Καλημέρα σε όλους σας!
Ρε συ Alice αν δε φτιάξεις την ψυχολογία σου πως θα τα καταφέρεις να συνεχίσεις; Λοιπόν εγώ σήμερα ζυγιστικά. 1η εβδομάδα -4.2 κιλά.

Πιο πολύ χάρηκα για το 0.2 παρά για τα 4 γιατί η ζυγαριά μου τώρα δείχνει 79.8!

Ξέρω ότι το μισό τουλάχιστο από το βάρος που έχασα είναι νερό αλλά και η κατακράτηση νερού προσθέτει στο σώμα και είναι καιρός να απαλλαγώ και από αυτήν.
Αποτελέσματα μετρήσεων: μέση-2εκ. περιφέρεια-2εκ. γοφοί-3εκ. κάθε γλουτός-2εκ. κάθε γόνατο-1εκ.
Άρα το σύστημα δουλεύει! Και μην ξεχνάτε ότι είμαι 43 χρονών!!! Και το μεγαλύτερο σοκ το έπαθα την Τρίτη που αγόρασα για πρώτη φορά γυαλιά πρεσβυωπίας ενώ νόμιζα ότι έχω αστιγματισμό! Είσαστε όλες νέα κορίτσια. Μην παραιτήστε από τη ζωή.
Alice όχι ζαβολιές. Αντί να σκέφτεσαι τι μπορείς να προσθέσεις, σκέψου τι θα μπορούσες να αφαιρέσεις από τα πρόσθετα που επιτρέπονται και προσπάθησε να τρως όσο το δυνατό ψητά με πράσινη σαλάτα, όπως μαρούλι και αγγούρι και χόρτα (όχι παντζάρια) και να βάζεις λίγο τυρί με 0% ή 1% από πάνω για γεύση. Μη βάζεις κρέμα στον καφέ και απέφυγε τα αναψυκτικά light. Εγώ στην αρχή έπινα μισό ποτήρι το απόγευμα αλλά το έκοψα και πίνω ένα ποτήρι ακόμα τσάι.
Τα λέμε, φιλάκια