Loulouka, δεν τρώω μπέικον και λιπαρά κρέατα γιατί δεν μου αρέσουν και πολύ και τρώω πάντα σαλάτα, γενικά το κρέας μου αρέσει το τρώω ευχάριστα αλλά δεν είναι και η αγαπημένη μου τροφή.
Οι αγαπημένες μου τροφές όπως λέει και το Χριστινάκι είναι οι πίτες, τα γεμιστά, τα μαγειρευτά, τα όσπρια, τα ψωμιά (πολύ ψωμί), τα κουλούρια και ότι έχει αλεύρι και ζάχαρη, οι δύο εχθροί μας δηλαδή και δυστυχώς τα φτιάχνω και εγώ για την οικογένεια μου αλλά και η πεθερά μου κάνει πίτες και μας φέρνει.. Η αλήθεια είναι ότι όσες φορές τρώω ζάχαρη και αλεύρι σε μεγάλες ποσότητες, έχω πρόβλημα με το έντερο και με πιάνει υπνηλία και κούραση, οπότε το έχω εμπεδώσει ότι αυτά πρέπει αν τα τρώμε να είναι με πολύ μέτρο και στις υγιεινές τους εκδοχές.
Τώρα για τη ζαλάδα τις τελευταίες 2 μέρες δεν έχω, μπορεί να συνήθισε ο οργανισμός μου, δεν ξέρω τα δήξει.
Όλα στο μυαλό μας είναι πάντως, αν εκεί το καρφώσουμε καλά ότι θέλουμε να πετύχουμε θα το κάνουμε…..
Ευχαριστώ πάντως η βοήθεια σας εδώ μέσα είναι σαν να κάνεις ψυχοθεραπεία, τα λες και σε ακούν (διαβάζουν μάλλον) άνθρωποι που μπορούν να σε καταλάβουν……..
Πάντως το σίγουρο είναι ότι δεν μπορώ πλέον να κάνω άλλη διατροφή και έχω περάσει απ' όλες, ή θα τα χάσω με αυτή ή με καμία.