Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Ωραία μέρα...

Απ: Ωραία μέρα... 14 Χρόνια 5 Ημέρες πριν #17217

• katmad
  • Το Άβαταρ του/της katmad
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
έλα ντε σε τι να δυσκολεύεσαι με τόσα παγωτάκια και γλυκάκια που κυκλοφορούν ολόγυρα;
κακά τα ψέμματα
οι παχύσαρκες δε θα γινόμασταν παχύσαρκες αν δεν είχαμε θέμα στο να αντισταθούμε στα τόσο όμορφα γλυκάκια παγωτάκια σνακάκια

α χτες που ήμουν έξω με φίλους πέρα από τον καφέ που πίναμε πέρασαν και στις μπύρες.... εγώ έμεινα στον καφέ αν και τρελλαίνομαι για την καπνιστή βαρέλι που έχει, όμως τσίμπησα 10 μετρημένα φυστικάκια , τα πατατάκια ουτε καν τα ακουμπησα λόγω τιμής χεχεχε

πήρα σήμερα από το μάρκετ να φτιάξω τα γλυκάκια της γιώτης (καραμελέ και ζελέ) για το ΣΚ, επιτρέπονται στην πρώτη φάση αν μετρώ τους υδατάνθρακες ε;
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Ωραία μέρα... 14 Χρόνια 5 Ημέρες πριν #17218

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
DIMZAN έγραψε:
βρε alalumaki μου το χω απορια...τι σε δυσκολευει τοσο πολυ? γιατι οποιος πει οτι η ατκινς ειναι δυσκολη ειναι ψευτης....ειδικα τις γιορτινες μερες ηταν απολαυση...εφαγα τα παντα μεχρι σκασμου αρνια κατσικια παιδακια τυρια τζατζικι σαλατες μαγιονεζα φουλ με το κρεας και ολοι με κοιτουσαν σαν εξωγηινη...αυτοι που προσεχαν ολοι βαλαν κιλα κι εγω εχασα 2....ειναι τοσο ευκολη διατροφη με τοσες επιλογες που ειναι κριμα να μην την κανεις...απαντησε μου ομως τι σε δυσκολευει?????

Ενταξει μπορουμε να τρωμε κρεατα,τυρια,λιπη αλλα δυστυχως γυρω μας δεν υπαρχουν μονο αυτα.Για μενα βεβαια οσο καιρο ημουν στην πρωτη φαση οτιδηποτε απαγορευμενο ειχε διαγραφει,δεν εκανα ουτε μια ατασθαλια γιατι το ειχα παρει αποφαση.Τωρα ομως εχουν ξανα εμφανιστει ολα αυτα,δε παιρνω βεβαια(παλι καλα) αλλα οπως ειναι φυσικο δε χανω.Τρωω πλεον και λιγες τηγανιτες πατατες μαζι με τα καλαμακια μου,και φασολαδα ειχα φαει πριν λιγες μερες,αρακα εφτιαξα σημερα κτλ.Τες πα,θα δουμε αν βρω το κουραγιο θα χασω και τα τελευταια.
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 5 Ημέρες πριν από christinaki1989.

Απ: Ωραία μέρα... 14 Χρόνια 5 Ημέρες πριν #17219

• alalumaki
  • Το Άβαταρ του/της alalumaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
Εύλογη η απορία σας…. Λοιπόν καταρχήν ζαλίζομαι τρελά, ειδικά την 3η-4η μέρα και νοιώθω εξάντληση, σε αυτές τις 3-4 μέρες μπορεί να χάσω και 1,5 κιλό, 4η-5η μέρα θέλω να φάω ψωμί με μέλι σας τρελή…. (φτιάχνω κάθε πρωί στο γιό μου), την 5η-6η μέρα έχω χάσει 2 κιλά αλλά έχω πλέον έλλειψη οργάνωσης (δουλεύω πολλές ώρες και έχω και 2 μικρά παιδιά χωρίς βοήθεια) και μπορεί να μην έχω πλυμένη σαλάτα ή φαγητό όταν γυρίσω σπίτι (φαγητό για τους υπόλοιπους υπάρχει, πχ. παστίτσιο) και αρχίζω τα τυριά και της S&B σοκολάτες, και τα φουντούκια, 7η μέρα με έχει δείξει + 800 γμ, απογοητεύομαι έχω σιχαθεί το κρέας, έρχεται και ΣΚ, ε και του αλλάζω τα φώτα, και από Δευτέρα τούμπαλιν …

Τώρα τι πιστεύω, ότι κάπου μάλλον δεν υπάρχει ισχυρή θέληση γιατί αν υπήρχε όλα τα παραπάνω δεν θα ήταν εμπόδια, γιατί για όλα υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης αρκεί να είσαι βράχος…. Ε, αυτό το «βράχος» είναι που με χαλάει, τι να πω ! Η αλήθεια είναι ότι τρέχω πολύ, δουλεύω πολύ, έχω μικρά παιδιά με διάβασμα καθημερινό και πολλές εξωσχολικές δραστηριότητες και δεν έχω το χρόνο που θα ήθελα για να ασχοληθώ με τη διατροφή μου, από την άλλη όλα αυτά θα μπορούσαν να είναι και μια δικαιολογία γιατί αυτή η διατροφή ειδικά δεν θέλει και τρελή οργάνωση. Τι να πω απ’ τη μια λέω και απ’ την άλλη αναιρώ, το σίγουρο είναι ότι η ζωή μου έχει πολύ κούραση, αλλά το θέλω, σαν τρελή, σκέφτομαι πως θα βγω πάλι στην παραλία και δεν ξέρω από πού να φύγω….

Και να πω ότι μια ζωή ήμουν 98 κιλά και το έχω συνηθίσει θα πω ψέματα, μια ζωή ήμουν 62-68 κιλά. Εδώ και 2 περίπου εβδομάδες την τηρώ με θρησκευτική ευλάβεια με απώλεια 4 κιλών, αλλά δεν παίρνω θάρρος γιατί δεν είναι να μου έχει και άνθρωπος εμπιστοσύνη στο θέμα της δίαιτα. Επίσης πεινάω συνέχεια, εκτός από τον πρώτο πρώτο καιρό που ξεκίνησα Ατκινς και δεν πείναγα σε όλες τις επόμενες προσπάθειες πεινάω, και δεν μπορώ να πω ότι δεν τρώω, τρώω ικανοποιητικά όχι πάρα πολύ αλλά καλά.

Αν την κρατήσω πάντως ένα μήνα θα κάνω πάρτι !!!!!!!!!!
making small changes to see big results...

Απ: Ωραία μέρα... 14 Χρόνια 5 Ημέρες πριν #17220

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Alalumaki δυναμηηηη,αυτη να ειναι η τελευταια φορα που ξεκινας!!!!Ειδες την ξεπερασες τη μια βδομαδα....οπως ειπες καλοκαιρι ερχεται,ακομη προλαβαινεις να χασεις αρκετα απο τα κιλα σου!Το φανταζομαι οτι οταν εχεις οικογενεια και πρεπει να τους μαγειρευεις τοσο ωραια καλουδια και συ να μη τρως ειναι δυσκολο αλλα ειναι αυτο βρε παιδι μου" να το εχεις παρει αποφαση",πολλες φορες στις αρχες ειχα μπροστα μου στο τραπεζι πολλα απαγορευτικα αλλα ημουν τοσο προσυλωμενη στο στοχο μου που ηταν σα να μην υπηρχαν!

Απ: Ωραία μέρα... 14 Χρόνια 5 Ημέρες πριν #17221

• alalumaki
  • Το Άβαταρ του/της alalumaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
O ΣΤΟΧΟΣ αυτό ακριβώς είναι που πρέπει να βλέπω και μόνο, ελπίζω να κρατήσω, είμαι άτομο όμως που έχω κάνει πολλά υπερφαγικά στη ζωή μου και κρατάω μικρό καλάθι.

Αν και τελευταία τα έχω ελαττώσει κατά πολύ.... σε ευχαριστώ πάντως και ελπίζω να είναι η τελευταία....
making small changes to see big results...

Απ: Ωραία μέρα... 14 Χρόνια 5 Ημέρες πριν #17222

• loulouka
  • Το Άβαταρ του/της loulouka
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
alalumaki εγω μια χαρα καταλαβαινω τι μπορει να σε δυσκολευει, μιας που τα αγαπημενα μου φαγητα ειναι εκτος διαιτολογιου ατκινς. ο περισσοτερος κοσμος αν εχει στη διατροφη του κρεας ειναι ικανοποιημενος, εγω δεν ημουνα ποτε φανατικη του κρεατος, δε μου αρεσει και τοσο, ενω για τα ψαρια και τα θαλασσινα τρελαινομαι. μου λειπουν παρα πολλα πραγματα και πιο πολυ απο ολα τα οσπρια και το ψωμι (οπως και ολα τα αρτοποιηματα). ευτυχως εχω προχωρησει αρκετα προς το στοχο μου κι ετσι μπορω να τρωω και κανενα λαδερο πλεον (αρακας, φασολακια, αγκιναρες, μου αρεσουν παρα πολυ). οι πιο πολυ θα ξερογλυφοντουσαν μπροστα σε μια μοσχαρισια μπριζολα, ε εγω το μοσχαρι το σιχαινομαι, θα τρελαθω ομως για ενα κομματι πρασοπιτα ή ενα πιατο ρεβυθια. ειναι πιο ευκολη η διατροφη αυτη σε σχεση με αλλες, και ειδικα τα αποτελεσματα σε ποντους και κυταρριτιδα ειναι θεαματικα! δεν ειναι ομως το ιδιο ευκολη για ολους, εξαρταται απο τις προτιμησεις του καθενος.
αν θες τη γνωμη μου περιορισε τα "βαρια" πραγματα, μπεικον, χοιρινα, τηγανητα κτλ. η διατροφη αυτη μπορει να σου αλλαξει ολη τη διαθεση, αν ομως ακολουθησεις την υγειινη εκδοχη της. φαε και τα λαχανικα σου, και κανενα λαδερο, ψαρακια, κανενα κοτοπουλο, ταχινι, τυρι, τετοια πραγματα. ειμαι σιγουρη οτι θα χανεις (δεν ξερω, μπορει ήδη να εισαι σε αυτη την κατευθυνση και να τα λεω αδικως) και θα νιωσεις και πολυ αναλαφρη και γεματη ενεργεια. τρως τη σαλατουλα σου, τις καλες πρωτεινες, τα καλα λιπαρα και παλι ζαλιζεσαι;
εγω ημουνα κολλημενη εβδομαδες στα ιδια. ε και πως να μην ημουνα αφου δεν ετρωγα καθολου σαλατες (τις βιταμινες δηλαδη γραμμενες τις ειχα) και "φροντιζα" να περνω τους υδατανθρακες μου απο τα s&b και απο αλλα επιτρεπομενα γλυκισματα. πλεον οταν λυσσαω για γλυκο ανακατευω ζαχαρινη, κακαο και γιαουρτακι και γινεται δροσερο και μουρλια. διαφορετικα κανω δωρο στον εαυτο μου μια atkins μπαρα με σοκολατα που μ αρεσει πολυ (πανακριβες, μια την εβδομαδα παιρνω, χαχχα).
στα γραφω ολα αυτα γιατι θελω να σου πω οτι καταλαβαινω και τη δυσκολια σου και ισως και τις παγιδες που μπορει να πεφτεις στη διατροφη (αν τα λεω σωστα, βασει της δικης μου εμπειριας).
πεισμα πεισμα πεισμα! αυτη ειναι η λεξη!
καλη δυναμη!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.095 δευτερόλεπτα

Syndication