Εύλογη η απορία σας…. Λοιπόν καταρχήν ζαλίζομαι τρελά, ειδικά την 3η-4η μέρα και νοιώθω εξάντληση, σε αυτές τις 3-4 μέρες μπορεί να χάσω και 1,5 κιλό, 4η-5η μέρα θέλω να φάω ψωμί με μέλι σας τρελή…. (φτιάχνω κάθε πρωί στο γιό μου), την 5η-6η μέρα έχω χάσει 2 κιλά αλλά έχω πλέον έλλειψη οργάνωσης (δουλεύω πολλές ώρες και έχω και 2 μικρά παιδιά χωρίς βοήθεια) και μπορεί να μην έχω πλυμένη σαλάτα ή φαγητό όταν γυρίσω σπίτι (φαγητό για τους υπόλοιπους υπάρχει, πχ. παστίτσιο) και αρχίζω τα τυριά και της S&B σοκολάτες, και τα φουντούκια, 7η μέρα με έχει δείξει + 800 γμ, απογοητεύομαι έχω σιχαθεί το κρέας, έρχεται και ΣΚ, ε και του αλλάζω τα φώτα, και από Δευτέρα τούμπαλιν …
Τώρα τι πιστεύω, ότι κάπου μάλλον δεν υπάρχει ισχυρή θέληση γιατί αν υπήρχε όλα τα παραπάνω δεν θα ήταν εμπόδια, γιατί για όλα υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης αρκεί να είσαι βράχος…. Ε, αυτό το «βράχος» είναι που με χαλάει, τι να πω ! Η αλήθεια είναι ότι τρέχω πολύ, δουλεύω πολύ, έχω μικρά παιδιά με διάβασμα καθημερινό και πολλές εξωσχολικές δραστηριότητες και δεν έχω το χρόνο που θα ήθελα για να ασχοληθώ με τη διατροφή μου, από την άλλη όλα αυτά θα μπορούσαν να είναι και μια δικαιολογία γιατί αυτή η διατροφή ειδικά δεν θέλει και τρελή οργάνωση. Τι να πω απ’ τη μια λέω και απ’ την άλλη αναιρώ, το σίγουρο είναι ότι η ζωή μου έχει πολύ κούραση, αλλά το θέλω, σαν τρελή, σκέφτομαι πως θα βγω πάλι στην παραλία και δεν ξέρω από πού να φύγω….
Και να πω ότι μια ζωή ήμουν 98 κιλά και το έχω συνηθίσει θα πω ψέματα, μια ζωή ήμουν 62-68 κιλά. Εδώ και 2 περίπου εβδομάδες την τηρώ με θρησκευτική ευλάβεια με απώλεια 4 κιλών, αλλά δεν παίρνω θάρρος γιατί δεν είναι να μου έχει και άνθρωπος εμπιστοσύνη στο θέμα της δίαιτα. Επίσης πεινάω συνέχεια, εκτός από τον πρώτο πρώτο καιρό που ξεκίνησα Ατκινς και δεν πείναγα σε όλες τις επόμενες προσπάθειες πεινάω, και δεν μπορώ να πω ότι δεν τρώω, τρώω ικανοποιητικά όχι πάρα πολύ αλλά καλά.
Αν την κρατήσω πάντως ένα μήνα θα κάνω πάρτι !!!!!!!!!!