Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα?

Απ: Δώστε λίγο κουράγιο και σ΄εμένα! 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #15966

• katarina
  • Το Άβαταρ του/της katarina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
κοιτα με βαση τον καταλαγογο το πορτοκαλι τα 100γρ(σε 100γρ τροφης δεν αναφερετε ο πινακας?)εχει καθαρους υδατανθρακες 9.4 οποτε δεν βλεπω τον λογο να μην το φας και στην πρωτη φαση απλα να προσεξεις τα λαχανικα σου
βεβαια να μην σε παρω και στο λαιμο μου ας μα πει καμια παλια
εγω παλια ειχα θεμα με τα φρουτα μετα την εγκυμοσυνη ουτε να τα βλεπω.
απο 10/1/2012

Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Δώστε λίγο κουράγιο και σ΄εμένα! 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #15967

• Alice6
  • Το Άβαταρ του/της Alice6
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
e.x. νομίζω ότι μπορείς να βάζεις κρέμα γάλακτος στον καφέ σου (λίγη φαντάζομαι), ας μας πούνε οι πιο έμπειροι αν αυτό που λέω είναι σωστό!
πάντως στο παρελθόν που την έκανα έβαζα κρέμα γάλακτος και όλα είχαν πάει πολύ καλά (βασικά είχαν πάει ανέλπιστα καλά, είχα χάσει 5-6 κιλά σε 10 μέρες ή και λιγότερο από ό,τι θυμάμαι, αλλά πάντως τα πρώτα 2-3 κιλά τα είχα βάλει πολύ πρόσφατα και μάλλον γι αυτό έφυγαν τόσο εύκολα, ενώ αν τα έχεις κανα χρόνο τα κιλά μάλλον δεν σε αποχωρίζονται και τόσο πρόθυμα...).

Απ: Δώστε λίγο κουράγιο και σ΄εμένα! 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #15968

• Alice6
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
katarina έγραψε:
κοιτα με βαση τον καταλαγογο το πορτοκαλι τα 100γρ(σε 100γρ τροφης δεν αναφερετε ο πινακας?)εχει καθαρους υδατανθρακες 9.4 οποτε δεν βλεπω τον λογο να μην το φας και στην πρωτη φαση απλα να προσεξεις τα λαχανικα σου
βεβαια να μην σε παρω και στο λαιμο μου ας μα πει καμια παλια
εγω παλια ειχα θεμα με τα φρουτα μετα την εγκυμοσυνη ουτε να τα βλεπω.

μμμ, ενδιαφέρον αυτό που λες για το πορτοκάλι, ας μας πει κάποιος παλιός τη γνώμη του. Πάντως σκοπεύω να το αποφύγω έτσι κι αλλιώς, ε, τι, μισές δουλειές θα κάνουμε???

Απ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #15975

• strawberry
  • Το Άβαταρ του/της strawberry
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλή αρχή Alice και από εμένα! Όλοι όσοι ξεκινάμε μια διατροφή με σκοπό να χάσουμε τα περιττά κιλά νιώθουμε λίγο πολύ όπως περιγράφεις. Εδώ και αρκετό καιρό ήμουν στην ίδια θέση με εσένα, δεν μπορούσα να τηρήσω καμία δίαιτα, ξεκινούσα καλά, κι έπειτα μετά από λίγες μέρες τα παρατούσα γιατί δεν άντεχα άλλο. Έχω κάνει κι εγώ την Άτκινς στο παρελθόν με πολύ καλά αποτελέσματα για όσο καιρό την τηρούσα. Ξεκίνησα και πάλι ουσιαστικά από τη Δευτέρα και εύχομαι να μην την εγκαταλείψω ποτέ ξανά! Οι πρώτες μέρες είναι πάντα πιο δύσκολες, στην πορεία όμως όλα μπαίνουν σε μια τάξη! Ήδη νιώθω καλύτερα, και μόνο με το γεγονός ότι ξέρω πως αυτό που κάνω θα πετύχει με λίγη δική μου προσπάθεια!
Καλή αρχή σου εύχομαι, και καλά αποτελέσματα!!

Απ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #15978

• Alice6
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
strawberry σε ευχαριστώ πολύ, καλή επιτυχία και σ'εσένα! Έχεις πολλά κιλά να χάσεις? Είσαι πάντως ήδη στην τρίτη μέρα, πολύ σημαντικό αυτό, τουλάχιστον για εμένα, που τα τελευταία 2,5 χρόνια δεν έχω καταφέρει να τηρήσω δίαιτα για πάνω από 3 ώρες!

Απ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #15981

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Κοσμοσυρροη στο Lowcarblife...μετα τις κρεπαλες των Χριστουγεννων βαζουμε ολοι τα κεφαλια μεσα ε? :lol:
Σχετικα με το πορτοκαλι και γενικα με τα φρουτα το προβλημα ειναι οτι περιεχουν "φυσικη" ζαχαρη,αρα μπορει να εισαι μεσα στους επιτρεπτους υδατ. αλλα μπορει να σε βγαλει απο την κετωση γιατι θα αυξηθουν τα επιπεδα γλυκοζης στο αιμα.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.063 δευτερόλεπτα

Syndication