Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα?

Απ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #16027

• hopa
  • Το Άβαταρ του/της hopa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
όταν τα χάσετε με το καλό εσείς εγώ θα μείνω μόνη μου εδώ..30 έχω να στείλω η μουλάρα...
αν καταφέρω να το πιστέψω θα καταφέρω και να το ζήσω . .
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #16028

• maria123
  • Το Άβαταρ του/της maria123
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Κοντά είμαστε! Μην ανησυχείς γιατί όταν εγώ θα έχω χάσει τα 24 εσύ θα έχεις μόνο 6 ή και λιγότερα και τότε κάποιος άλλος ή άλλη καινούριοι στο forum θα έχουν τον ίδιο προβληματισμό με εσένα και θα σου λένε μπράβο για την φοβερή σου προσπάθεια και πόσο θα ήθελαν να είναι στη θάση σου και να μπορούσαν αυτό το καλοκαίρι να φορέσουν το μπικίνι που θα φοράς εσύ!
Το ότι το αποφάσισες τώρα, σου δίνει προβάδισμα σε σχέση με αυτούς που θα ακολουθήσουν γιατί το πήραν απόφαση μετά από σένα.
Πάρε παράδειγμα πχ από τη sokolatenia. Αν σκεφτόταν έτσι όταν ξεκίνησε, δε θα ήταν στη θέση που είναι τώρα.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ..ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ.

Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν από maria123.

Απ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #16041

• Alice6
  • Το Άβαταρ του/της Alice6
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Βρε Μαρία, πού τα βρίσκεις και τα λες? Μιλάμε για πολύ υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη.....

Λοιπόν παιδάκια εγώ την ολοκλήρωσα με επιτυχία την πρώτη ημέρα (επιτέλους), φοβάμαι βέβαια ότι έφαγα πολύ λιγότερο από ο,τι θα έπρεπε (τελευταία φορά έφαγα στις 5 λίγο κοτοπουλάκι με ντομάτα και φέτα-το βράδυ ήρθε μία φίλη μου και μιλούσαμε, ξέχασα να φάω, πέρασε η ώρα.......) αλλά ούτως ή άλλως από ο,τι θυμάμαι από την ενδελεχή(...) μελέτη που είχα κάνει την προηγούμενη φορά, οι πρώτες 3 μέρες είναι που ενεργοποιούν την κέτωση.

Φιλιά! Θα επανέλθω το μεσημεράκι!

Απ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #16043

• maria123
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα σε όλους σας!
Ρε συ Alice αν δε φτιάξεις την ψυχολογία σου πως θα τα καταφέρεις να συνεχίσεις; Λοιπόν εγώ σήμερα ζυγιστικά. 1η εβδομάδα -4.2 κιλά. :lol: Πιο πολύ χάρηκα για το 0.2 παρά για τα 4 γιατί η ζυγαριά μου τώρα δείχνει 79.8! :lol: :lol: Ξέρω ότι το μισό τουλάχιστο από το βάρος που έχασα είναι νερό αλλά και η κατακράτηση νερού προσθέτει στο σώμα και είναι καιρός να απαλλαγώ και από αυτήν.
Αποτελέσματα μετρήσεων: μέση-2εκ. περιφέρεια-2εκ. γοφοί-3εκ. κάθε γλουτός-2εκ. κάθε γόνατο-1εκ.
Άρα το σύστημα δουλεύει! Και μην ξεχνάτε ότι είμαι 43 χρονών!!! Και το μεγαλύτερο σοκ το έπαθα την Τρίτη που αγόρασα για πρώτη φορά γυαλιά πρεσβυωπίας ενώ νόμιζα ότι έχω αστιγματισμό! Είσαστε όλες νέα κορίτσια. Μην παραιτήστε από τη ζωή.
Alice όχι ζαβολιές. Αντί να σκέφτεσαι τι μπορείς να προσθέσεις, σκέψου τι θα μπορούσες να αφαιρέσεις από τα πρόσθετα που επιτρέπονται και προσπάθησε να τρως όσο το δυνατό ψητά με πράσινη σαλάτα, όπως μαρούλι και αγγούρι και χόρτα (όχι παντζάρια) και να βάζεις λίγο τυρί με 0% ή 1% από πάνω για γεύση. Μη βάζεις κρέμα στον καφέ και απέφυγε τα αναψυκτικά light. Εγώ στην αρχή έπινα μισό ποτήρι το απόγευμα αλλά το έκοψα και πίνω ένα ποτήρι ακόμα τσάι.
Τα λέμε, φιλάκια
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ..ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ.

Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν από maria123.

Απ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #16045

• katarina
  • Το Άβαταρ του/της katarina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
καλημερα κοριτσια αλλη μια νεα μερα ξεκινα
και η χθεσινη μερα πηγε πολυ καλα
τελικα εγω δεν θα τρωω λαχανο γιατι με κολλαει το ξανατσεκαρα
θα αρκεστο σε μαρουλι ντοματα και αγγουρι
πεινα δεν υπαρχει κατα περιεργο τροπο
το αλλο που παρατηρησα οτι ξυπναω πιο ευκολα ρε κοριτσια
πιο ελαφρια πιο κεφατη
ζυγιζομαι καθημερινα γιατι θελω να βλεπω τι μπορει να με κολλαει
ξερω ειναι ψυχοφθορο αλλα μονο ετσι μπορω να κρατιεμαι
σημερα θα κανω παλι τονοσαλατα σπεσιαλ για μεσημερι γιατι οι υπολοιποι εχουν
παστιτσιο...ναι ναι και το εφτιαξα και δεν εφαγα...ειμαι ΘΕΑΑΑΑ
χαχαχα καλη συνεχειαγια σημερα και μην μασατε ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ
απο 10/1/2012

Απ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #16049

• maria123
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Το ίδιο αισθάνομαι και εγώ Katarina. Πότε ξεκίνησες; Το ξέρω ότι έχεις μακρύ δρόμο μπροστά σου όπως και εγώ αλλά χρειάζεται να το δούμε λίγο ανάλαφρα σα μια διαδρομή για το στόχο μας. Άλλωστε δεν παχύναμε χθες, μπορούμε να τα κουβαλήσουμε λίγο ακόμα, αρκεί να είναι κάθε φορά λιγότερα τα άτιμα! Μπράβο σου με το παστίτσιο. Μπορώ να σε καταλάβω γιατί εμένα μερικές μρες πριν μου έφεραν τις αγαπημένες μου πάστες και ένοιωσα τα σάλια μου να τρέχουν στην κυριολεξία. Αλλά βράχος!
Καλή συνέχεια.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.069 δευτερόλεπτα

Syndication