Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα?

Απ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #16069

• ktp
  • Το Άβαταρ του/της ktp
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
Alice ειμαι 1,59 και το 50 που θελω να φτασω δεν ειναι ουτοπικο, στα 54-55 δεν με λες κανονικη αλλά λίιιιγο γεματουλα οποτε στα 50 ειμαι στα κανονικα μου. Βασικα αντεχεις γιατι το παιρνεις αποφαση πως ειναι για μια ζωη. Και όσο συνειδητοποιεις πως τα μακαρονια-πατατες-αλευρια μονο πρόβλημα σου δημιουργουν, τοσο δεντα ξαναθελεις στη διατροφη σου. Απλά εγω χανω σχετικα αργα (σε σχεση με αλλους εδω μεσα, πχ το χριστινακι που παλι πηρε την κατηφορα και ποιος την πιανει :-) ) γιατι εχω και αυτες τις ατιμες τις πολυκυστικες αλλά δεν πειράζει. Καλλιο αργα και σταθερα παρα καθολου.

Μια συμβουλη απο παθουσα όμως: Να κάνετε τακτικες εξετασεις αιματος, (το ελεγε η Irena68 αλλά δυστυχως δεν την ακουσα εγκαιρως...) δηλαδη περιπου ανα 3μηνο ή 2μηνο. Για να τσεκαρετε τους δεικτες σας. Εγω τους πρωτους μηνες έκανα καταχρηση της ελευθεριας που σου δινει η Ατκινς και ετρωγα μονο ζωικα λιπη, καθολου σαλατες και υπερβολικα γλυκα (δικα μας εννοειται). Το αποτελεσμα ήταν να χάσω κιλά μιας και η κετωση δουλευε φουλ αλλά να ανεβασω χοληστερινη μεσα στο πρωτο 6μηνο, την οποια τωρα παλευω να ριξω. Και παλι κανω Ατκινς αλλά τωρα τρωω σωστα, όπως θα έπρεπε να τρωω και απο την αρχη. Δηλαδή, σπάνια κοκκινο κρέας, συνήθως κοτοπουλο ή ψαρι, πάντα σαλατα με το γευμα, απο ξηρους καρπους τρωω και στραγαλια με μετρο τα οποια ουσιαστικα ειναι όσπρια, καθε μερα ανακατευω στα φαγητα μου λιναροσπορο για τις φυτικες ινες και τα γλυκα τα έχω ναι μεν σε καθημερινη βαση αλλά προτιμω αυτα που δεν ειναι τιγκα στα βουτυρα και στην κρεμα γαλακτος. Δεν λεω πως πρεπει να κανετε την διατροφη ετσι, εγω αναγκαστικα την κανω ετσι μεχρι να πεσει η χοληστερινη μου, απλά προσεξτε τις καταχρησεις στα πολλα ζωικα λίπη (παρτε τα καλυτερα απο ελαιολαδο, ξηρους καρπους, λιπαρα ψαρια). Και ουτως η αλλως, δεν ειναι κακο να κανετε εξετασεις τακτικα. Απο καθε αποψη...
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν από ktp.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #16070

• Alice6
  • Το Άβαταρ του/της Alice6
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
alalumaki κι εμένα αυτό μου αρέσει σε αυτή τη δίαιτα, που ξεκινάει πολύ δυναμικά και παίρνεις μία ανάσα χάνοντας έναν σημαντικό αριθμό κιλών σχετικά γρήγορα. Επιπλέον, με έναν μαγικό τρόπο, ακόμα και όταν δεν χάνεις κιλά με καλό ρυθμό, χάνεις πόντους.

ktp αυτός είναι και ένας λόγος που είναι φοβερά παρεξηγημένη η άτκινς, δλδ πολλοί επαναπαύονται στην ελευθερία που σου δίνει και πλακώνονται στα ζωικά λίπη, ενώ όντως θα έπρεπε να προτιμάμε κοτόπουλο/ψάρια/ ίσως όχι πάντα και τον κρόκο του αυγού κλπ κλπ. Βασικά εγώ τώρα στην αρχή δεν την αντιμετωπίζω (ούτε και το έκανα ποτέ) σαν μία δίαιτα όπου μπορώ από κάποια φαγητά να τρώω μεγάλες ποσότητες και να αδυνατίζω, αλλά σαν μία σχετικά αυστηρή δίαιτα η οποία όμως έχει το ατού ότι έχει θεαματικά αποτελέσματα. Στην πορεία βέβαια, και ανάλογα με τα κιλά που πρέπει να χάσει κάποιος, μπορείς να πεις ότι είναι πολύ πιο χαλαρή από άλλες δίαιτες όπου πρέπει να ζυγίζεις, να έχεις κάθε μέρα συγκεκριμένο φαγητό κλπ κλπ

Ερώτηση κρίσεως τώρα: Αυτή η sweet and balance η σοκολάτα, η οποία από ό,τι έχω καταλάβει έχει ελάχιστους υδατάνθρακες, είναι ασφαλής ή σε κολλάει?
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν από Alice6.

Απ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #16071

• fotini0369
  • Το Άβαταρ του/της fotini0369
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπέρα και από μένα.
Είμαι και εγώ στο club των 40, ξεκίνησα την Δευτέρα και ελπίζω με τη βοήθεια σας να τα καταφέρω γιατί θέλω να χάσω αρκετά κιλά γύρω στα 30.
Καλή συνέχεια σε όλες και καλή δύναμη.

Απ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #16072

• Alice6
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Fotini καλώς ήρθες! Είσαι ήδη στην 5η μέρα, μπράβο σου, εγώ είμαι στην 2η και πανηγυρίζω (...) Σίγουρα θα βοηθηθείς εδώ, είναι πάρα πολύ σημαντικό που υπάρχει αυτή η υποστήριξη και ειδικά για μία διατροφή που δεν έχει και πολλούς οπαδούς στην Ελλάδα, οπότε δύσκολα θα συναντήσεις κάποιον έξω, στον κύκλο σου, που την εφαρμόζει. Θα δεις γρήγορα τα πρώτα αποτελέσματα και θα ανέβεις ψυχολογικά. Καλή συνέχεια!

Απ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #16101

• Alice6
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Τι κάνουν οι συναγωνίστριες? Εδώ, καλά, τρίτη μέρα σήμερα, νοιώθω πολύ καλά -κυρίως ψυχολογικά. Δεν ζυγίζομαι, λέω να το κάνω όταν κλείσω εβδομάδα.

Απ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #16126

• maria123
  • Το Άβαταρ του/της maria123
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Γεια σας κορίτσια. Πάει καλά η ομάδα και το ηθικό σε υψηλό επίπεδο. Συνεχίζω ακάθεκτη τη δεύτερη εβδομάδα. Σήμερα όλοι έτρωγαν παστίτσιο και εγώ κοτοπουλάκι με μαρούλι και τυρί. Η πλάκα ήταν πως οι κόρες μου που λατρεύουν το παστίτσιο, ήθελαν να δοκιμάσουν το δικό μου κοτόπουλο και τελικά μου το έφαγαν γιατί μύριζε υπέροχα. Λοιπόν να σας πω ότι το έφτιαξα σε αντικολλητικό τηγάνι και την ώρα που ψηνόταν πρόσθεσα σκόρδο σε σκόνη. Δοκιμάστε το, είναι καλό και αν το κόψεις κομματάκια και το ανακατέψεις σε μαρουλοσαλάτα με λάδι και ξύδι είναι πολύ καλό. Κάτι άλλο που έχω δοκιμάσει και είναι σούπερ: Κόβεις μικρά κομματάκια κοτόπουλο. Κάθε κομματάκι το διπλώνεις με μισή ή μια φέτα μπέικον ανάλογα με το μέγεθος, το περνάς σε σουβλάκι και το ψήνεις. Ταιριάζει πολύ με μουστάρδα και συνοδεία λαχανικών φυσικά.
Κορίτσια έχετε καμιά ιδέα για πρωινό; Το αυγό που τρώω κάθε πρωί άρχισε να με χαλάει και ψάχνω κάτι άλλο. Στο ενδιάμεσο τρώω τυρί με ζαμπόν. Μου αρέσει αλλά δεν νομίζω πως μπορώ να το τρώω κάθε μέρα. Τρώω αργά μεσημεριανό και χρειάζομαι κάτι ενδιάμεσα. Καμιά καλύτερη ιδέα;
Φιλιά σε όλες. :D
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ..ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.865 δευτερόλεπτα

Syndication