Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Ωραία μέρα...

Απ: Ωραία μέρα... 14 Χρόνια 5 Ημέρες πριν #17223

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Αχ loulouka και μενα μ'αρεσουν πολυ τα οσπρια,αλλα βεβαια και με τη συνοδεια μπολικου φρεσκου και τραγανου ψωμιου (εξου και τα κιλα που εφτασα :lol: ),επισης τρελαινομαι για τα γεμιστα της μαμας μου(ναι ναι συγκεκριμενα της μαμας),τωρα το πασχα εφαγα και η απολαυση ηταν αλλο πραγμα :razz: ! Εσυ ποσα ησουν και ποσα εφτασες,βαλε τικερακι να παιρνουν θαρρος και κουραγιο και οι νεοι lowcarbistes!!!!
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 5 Ημέρες πριν από christinaki1989.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Ωραία μέρα... 14 Χρόνια 5 Ημέρες πριν #17224

• whatadream
  • Το Άβαταρ του/της whatadream
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Χριστινάκι βλέπω το δικό σου τικεράκι και σε θαυμάζω bravo !!! Και όπως λες μας δίνει θάρρος!!! Και αφού δεν γράφω και εγώ συχνά το κάνω τώρα :D :)

Εγώ είμαι μέχρι στιγμής οκ.. αν και είχα πονοκέφαλο τις πρώτες δυο μέρες κάτι που δεν είχα νομίζω την πρώτη φορά που είχα κάνει την αρχή. Έχω γραφτεί και σε γυμναστήριο και νιώθω κάπως πιο "οργανωμένη" ...βέβαια με έπιασε κ μένα σήμερα μία λιγούρα και αύριο λέω να πάρω καμιά S&B..από βδομάδα περιμένω και περίοδο και φοβάμαι λίγο.....
Σήμερα δοκίμασα και το nestea χωρίς ζάχαρη ωραίο και δροσιστικό ....αλλά μήπως κολλάνε αυτά??? Ξέρει κανείς?

Συνεχίζουμε λοιπόν γερά goodluck !!!!!

Απ: Ωραία μέρα... 14 Χρόνια 4 Ημέρες πριν #17225

• DIMZAN
  • Το Άβαταρ του/της DIMZAN
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • i want my body back
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
νομιζω οτι οι πολυ μεγαλες θυσιες γινονται στην αρχη....μετα σταδιακα υπαρχουν μεγαλυτερες επιλογες...τωρα ας πουμε το χριστινακι και να φαει μια φορα γεμιστα η οσπρια ε δεν θα βαλει και κιλα απλα δε θα χει απωλεια τις επομενες μερες...οσο για τις πιτες τη γεμιση την τρωμε αφοβα οποτε αντι για φυλλο βαζουμε πανω κατω πιτουρο η λιναροσπορο και ειναι οκ..το χω δοκομασει πολλες φορες και ειναι νοστιμες πολυ...για γλυκο εχουμε παλι επιλογες οποτε πιστευω οτι δεν ειναι πολυ τραγικα τα πραγματα. τελικα δεν ξερω αν ειναι σημαντικοτερο να σου αρεσει αυτο που βλεπεις στον καθρευτη η να απολαμβανεις ενα ωραιο γλυκο η μια πιτα απ τα χερακια της μαμας...το μονο σιγουρο ειναι οτι ειναι καταπληκτικο συναισθημα να μπαινεις σε οτι ρουχο θες...και επισης δεν κανουμε αγωνα δρομου...σιγα σιγα και οσο μπορει ο καθενας..το χω ξαναπει οτι εχω γνωστη που εχασε 60 περιπου κιλα με αυτη τη διατροφη και τωρα τρωει απ ολα με μετρο βεβαια και δεν εχει βαλει καθολου 1 χρονο τωρα...αρα ολα γινονται...και λιγη σστερηση δε βλαπτει τοσο πολυ νομιζω ολα ειναι θεμα μυαλου...υγεια να χουμε κι ολα γινονται κι αν δε γινονται δε θα πεθανουμε κι ολας...εγω ειμαι ενθουσιασμενη με τη διατροφη και τα αποτελεσματα της και καλως η κακως δεν μου λειπει κατι...ισως στο μελλον λιγουρευτω κατι απαγορευμενο ε δε θα σκασω κι ολας θα το φαω και συνεχιζω....μπραβο σε αυτους που τα καταφεραν και κουραγιο σε αυτους που συνεχιζουν!!!!!!!!!!!

Απ: Ωραία μέρα... 14 Χρόνια 4 Ημέρες πριν #17226

• alalumaki
  • Το Άβαταρ του/της alalumaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
Loulouka, δεν τρώω μπέικον και λιπαρά κρέατα γιατί δεν μου αρέσουν και πολύ και τρώω πάντα σαλάτα, γενικά το κρέας μου αρέσει το τρώω ευχάριστα αλλά δεν είναι και η αγαπημένη μου τροφή.
Οι αγαπημένες μου τροφές όπως λέει και το Χριστινάκι είναι οι πίτες, τα γεμιστά, τα μαγειρευτά, τα όσπρια, τα ψωμιά (πολύ ψωμί), τα κουλούρια και ότι έχει αλεύρι και ζάχαρη, οι δύο εχθροί μας δηλαδή και δυστυχώς τα φτιάχνω και εγώ για την οικογένεια μου αλλά και η πεθερά μου κάνει πίτες και μας φέρνει.. Η αλήθεια είναι ότι όσες φορές τρώω ζάχαρη και αλεύρι σε μεγάλες ποσότητες, έχω πρόβλημα με το έντερο και με πιάνει υπνηλία και κούραση, οπότε το έχω εμπεδώσει ότι αυτά πρέπει αν τα τρώμε να είναι με πολύ μέτρο και στις υγιεινές τους εκδοχές.

Τώρα για τη ζαλάδα τις τελευταίες 2 μέρες δεν έχω, μπορεί να συνήθισε ο οργανισμός μου, δεν ξέρω τα δήξει.

Όλα στο μυαλό μας είναι πάντως, αν εκεί το καρφώσουμε καλά ότι θέλουμε να πετύχουμε θα το κάνουμε…..

Ευχαριστώ πάντως η βοήθεια σας εδώ μέσα είναι σαν να κάνεις ψυχοθεραπεία, τα λες και σε ακούν (διαβάζουν μάλλον) άνθρωποι που μπορούν να σε καταλάβουν……..

Πάντως το σίγουρο είναι ότι δεν μπορώ πλέον να κάνω άλλη διατροφή και έχω περάσει απ' όλες, ή θα τα χάσω με αυτή ή με καμία.
making small changes to see big results...

Απ: Ωραία μέρα... 14 Χρόνια 4 Ημέρες πριν #17227

• alalumaki
  • Το Άβαταρ του/της alalumaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
Α, να ρωτήσω αυτό το παγωτό της ΔΕΛΤΑ με τους λίγους υδατάνθρακες που λέτε ποιό είναι, και κάνει για τώρα στην αρχή ?
making small changes to see big results...

Απ: Ωραία μέρα... 14 Χρόνια 4 Ημέρες πριν #17229

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Ειναι το παγωτο 0% χωρις ζαχαρη με γλυκαντικα.Εχει γυρω στους 20 υδατ. αρα λογικα δεν εναι για πρωτη φαση.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.095 δευτερόλεπτα

Syndication