Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα?

Απ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #16134

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Δεν ειναι στο ραφι με τις φρυγανιες,Εγω τις βρισκω στο ραφι με ειδη διατροφης(φυτρο,βρωμη κτλ).Επισης εκτος απο αυτες υπαρχουν και φιν κρισπ σε ενα κοκκινο κουτι,αυτες τις βρισκω μαζι με τις αλλες φρυγανιες.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #16136

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
είναι ανάλογα το σουπερ μαρκετ εγώ στον Σκλαβενίτη που πηγαίνω στην Ν. Χαλκηδόνα τις έχουνε στο ράφι με τις φρυγανιές και τις finn crisp και τις αλλες τις σκανδιναβικές με το πίτουρο.
Ξεκίνησα 12/12/2011

Απ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #16156

• alalumaki
  • Το Άβαταρ του/της alalumaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
Καλημέρα, καλή εβδομάδα... αν και δεν ξεκίνησε καλά για μένα, αλλά δεν πειράζει.... όλα καλά !!!!!! Με τη δύναμη της θέλησης όλα καλά θα πάνε.....
making small changes to see big results...

Απ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #16158

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
καλημέρα και απο μένα. Τι έπαθες βρε alalumaki μου?
Ξεκίνησα 12/12/2011

Απ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #16161

• alalumaki
  • Το Άβαταρ του/της alalumaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
Τι να πρωτοπώ, χθες είχα κόσμο, πάει η δίαιτα, το πρωί μου σκίστηκε το αγαπημένο μου τζιν, όχι από το πάχος μη γελάτε...
είδα το πρωί την πεθερά μου, μου έσπασε και αυτή τα νεύρα "ωραίο το μπουφάν σου με γειά, σε κόβει στην κοιλιά", μου
ήρθε να της δώσω κουτουλιά, μετά τσακώθηκα με μια γυναίκα οδηγό, ήρθα στη δουλειά μου είπαν ότι μάλλον
θα πάω σε άλλο έργο και άλλο τμήμα, το πρωί ζυγίστηκα και πάνε τα 2 κιλά περίπατο σε μία μέρα, μου έμεινε το μισό,
με έχει πεθάνει και η μέση μου, αυτά !!!!!!!!
making small changes to see big results...

Απ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #16162

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Alalumaki μου το οτι ειχες κοσμο δε σημανει οτι επρεπε να σπασεις τη διαιτα....νομιζω οτι αυτα τα σχολιακια της πεθερας πρεπει να σε πισμωσουν ακομα περισσοτερο,πρεπει να γινεις πιο αυστηρη με τον εαυτο σου στο θεμα της διαιτας.Δε θελω ουτε να στα ψαλλω ουτε να το παίξω και αυτη που συγκρατητεται πάντα..και γω αρχιζα πολλες φορες διαιτα τη Δευτερα και την σταματηγα την Τριτη.Στα λεω ολα αυτα φιλικα παντα :) !
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.105 δευτερόλεπτα

Syndication