Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα?

Απ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #16163

• maria123
  • Το Άβαταρ του/της maria123
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Ρε συ alalumaki εμένα αυτά με έκαναν να το πάρω απόφαση και δεν το βάζω κάτω με τίποτα. Μην ακούς κανένα και κάνε αυτό που θέλεις εσύ για σένα. Η καλύτερη απάντηση σε όλους θα είναι η επιτυχία σου! Όσο για τη δίαιτα, δεν τα έχασες όλα όπως νομίζεις. Με δύο μέρες δίαιτα με όσο μπορείς λιγότερους υδατάνθρακες και ψητό και μαρούλι θα είσαι μια χαρά στα κιλά που ήσουνα. Κοίταξε την υπογραφή που έχω βάλει για να τη βλέπω πρώτα εγώ (ξέρω τι λέω) και μετά όλη η παρέα μας.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ..ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ.

Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #16166

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
κοριτσάκια μου έτσι είναι..... πραγματικά και εγώ ξεκίναγα δίαιτα και όταν τελειωνε η 1η εβδομάδα έλεγα εντάξει είμαι τώρα μπορώ να φαω κανονικά κι ας είχα χάσει μόνο 2 κιλά και τσουπ ξανά πίσω στις παλιές μου συνήθειες. Ενα βράδυ είχα φάει πάρα πολυ μπριζόλες με πατάτες στον φούρνο με ψωμιά , μαγιονέζες κτλ και μετά απο 10 λεπτα ήθελα να φαω και κάτι άλλο πλάκωσα κατι σοκολατακια πρέπει να έφαγα σίγουρα 10 μόλις τα έφαγα είπα στον εαυτό μου αν θέλεις να συνεχίσεις με αυτούς τους ρυθμούς σε 1 χρόνο θα είσαι 150 κιλά ή ξεκινάς την δίαιτα ΑΤΚΙΝΣ ή απαρνιέσαι την ζωή σου και έτσι ξεκίνησα. Τώρα με σχεδόν 8 κιλά κάτω μέσα σε έναν μήνα περπατάω παρα πολύ καλύτερα χωρις να με πονάνε τα πόδια μου..... αν αυτό δεν είναι η αληθινή ζωη τι είναι?? Πριν κουραζόμουνα πολύ και αρνιόμουνα να παω και μέχρι το περίπτερο. Ελπίζω σε 6 μήνες να έχω πέσει κι άλλο......
Ξεκίνησα 12/12/2011

Απ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #16167

• Alice6
  • Το Άβαταρ του/της Alice6
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γειά σας... εγώ δυστυχώς θάλασσα τα έκανα πάλι.... έφαγα κάτι σοκολατάκια Σάββατο απόγευμα, ξέχασα εντελώς τη δίαιτα Κυριακή και Δευτέρα, κατααπογοητεύτηκα για άλλη μια φορά και όλα αυτά΄επειδή έκανα τη βλακεία και ανέβηκα στη ζυγαριά Σάββατο απόγευμα (αφού δλδ είχα κάνει τη δίαιτα 2,5 μέρες!!!) κι επειδή δεν είδα απώλεια...... Τι θα κάνω δεν ξέρω.... Καλά τα ρητά (σαν αυτό της Μαρίας ας πούμε) αλλά πόσες φορές πια να σηκωθώ??? Και ντρέπομαι και που μιλάω, εδώ υπάρχουν άνθρωποι που έχασαν 30 κιλά, κι εγώ 10 κιλά που θέλω να χάσω δεν το καταφέρνω...

Απ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #16168

• maria123
  • Το Άβαταρ του/της maria123
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Alice το όλο θέμα είναι καθαρά ψυχολογικό. Το ξέρω γιατί έτσι ξεκινώντας και σταματώντας τις δίαιτες κατάφερα να πάρω 20 κιλά σε 2 χρόνια. Κατέστρεψα τον εαυτό μου (και όχι μόνο παίρνοντας κιλά) για να μην ανοίξω το στόμα μου και ξεχ@@σω πολύ κόσμο. Πρέπει να καταλάβεις ότι αυτό που σου συμβαίνει είναι ότι προσπαθείς να πνίξεις με τα γλυκά κάποια στενοχώρια μέσα σου. Το καταλαβαίνω γιατί τις τελευταίες μέρες το παλεύω πολύ σκληρά και προσπαθώ να το ξεπεράσω και εγώ.
Όπως έχω γράψει και σε προηγούμενες μέρες, εγώ κάνω ασκήσεις με το μυαλό μου. Για μια εβδομάδα το έκανα κάθε μέρα και μετά ξεκίνησα δίαιτα. Τώρα μετά από τις πρώτες μέρες που πηγαίνω καλά, μου χρειάζεται πολύ λιγότερο. Ο άντρας μου με δούλευε και με θεωρούσε ψώνιο αλλά όταν είδε ότι πλέον το πήρα απόφαση και είδε ότι επιτέλους κλείνω τα φερμουάρ των παντελονιών μου, με παραδέχτηκε και με στηρίζει πολύ. Η ψυχολογική πείνα (περισσότερο για γλυκά) είναι κάτι που με προσπάθεια και θέληση μπορεί να καταπολεμηθεί. Αυτά που γράφω και ο ενθουσιασμός μου φαίνεται παράξενος αλλά είναι η πρώτη φορά που αισθάνομαι έτσι και κάνω δίαιτα! Μακάρι να μπορούσα να σας δώσω λίγο από τον ενθουσιασμό μου. Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω λίγο περισσότερο.
Οι ασκήσεις που κάνω με την αυτούπνωση, μπορεί να είναι φόλα αλλά σε μένα πιάνει. Είναι τόσες φορές που αισθάνθηκα ότι θα λιποθυμούσα αν δεν έτρωγα το πρώτο γλυκό που βρέθηκε μπροστά μου αλλά έχω πλέον τον τρόπο να το καταπολεμήσω. Μπορεί κάποια στιγμή να ενδώσω στους πειρασμούς αλλά τότε έχω το ρητό μου!
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ..ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ.

Απ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #16170

• seasatin
  • Το Άβαταρ του/της seasatin
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
να σου πω απλα οτι οι ανθρωποι που εχουν περισσοτερα κιλα να χασουν,χανουν γρηγοροτερα στην αρχη.οσο πιο πολλα εχεις,τοσο πιο πολλα χανεις.εσυ που εχεις λιγα σχετικα,δυσκολευεσαι!γ αυτο μην τα παρατας!συνεχισε!!

Απ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #16171

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Alice επειδη δεν εχεις πολλα να χασεις δεν εισαι μαλλον πολυ πιεζμενη στο να χασεις.Εννοω οτι δεν εχεις μεγαλο προβλημα και γι αυτο μαλλον κανεις "κουτσουκελες".Και γω αυτη τη στιγμη εχω άλλα 9-10 κιλα μεχρι τα 58 και πλεον δε πιεζομαι τοσο πολυ ουτε βιαζομαι να τα χασω.Βεβαια δε τρωω απαγορευμενα αλλα καποιες μερες τρωω αρκετες θερμιδες εν γνωση μου...να ' ναι καλα η ατκινς!!!Παρ το πιο χαλαρα ξεκινα να κανεις τη διατροφη και θα σου γινει συνηθεια, μη βιαζεσαι γιατι οπως ειδες αυτο φερνει την καταστροφη.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.209 δευτερόλεπτα

Syndication