Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα?

Απ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #16050

• Venia
  • Το Άβαταρ του/της Venia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
Μπράβο για την απώλεια Μαρία 4,2 κιλά σε μια εβδομάδα είναι τέλειο αποτέλεσμα.

Σχετικά με την πρεσβυωπία με έβαλες σε σκέψη τώρα γιατί και εγώ δεν βλέπω (τα κλείνω σε λίγους μήνες τα 40…) πάω σε οφθαλμίατρο μου λέει δεν έχεις πρεσβυωπία είναι νωρίς ακόμα αστιγματισμό έχεις μου δίνει γυαλιά αλλά για να δω μια ετικέτα πρέπει να εστιάσω πολύ και βλέπω δεν βλέπω….

Katarina και για μένα πλέον το λάχανο είναι στα μη επιτρεπτά, το έχω αναφέρει ότι με έβγαλε από την κέτοση δυστυχώς.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #16056

• Alice6
  • Το Άβαταρ του/της Alice6
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπέρα και από εμένα, δεύτερη μέρα σήμερα, πάει μια χαρά το πράγμα προς το παρόν.

Μαρία εγώ δεν τρώω καθόλου πράσινες σαλάτες, τρώω μόνο ντομάτα δυστυχώς. Οι υπόλοιπες τρώτε ντομάτες?

Κρεμούλα γιατί να μην βάζω στον καφέ μου? Εχει αποδειχτεί ότι κολλάει?

Φετούλα τρώτε? Εγώ θυμάμαι τότε που την έκανα (στα νιάτα μου όπως είπαμε) είχα πάρει τηλέφωνο στην Αμερική, στην εταιρεία, και είχα ρωτήσει για τη φέτα και μου είχαν πει ότι μπορείς να τρώς, αλλά λίγη (νομίζω μου είχαν πει μέχρι 50 γραμμάρια).

Πάντως τα 4 κιλά σε μία εβδομάδα (σόρρυ, 4,2) είναι πολύ καλό αποτέλεσμα, μπράβο Μαρία. Επίσης σε αυτό το φόρουμ χαίρομαι γιατί υπάρχουν και άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, όχι μόνο φοιτητές/φοιτήτριες, και εννοώ ότι είναι καλό να συζητάς για το θέμα και με ανθρώπους που έχουν και κάποια αντίσταση στον μεταβολισμό λόγω ηλικίας (όπως και εγώ όπως και όλοι άνω των 30 νομίζω).

Απ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #16057

• ktp
  • Το Άβαταρ του/της ktp
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
Γεια σου Alice και καλη συνεχεια. Η αλήθεια είναι πως και εγω ανω των 30 ειμαι αλλά δεν εχω δει καποια αντισταση στην καθοδο λόγω ηλικιας. Μάλλον οι αντιστάσεις ξεκινανε οταν την σταματας και την ξαναρχιζεις και συνηθιζει ο οργανισμος. Εγω αυτο που εχω εντοπίσει σε μενα (παρολλο που απο τοτε που την ξεκινησα 7 μηνες πριν δεν την εχω σταματησει ουτε μια μερα) ειναι πως όταν διανυω περιοδους κολληματος (οι οποιες μπορει να κρατησουν και πανω απο μηνα), δεν μενω ποτε σταθερη και κολλημενη στα ιδια κιλα, εκεινη την περιοδο η ζυγαρια μου παιζει εως και 2-3 κιλα πανω τα οποια ερχονται και φευγουν για το διαστημα που κραταει το κολλημα και ξαφνικα καποια μερα γινεται το κλικ και χανω μαζεμενα αλλα 3-4 κιλά και ξανα τα ιδια μετα. Στην παρουσα φαση είμαι ακριβως σε αυτη τη φαση του κολληματος με τα 2-3 κιλα πανω κατω. Τι να κανουμε, καθε οργανισμος εχει τα δικα του και θελει υπομονη γαιδουρινη. Σου ευχομαι εσυ να μην εχεις τετοια χαζα κολληματα.

Απ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #16059

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Alice τα περισσοτερα κοριτσια νομιζω ειναι ανω των 30,αρα μπορεις να ρωτησεις για θεματα μεταβολισμου κτλ.Φετα εγω τρωω οσο θελω,μπορει να τρωω καποιες μερες συνεχομενα,μπορει και για αλλες τοσες να μη φαω καθολου.Στην αρχη εγω ετρωγα ως σαλατα μονο χωριατικη(λιγη ντοματα ομως γιατι ετσι κ αλλιως δε μου πολυαρεσει),μετα περασα σε λάχανο,τωρα τρωω μαρουλοσαλατα.

Αυτο που λες ktp ισχυει 100% και γω μπορει μια βδομαδα να μη χασω τιποτα και σε 2 μερες να φυγει 1 κιλο μαζεμενο! :D
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν από christinaki1989.

Απ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #16061

• Alice6
  • Το Άβαταρ του/της Alice6
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ktp είναι άθλος το ότι έχεις αντέξει 7 μήνες (μιλάω με στόχο την απώλεια, γιατί η συντήρηση αποφεύγοντας τους υδατάνθρακες είναι σαφέστατα πιο απλή και ούτως ή άλλως είναι και τρόπος ζωής). Να ρωτήσω κάτι? Τι ύψος έχεις και θέλεις να πας 50 κιλά???

Christinaki κι εσύ πάντως τέλεια τα έχεις πάει, έχοντας χάσει 16 κιλά σε 4 μήνες. Είστε από μόνες σας success stories ήδη και αυτό δίνει κουράγιο και σε όλους τους υπόλοιπους!

Απ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #16063

• alalumaki
  • Το Άβαταρ του/της alalumaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
Εγώ λέω να μετονομάσουμε το τόπικ το κλαμπ με τις σαραντάρες... αφού μαζευτήκαμε πόσες πλιν του Χριστινακιού που είναι ακόμα τεκνό....

Μπράβο για τις απώλεις και ιδιαίτερα για το 4.2... Εγώ σε 4 μέρες από την Δευτέρα έχω χάσει 2, ουφ πάνε τα 2 από τα 4 των Χριστουγέννων.

Μου αρέσει σε αυτή τη δίαιτα που ξεκινάει με μεγάλες απώλειες και παίρνεις λίγο τα πάνω σου.

Τώρα για την πρεσβιοπία και εγώ διαβάζω από 100 μέτρα αλλά στα κοντά, δηλαδή τις ετικέτες όταν τις διαβάζω ζαλίζομαι, ο οφθα/ος μου είπε όχι ακόμα γυαλιά είναι νωρίς.

Καλό ΣΚ σε όλες.........
making small changes to see big results...
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.301 δευτερόλεπτα

Syndication