Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Ωραία μέρα...

Απ: Ωραία μέρα... 14 Χρόνια 6 Ημέρες πριν #17211

• roadrunner
  • Το Άβαταρ του/της roadrunner
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
καλησπερα ,πραγματι εχετε δικαιο , αν κρινω απο αυτο που κανω και εγω , μπαινω διαβαζω αλλα δεν γραφω συχνα.. μην τα βαζετε κατω ομως να συνεχιζετε την προσπαθεια σας η οποια ειναι ασχετη ...οταν δημιουργειτε ενα νεο θεμα σιγουρα θα παιρνετε και απαντησεις , η θα δινετε εσεις τα φωτα σας ..ετσι περιπου παει ..

κατα βαση προτιμω τα καινουργια θεματα δεν μπορω πια να ανοιγω ενα θεμα με 25 π.χαριν σελιδες ..
στην αρχη το εκανα ,διαβαζα πολυ .αλλα νοιωθω οτι με κουραζει πια ..
καλη συνεχεια σας ευχομαι .. clap :lol:
θέλω να γίνω αυτό που ονειρεύομαι .Με ένα στόχο κάθε μέρα .
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Ωραία μέρα... 14 Χρόνια 6 Ημέρες πριν #17212

• loulouka
  • Το Άβαταρ του/της loulouka
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
καλησπερα κι απο μενα. ουτε εγω γραφω πολυ αν και μπαινω σχεδον καθημερινα. σημερα ομως ειπα να... γκρινιαξω λιγο. απο χθες βρε παιδια μ εχει πιασει ενα πραγμα, ροκανιζω ολη την ωρα! οχι απαγορευμενα πραγματα, δικα μας αλλα... σημερα 2500 θερμιδες εφτασα! :D
τι με πιανει κι εμενα, με τις μερες μου ειμαι. την περασμενη εβδομαδα ειχε κλεισει το στομαχι μου τελειως, απο χθες δεν μπορω να παρω το μυαλο μου απο το τσιμπολογημα! αυριο θα δειξει η νεκροψια... χαχαχα!
τελευταια πηρα παλι την κατιουσα, μετα απο εβδομαδες που ημουνα κολλημενη στα ιδια, κυριως σε ποντους κι οχι τοσο στη ζυγαρια, να φανταστειτε 1.5 κιλο κατεβηκα και ολος ο κοσμος εδω και κανα δυο εβδομαδες μου λεει ποσο αδυνατησα, λες κι εχασα κι εγω δεν ξερω ποσα.
αχ αυτα τα 5 κιλακια που θελω δε θα φυγουνε ποτε! οταν ηταν 35 πιο ευκολα χαθηκαν!
τελος παντων, θελω να πιστευω οτι τελειωσε το... μενου για σημερα (ειναι και 10 το βραδυ), και απο αυριο λιγουριτσες θα κοντρολαριστουν καλυτερα!

Απ: Ωραία μέρα... 14 Χρόνια 6 Ημέρες πριν #17213

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Luluka μια απο τα ιδια....ολο να τσιμπαω θελω,τα τελευταια κιλα ειναι ο,τι χειροτερο....Παιζει ρολο οτι πλεον δεν εχουμε μεγαλο προβλημα και λεμε ελα μωρε οποτε φυγουν σιγα....Παντως συντηρηση γινεται τρωγοντας απ'ολα,δεν ειναι δυσκολο.

Απ: Ωραία μέρα... 14 Χρόνια 6 Ημέρες πριν #17214

• ninika
  • Το Άβαταρ του/της ninika
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Το ιδιο ακριβως παθαινω κι εγω τον τελευταιο καιρο κοριτσια. Ολο λεω να προχωρησω στη β φαση αυξανοντας υδατ. κι ολο ξεφευγω απ'το προγραμμα μου. . Αυτα τα τελευταια κιλα ειναι τα πιο δυσκολα τελικα.. Ακριβως γιατι μετα απο τετοια αποτελεσματα δεν ειμαστε το ιδιο αυστηροι με τους εαυτους μας.

Απ: Ωραία μέρα... 14 Χρόνια 5 Ημέρες πριν #17215

• alalumaki
  • Το Άβαταρ του/της alalumaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
Κορίτσια μη γκρινιάζετε που κολλάτε στα τελευταία κιλά, να λέτε μπράβο στον εαυτό σας που φτάσατε στα τελευταία κιλά.....

Αλί και τρισαλί από εμάς που κολλάμε στα πρώτα κιλά, λόγω έλλειψης πειθαρχίας και όχι για κάτι άλλο….

Παιδεύομαι μήνες με την Ατκινς και δεν τα καταφέρνω, όχι δεν μου φταίει η Ατκινς ίσα ίσα νομίζω ότι βρήκα τη δίαιτα που μου ταιριάζει, αλλά έχω καταλήξει τελικά ότι η δίαιτα είναι το τελευταίο πράγμα που έχει σημασία με μια προσπάθεια αδυνατίσματος το πρώτο και το σημαντικότερο είναι Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ, Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΑΙ Η ΘΕΛΗΣΗ.

Για να δούμε, ελπίζω κάτι να γίνει τώρα που βλέπω λίγο φως !!!!!! Οπότε υπάρχουν και κάποια άτομα σαν και εμένα που δεν γράφουν συχνά γιατί απλώς δεν έχουν κάποια εξέλιξη στην πορεία τους και δεν έχουν να πουν κάτι.

Εσείς όμως κορίτσια που έχετε χάσει να μας το θυμίζετε κάθε μέρα για να παίρνουμε κουράγιο και να βάλετε και τικεράκι να βλέπουμε ότι ναι αφού μπόρεσαν αυτοί μπορούμε και εμείς.

Μπράβο σας, σας ζηλεύω τρελά με τρέλα (καλοπροαίρετα πάντα) και καλή συνέχεια !!!!
making small changes to see big results...

Απ: Ωραία μέρα... 14 Χρόνια 5 Ημέρες πριν #17216

• DIMZAN
  • Το Άβαταρ του/της DIMZAN
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • i want my body back
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
βρε alalumaki μου το χω απορια...τι σε δυσκολευει τοσο πολυ? γιατι οποιος πει οτι η ατκινς ειναι δυσκολη ειναι ψευτης....ειδικα τις γιορτινες μερες ηταν απολαυση...εφαγα τα παντα μεχρι σκασμου αρνια κατσικια παιδακια τυρια τζατζικι σαλατες μαγιονεζα φουλ με το κρεας και ολοι με κοιτουσαν σαν εξωγηινη...αυτοι που προσεχαν ολοι βαλαν κιλα κι εγω εχασα 2....ειναι τοσο ευκολη διατροφη με τοσες επιλογες που ειναι κριμα να μην την κανεις...απαντησε μου ομως τι σε δυσκολευει?????
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.271 δευτερόλεπτα

Syndication