Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα?

Απ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #15982

• Alice6
  • Το Άβαταρ του/της Alice6
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μια και το έθεσες christinaki ποια είναι τα συμπτώματα της κέτωσης? Θυμάμαι καταρχήν ότι υπήρχαν κάτι λωρίδες για διαβητικούς που κάτι σου δείχνουν, αλλά εγώ ρωτάω εάν υπάρχουν κάποια συμπτώματα στον οργανισμό από τα οποία μπορείς να καταλάβεις ότι είσαι σε κέτωση.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #15987

• maria123
  • Το Άβαταρ του/της maria123
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Καλημέρα Alice και Strawberry και καλή δύναμη. Καλημέρα και σε όλους στο forum. Εγώ ξεκίνησα δίαιτα την Παρασκευή και αισθανόμουν όπως και εσείς. Αύριο θα ζυγιστώ για πρώτη φορά. Έχω να χάσω αρκετά κιλά (ξεκίνησα 84 και θέλω να φτάσω στα 58). Όταν ξεκίνησα είχα πολύ μεγάλη συμπαράσταση από τα κορίτσια εδώ στο forum. Να σας πω κάτι που πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολύ. Σήμερα το πρωί, φόρεσα ένα παντελόνι που άφηνα ανοιχτό το κουμπί και το γύριζα τρεις πόντους κάτω για να μη σκάσω (Σταμάτησα να αγοράζω ρούχα μεγαλύτερο νούμερο μήπως και αποφασίσω να ξεκινήσω δίαιτα). Ε λοιπόν το παντελόνι μου κούμπωσε και όχι μόνο αυτό, περνάω και το χέρι μου μέσα!!!! Ξεκινήστε με πείσμα και χωρίς ζαβολιές και σε έξι μέρες θα νοιώσετε όπως εγώ σήμερα και ακόμα καλύτερα. Και κάτι ακόμα: μη σκέφτεσαι Alice από σήμερα τι θα κάνεις μετά από 10 ή δεκαπέντε μέρες. Σκέψου τον εαυτό σου αδύνατο, αγάπησε το σώμα σου όπως είναι τώρα και σκέψου ότι αυτό το ίδιο σώμα θα αδυνατήσει και θα γίνει όπως εσύ θέλεις αν το αποφασίσεις εσύ. Όταν νοιώσεις όπως εγώ σήμερα, θα καταλάβεις τι εννοώ.
Αύριο θα σας πω αποτελέσματα από τη ζυγαριά και τη μεζούρα...
Φιλάκια
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ..ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ.

Απ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #15991

• hopa
  • Το Άβαταρ του/της hopa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
καλημέρα κι απο,μένα, μαριά τι ωραία που τα είπες...κι εγω ειμαι στην 4η μέρα 90 ξεκίνησα και 90 ειμαι ακόμα δεν έχω πιει καθολου νερό ομως αυτες τι μερες ισως φταίει αυτό..θα δουμε αυτην τη φορα δεν θα έχω την ζυγαριά παραμάσχαλα θα ζυγιζομαι αραια και που γιατι ετσι την σταματησα την αλλη φορα, ειχα κολλησει για καιρό και ζυγιζομουν και 2 φορες τη μερα, με πηρε απο κάτω και μετα ο υδατάνθρακας βγήκε παγανιά..
αν καταφέρω να το πιστέψω θα καταφέρω και να το ζήσω . .

Απ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #15992

• seasatin
  • Το Άβαταρ του/της seasatin
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλημερα!!!
hopa το νερο ειναι βασικο!!πιες κανα 2λιτρο την ημερα κ θα δεις αμεσα αποτελεσματα!!κ εγω αν καμια μερα δεν πιω,μενω σταθερη.

εγω χθες ειδα εφιαλτη κ ξυπνησα με ταχυπαλμιες απο την τρομαρα μου!ειδα οτι επρεπε(δεν θυμαμαι γιατι) να φαω ενα τυροπιτακι κ 2 λουκανικοπιτακια!!!οταν ξυπνησα κ καταλαβα οτι ηταν ονειρο,ενοιωσα τοση ανακουφιση!οτι θα ονειρευομουν τυροπιτακια κ θα ηταν εφιαλτης,δε θα μπορουσα να το φανταστω ποτε!!χαχαχαχα

Απ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #15994

• maria123
  • Το Άβαταρ του/της maria123
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ με το νερό. Επειδή δεν μπορούσα να πιω πολύ, ξεκίνησα με ένα μπουκάλι που το είχα δίπλα μου και όταν πέρναγαν τα μάτια μου και το έβλεπα έπινα όσο μπορούσα και δύο γουλιές ακόμα. Τώρα πίνω ακόμα 2 ποτήρια τσάι linea πορτοκάλι που είναι φανταστικό. Βάζω ένα φακελάκι σε ένα σκεύος που χωράει 2 μεγάλα ποτήρια νερού, το αφήνω 3 λεπτά και το βγάζω αφού το ζουλήξω. Βάζω και ένα canderel στα δύο ποτήρια και το πίνω μέχρι το απόγευμα στη δουλειά. Με το μπουκάλι το νερό δίπλα πάντα. Αν δεν πίνεις νερό δε δουλεύει η κέτωση και δε θα χάνεις τίποτα. Μην το βάζεις κάτω και ξεκίνα με πείσμα και θέληση. Προσπάθησε να κάνεις το πρόγραμμα όσο μπορείς με λιγότερα extra. Δηλαδή χάνεις πολύ περισσότερο, και το εννοώ αυτό, όταν τρως πχ. κοτόπουλο στήθος με μαρούλι και αγγούρι και λίγο τυρί κίτρινο 0% υδατάνθρακες από το να φας κοκκινιστό μοσχάρι με λαχανικά στην κατσαρόλα. Ακόμα και αν επιτρέπεται στη δίαιτα, χάνεις λιγότερο. Άλλο ένα στοιχείο που φρενάρει την απόδοση της δίαιτας είναι το γάλα (που δεν επιτρέπεται) και η κρέμα γάλακτος (που επιτρέπεται σε μικρή ποσότητα). Πρέπει να προσέξεις γιατί λόγω των αυξημένων λιπαρών στη συγκεκριμένη δίαιτα, αν κάνεις το πρόγραμμα λάθος ή κάνεις μια μικρή παρασπονδία την ημέρα παίρνεις βάρος αντί να χάνεις!
Εγώ αυτές τις μέρες έτρωγα: το πρωί ένα βραστό αυγό, ενδιάμεσα μία φέτα τυρί κίτρινο με 0% υδατάνθρακες σε ρολάκι με μία φέτα ζαμπόν 1% υδατάνθρακες, το μεσημέρι ψάρι ή κοτόπουλο ή μπριζόλα με μαρούλι ή αγγούρι ή χάρτα, το απόγευμα 1 ποτήρι cola light και ότι στο ενδιάμεσο και το βράδυ ότι και το μεσημέρι σε μικρότερη ποσότητα για κοιμηθώ καλύτερα.
Για το πρόβλημα της έλλειψης υδρογονανθράκων θεωρώ ότι με βοήθησαν και κάτι χάπια που παίρνω. Δεν κάνουν θαύματα ούτε στηρίζομαι σε αυτά. Απλώς είναι βοηθητικά στη φάση που βρίσκομαι τώρα. Επίσης, με βοήθησε πολύ ένα CD στα αγγλικά που μου έδωσε μια φίλη για το emotional eating που σε υποβάλει να σταματήσεις να τρως για συναισθηματικούς λόγους, όπως έκανα εγώ.
Όλα είναι στο μυαλό. Βάλε στόχους, ελαχιστοποίησε τα λάθη και ξεκίνα με πείσμα και θέληση.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ..ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ.

Απ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #16001

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Alice6 έγραψε:
Μια και το έθεσες christinaki ποια είναι τα συμπτώματα της κέτωσης? Θυμάμαι καταρχήν ότι υπήρχαν κάτι λωρίδες για διαβητικούς που κάτι σου δείχνουν, αλλά εγώ ρωτάω εάν υπάρχουν κάποια συμπτώματα στον οργανισμό από τα οποία μπορείς να καταλάβεις ότι είσαι σε κέτωση.

Νομιζω οτι κυριο συμπτωμα της κετωσης ειναι η αναπνοη...και συ να μη το καταλαβεις θα στο πει ο αντρας/φιλος σου χαχα!Εχω μεσα στην τσαντα τρεις διαφορετικες γευσεις τσιχλων :lol: !Αλλο δε ξερω γιατι δεν πολυ ασχολουμαι,ξερω οτι τρωω τα επιτρεπτα και μονο αρα λογικα και η κετωση καλα θα πηγαινει.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.076 δευτερόλεπτα

Syndication