strawberry έγραψε:
Καλημέρα Αlice! Έχω περίπου 13 κιλά να χάσω για να είμαι ευχαριστημένη με αυτό που βλέπω, για να μπω σε όλα μου τα ρούχα κλπ...Για εμένα το κρίσιμο σημείο είναι η 14η-15η μέρα. Συνήθως εκεί τα θαλασσώνω, όταν ήδη έχω δει αποτελέσματα και λέω έλα μωρέ μια μέρα τι κακό θα μου κάνει?θα φάω ότι μου έλειψε(δικαιολογία τώρα που το σκέφτομαι-τι στο καλό να προλάβει να μου λείψει τόσο σε 2 βδομάδες?)και θα συνεχίσω.Η συνέχεια όμως διακόπτεται πάντα όχι από αυτή τη μία μέρα αλλά από βδομάδες και πάλι...Κάπως έτσι είμαι εγώ...Πλέον θα προσπαθήσω να την κόψω τελείως αυτή τη συνήθεια γιατί βλέπω πόσο πίσω με κρατάει. Δεν μπορώ να περιοριστώ στη μία μέρα.Νιώθω τύψεις που έφαγα και την επόμενη αντί να το μαζεύω τρέφω ακόμα περισσότερο τις τύψεις αυτές..
Christinaki μακάρι για μένα τουλάχιστον το θέμα απώλειας βάρους να αφορούσε πάντα μόνο τα 2-3 κιλά των γιορτών..Δυστυχώς δεν είναι έτσι, και όπως βλέπω και από τα άλλα κορίτσια δεν ισχύει και γι'αυτές. Έτυχε να συμβεί μετά τις γιορτές ίσως επειδή αυτές οι μέρες αυξάνουν τις τύψεις μας!Πάντως ελπίζω το Πάσχα να μην χρειαστεί να γράψω και πάλι και να πω ότι ξεκινάω από την αρχή!
Μaria και hopa τώρα είδα τα μηνύματά σας
Maria φαντάζομαι πόση χαρά πήρες με το τζιν! Το βασικότερο είναι να βλέπουμε τη διαφορά στα ρούχα μας γιατί αυτό μεταφράζεται σαν απώλεια πόντων, που είναι και το ζητούμενο!Η ζυγαριά είναι μια ένδειξη που όμως δεν μπορούμε να λαμβάνουμε και τόσο πολύ σοβαρά υπόψιν ιδίως όταν ξέρουμε ότι τα πάμε καλά με τη διατροφή μας. Και εδώ έρχομαι να απαντήσω στη hopa για την οποία από όσα έχουμε πει φαντάζομαι πως η ζυγαριά παίζει μεγάλο ρόλο, κάτι που ίσχυε και για μένα πολλά χρόνια! Hοpa μου ελπίζω να μην σε απογοητεύσει το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει κουνηθεί και τα παρατήσεις, ε?Πολλά μπορεί να συμβάλουν σε αυτό όπως το αν έχεις πάει ή όχι τουαλέτα, αν έχεις ωορρηξία ή περιμένεις να αδιαθετήσεις, αν έφαγες κάτι με πολύ αλάτι και έχεις κατακράτηση κλπ. Ξέρω ότι τα γνωρίζεις καλά όλα αυτά αλλά πολλές φορές ακόμα κι αν ξέρουμε κάτι κολλάει το κεφάλι μας και τα παρατάμε. Οπότε ελπίζω η παρέμβασή μου να θεωρηθεί ανούσια αφού δεν υπάρχει περίπτωση να το βάλεις κάτω, έτσι δεν είναι?
Καλή συνέχεια κορίτσια μου!!
Όχι βρε κοριτσάρα μου το Πάσχα θα έχεις προλάβει και θα τα έχεις χάσει τα κιλά….. σου το υπόσχομαι όπως και υπόσχομαι στον εαυτό μου το ίδιο.
Εδώ μαζί, και να στραβοπατήσεις και να πέσεις (αλήθεια ποιος δεν έχει υποκύψει ποτέ στο πρόγραμμα) αν μπεις την επόμενη εδώ μέσα να δεις θα σηκωθείς με περισσότερη δύναμη. Έμενα αυτό λειτούργησε θαυμάσια.
Στην αρχή ντρεπόμουν να μιλήσω αλλά μετά σκεφτόμενη ότι ντροπή είναι για το εαυτό μου να τα παρατήσω μου έδωσε δύναμη να είμαι εδώ.
Ουδείς άσφαλτος (όπως μας λέει και η φίλη μας η Άντζελα).