εβδομάδες έτυχαν πολλά..

diet diary 10 Χρόνια 7 Μήνες πριν #19263

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
πάλι 80,500-καλά, δεν υπάρχει!!!! α!δε θα το αφήσω έτσι! σήμερα πολύ προσεχτικά. οπωσδήποτε 12γρ από λαχανικά (το είχα κωλοβαρέσει λίγο σχετικά με τα γρ. των λαχανικών) και αν βρω χρόνο, θα περπατήσω έστω και λίγο...έχω χωρίσει τη συνολική απώλεια βάρους σε μικρότερους στόχους των 2μιση κιλών έκαστο. αυτός ο στόχος 80,00-77,500 προβλέπω να μου παίρνει ίσαμε τρεισίμιση μήνες.....

υγ. ρουλάκι δε ρίχνουν τίποτα στο νερό-μας το ψεκάζουν από πάνω μάλλον!

diet diary 10 Χρόνια 7 Μήνες πριν #19269

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
The day after!
Και ναι, εννοώ των εκλογών. Και όχι, δεν εννοώ των αποτελεσμάτων!
Εννοώ, πως βράδυ εκλογών, με αποτελέσματα χωρίς σουβλάκια, δεν λέει!
Εγώ βέβαια, ξεκίνησα τις ατασθαλίες νωρίτερα! Από το μεσημέρι. Έκανα καλαμάρια και πατάτες. Ε, αφού θα αμαρτήσω που θα αμαρτήσω το βράδυ, δεν το κάνω από το μεσημέρι να το φχαριστηθώ η γυναίκα; Μεσημεριανό λοιπόν, καλαμαράκια, ολίγες τηγανιτές πατατούλες και ολίγο ψωμάκι, παπάρα στην σαλάτα. ΟΚ! Δεν το λες και έγκλημα, ε;
Και έρχεται το βράδυ. Δύο σουβλάκια, (κιουρία ε; αμ δε!) μία πίτα και μερικές πατατούλες.
Νταξ' το ξεφτιλίζεις κυρά μου, αλλά δεν βαριέσαι, πες ότι το κάνεις για ξεκόλλημα (πες το, μπας και το πιστέψεις Μαγδάλω!)
Και εκεί που πιάνω την κοιλιά μου ευχαριστημένη η "ατασθαλιάζουσα". βγαίνει ο άντρας μου να πάρει τσιγάρα.
Και μαζί με τα τσιγάρα, μου χώνει κάτω από την μούρη μου και μια σοκολατόπιτα! "Αφού σήμερα τρως, φάε να την φχαριστηθείς" λέει ο γλυκούλης μου και νιώθω ανάμεικτα συναισθήματα αγάπης, ευγνωμοσύνης και τάσης δολοφονίας! Ε, lowcarber είμαι η γυναίκα, δεν είμαι η μητέρα Τερέζα! Ας πάει και το παλιάμπελο! Και ερχόμαστε στην επόμενη μέρα, σήμερα! Παντελόνι, κουμπώνει με ζόρι από το πρήξιμο!
Έντερο, χορεύει πεντοζάλι από τον πόνο. Το στόμα μου τσαρούχι, και ζυγαρια, ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΩ!!!!!!
Είναι ωραίο πράγμα να κάνεις του κεφαλιού σου και να νιώθεις ελεύθερος. Αν και εφόσον όμως, είσαι έτοιμος να πληρώσεις το τίμημα! Αυτά από εμένα, ελπίζω να μην σας κούρασα!
love your self

diet diary 10 Χρόνια 7 Μήνες πριν #19270

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
άμα το κάνεις το "κακό" τα περιμένεις λίγο-πολύ τα αποτελέσματα...άν είσαι τυπική όμως και δεν? τέλος πάντων σήμερα 79,500 επιτέλους-βέβαια τρελή κούραση, 12ωρα στη δουλειά και απ'ότι καταλαβαίνω μεταβολισμός στα τάρταρα...και εβδομάδα ππ (προ περιόδου)! καλημέρααααααα!

υγ. ρουλάκι από σήμερα κεφάλια μέσα, ε??????

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.136 δευτερόλεπτα

Syndication