Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Ποιοι ξεκινάμε τώρα? Λίγο κουράγιο και σ΄εμένα?

Απ: Δώστε λίγο κουράγιο και σ΄εμένα! 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #15959

• linta7
  • Το Άβαταρ του/της linta7
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σαν να διαβάζω για τον εαυτό μου.. οταν εμεινα εγκυος πηρα 29 κιλά και σήμερα ειμαι στα ίδια με εσένα. υπομονή και εγώ σήμερα ξανα αρχίζω με το κουραγιο που περνω απο όλους εδω! θα τα καταφέρουμε!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Δώστε λίγο κουράγιο και σ΄εμένα! 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #15961

• katarina
  • Το Άβαταρ του/της katarina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
καλως ηρθες στην παρεα μας
εγω ξεκινησα εχθες οποτε μαζι σου
την λογικη ομως καμια εικοσαρια μερες ξεχασε την γιατι και γω ετσι παλευω μια ζωη με τα κιλα μου
και εχω καταντησει γιο γιο
το θεμα ειναι να μπουμε σε ισσοροπημενη διατροφη για μια ζωη
μακαρι να μπορουσαμε να τρωμε οτι θελουμε και να μην παχαινουμε
εγω αυτη την φορα αποφασισα να κανω ολες τις φασεις και να μη φυγω μολις χασω τα κιλα
γιατι ειδα δυστυχως οτι επανερχονται...ασε που παντα με την ατκινς μπορω να τα διατηρησω περισσοτερο καιρο αρα συμπερασμα περναμε απο ολες τις φασεις και οταν ερθουμε στα κιλα μας τα σταθεροποιηουμε με την τελευταια φαση στους υδατανθρακες που δεν θα βαζουμε.
δεν κανουμε διαιτα αλαζουμε τροπο σκεψης
σκεψου πως τα περισσοτερα που απαγορευει η ατκινσς ειναι αχρηστα
υπομονη τον πρωτο καιρο που ειναι λιγο πιο περιορισσμενα τα πραγματα μετα ειναι παιχνιδακι
και σιγα εχεις μονο 10 κιλακια να χασεις
απο 10/1/2012

Απ: Δώστε λίγο κουράγιο και σ΄εμένα! 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #15962

• e.x.
  • Το Άβαταρ του/της e.x.
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
[]για σας. ειμαι η ευα και ηθελα να ξεκινησω μαζι σας. το τελευταιο μηνα πηρα 9 κιλα. Ηθελα να ρωτησω αν χασω τα κιλα μετα δε μπορω να τρωω απολα σε μικρες ποσοτητες η παλι θα τα παρω πισω

Απ: Δώστε λίγο κουράγιο και σ΄εμένα! 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #15964

• Alice6
  • Το Άβαταρ του/της Alice6
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καταρχήν ευχαριστώ και τις δύο για τις απαντήσεις σας. e.x. αν έγραψες κάτι πάντως δεν φαίνεται.

Linda πόσα κιλά θέλεις να χάσεις?

Katarina, δεν με κατάλαβες. Εννοώ ότι θα κάνω το induction για 20 μέρες και ανάλογα με τα αποτελέσματα θα συνεχίσω lowcarb διατροφή αλλά όχι με την μορφή αυστηρής δίαιτας, όπως είναι το induction. Δηλαδή, δεν θα τρώω ούτε γλυκά, ούτε αλεύρι/ψωμί/πατάτες/ζυμαρικά, απλά θα τρώω κανα φρουτάκι παραπάνω. Εγώ έχω και θέμα με τα πορτοκάλια, ίσως λόγω του ότι καπνίζω, χρειάζομαι χυμό πορτοκάλι σχεδόν κάθε μέρα, λες και είμαι εθισμένη... και από ό,τι θυμάμαι όλα τα φρούτα απαγορεύονται στην πρώτη φάση!

Τελοσπάντων, κάτσε να κάνω το 20ήμερο, αν και κάτι μου λέει ότι αυτή τη φορά θα τα καταφέρω, οι συμπαραστάτες είναι πολύ μεγάλο θέμα!

Τι τρώτε λοιπόν για αρχή? Εγώ σκέφτομαι να κάνω ό,τι είχα κάνει και τότε (στα νιάτα μου) δλδ αυγό τηγανητό το πρωί (σε αντικολλλητικό), ενδιάμεσα ένα κομματάκι τυρί και ένα κομματάκι γαλοπούλα, μεσημέρι κοτόπουλο με σαλάτα και βράδυ ομελέτα με λαχανικά.

Απ: Δώστε λίγο κουράγιο και σ΄εμένα! 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #15965

• e.x.
  • Το Άβαταρ του/της e.x.
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σας κοριτσια. Ακομα μια ταλαιπορημενη στο θεμα διαιτα. εχω κανει απειρες διαιτες. κααφερνα να φτασω σχετικα ευκολα στο στοχο μου αλλα παντα τα εβαζα. πριν 2 χρονια ειχα χασει 35 κιλα με θερμιδικη. λεω να ξεκινησω μαζι σας. νεσκαφε μπορω να πινω με γαλα ελαφρυ :? και ας εχει περσσοτερους υδ. Αν χασω κιλα μετα αν γυρισω σε θερμιδικη θα τα παρω πισω :?

Απ: Δώστε λίγο κουράγιο και σ΄εμένα! 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #15966

• katarina
  • Το Άβαταρ του/της katarina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
κοιτα με βαση τον καταλαγογο το πορτοκαλι τα 100γρ(σε 100γρ τροφης δεν αναφερετε ο πινακας?)εχει καθαρους υδατανθρακες 9.4 οποτε δεν βλεπω τον λογο να μην το φας και στην πρωτη φαση απλα να προσεξεις τα λαχανικα σου
βεβαια να μην σε παρω και στο λαιμο μου ας μα πει καμια παλια
εγω παλια ειχα θεμα με τα φρουτα μετα την εγκυμοσυνη ουτε να τα βλεπω.
απο 10/1/2012

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.105 δευτερόλεπτα

Syndication