Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: diet diary

diet diary 10 Χρόνια 7 Μήνες πριν #19231

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 32
νερό προσπαθώ να πίνω πολύ-βέβαια αυτόν τον καιρό δουλεύω σαν τρελή, οπότε καμιά φορά δεν προλαβαίνω να πιω κι όσο πρέπει, όχι παραπάνω...τι να πω, δεν ξέρω. σήμερα θα πάω ενδοκρινολόγο, να κάνω τις εξετάσεις αύριο-μεθαύριο και βλέπουμε...έχω παρατηρήσει πάντως πως μια εβδομάδα χάνω και την επόμενη ή είμαι σταθερή ή παραπάνω. εντάξει δε λέω να χάνω ένα κιλό την εβδομάδα (άπιαστο όνειρο) αλλά τουλάχιστον 500γρ.? η έστω 400? καλά να πάθω-τόσα χρόνια που ήμουν πιο νέα δεν είχα μυαλό στο κεφάλι-προσπαθούσα να χάσω βάρος με 2 μαρουλόφυλλα και γιαουρτάκια 0%! αυτά πληρώνω τώρα!

Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

diet diary 10 Χρόνια 7 Μήνες πριν #19232

• LovesOwen
  • Το Άβαταρ του/της LovesOwen
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 15
Παντως εαν συνεχισεις να μη βλεπεις ικανοποιητικη διαφορα μπορεις να ψαξεις τροπους να αυξησεις/ξυπνησεις το μεταβολισμο σου. Ρωτα και το γιατρο, εισαι σιγουρη οτι ενα 20λεπτο δεν μπορεις να το διαθεσεις για ενα περπατηματακι; Ο,τι ωρα..

diet diary 10 Χρόνια 7 Μήνες πριν #19233

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
έχεις δίκιο θα το προσπαθήσω. ξυπνάω συνήθως 6μιση-θα το κάνω 6 και θα βγαίνω το πρωί. δεν υπάρχει άλλη ώρα, δεν πειράζει όμως, θα ξυπνάω και μες το κέφι:)

diet diary 10 Χρόνια 7 Μήνες πριν #19234

• tiroplaki
  • Το Άβαταρ του/της tiroplaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Δεν χάνω με τίποτα. Είμαι σίγουρη ότι κάνω κάτι λάθος. Μήπως τρωω λιγότερο; Το νερό μου πάντως το πίνω fullll!!!!Τα ίδια εδώ και μία εβδομάδα, γραμμάριο κάτω.
Αμαν να έρθει ο Οκτώβριος να ξεκινήσω συστηματικά τη γυμναστική μου γιατί αλλιώς εγώ δεν χάνω.

Πάντως ειλικρινά χαίρομαι για όλες σας που μπορείτε και ακολουθείτε το πρόγραμμα και χάνετε. Εγώ μάλλον έχω κουραστεί και ο οργανισμός μου έχει μουλαρώσει!!!!!!!!!!!!!

Καλή συνέχεια σε όλους.

diet diary 10 Χρόνια 7 Μήνες πριν #19235

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
νέα από το μέτωπο! πήγα χθες με τα πόδια στο γιατρό, έφαγα ελαφριά και το πρωί με έδειξε 79,6!!! venceremos!!!!
ΥΓ. δεν αλλάζω ακόμα το τικεράκι, γιατί ποτέ δεν ξέρεις...

diet diary 10 Χρόνια 7 Μήνες πριν #19236

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Ως παλιοατκινικιά, ένα θα σας πω! Κόλλησες; Αν δεν ξεκινήσεις περπάτημα, δεν θα ξεκολλήσεις σχεδόν ποτέ! Είναι κάτι που είναι αδιαμφισβήτητο! Όσε φορές έχω κολλήσει στο παρελθόν, με ένα μισάωρο περπάτημα την μέρα, είδα τεράστια διαφορά! Φανταστείτε τώρα, να γυμνάζεσαι και συστηματικά! Δυστυχώς η γυμναστική για μας τις γυναίκες, είναι λίγο πολυτέλεια!
love your self
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.195 δευτερόλεπτα

Syndication