Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: ετοιμη για ατκινς!

ετοιμη για ατκινς! 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #11858

• Jubilee
  • Το Άβαταρ του/της Jubilee
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
Καλησπερα
Τυχαια επεσα στη σελιδα σας και σαυτο το υπεροχο παρεακι που εχετε φτιαξει
Ειχα ακουστα την διαιτα ατκινς αλλα την φοβομουν γιατι τα περισσοτερα αρθρα αναφεροντουσαν σε μια επικινδυνη διατροφη.
Επι δυο μερες διαβαζα ολη μερα ποστ δικα σας, και ενθουσιαστηκα τοσο πολυ απο τις εμπειριες σας που αγορασα το βιβλιο.
Περιττο να πω, οτι ακομα και να μην το αγοραζα ,τα εξηγητε ολα εδω μεσα τόσο ωραία και τοσο αναλυτικα που μεχρι να μου φερει ο κουριερας το βιβλιο ηξερα ηδη τα περισσοτερα.
Αγορασα λοιπον τις πολυβιταμινες μου , τα Phillium Husk μου, φουλαρα και με πρωτεινη την κουζινα μου, και ο θεος ας βαλει το χερι του!
Εχω εμπνευστει τοσο πολυ απο τις ιστοριες σας εδω μεσα, που πρωτη φορα στη ζωη μου ξεκιναω διατροφη με την τεραστια αυτοπεποιθηση οτι θα τα καταφερω.
Στη ζωη μου εχω χασει 2 φορες απο 20 κιλα.
Μια στα 20 μου που εφτασα τα 87 κιλα και μια στα 25 μου που ξαναεφτασα σε αυτα τα κιλα.
Και τις δυο φορες καταφερα να τα χασω με πολυ πονο , πολυ στερηση ,και πολυ χρονο.
Τωρα στα 28 μου χωρις να το πολυκαταλαβω , υστερα απο ενα προβλημα που ειχα στη μεση μου και περασα τον μισο μου χρονο ξαπλα, και ξαναεφτασα στα 82.
Ψυχολογικα αυτο με ριχνει πολυ χαμηλα. Το χειροτερο ειναι ομως πως απο το Σεπτεμβριο που κανω την παραδοσιακη εξαντλητικη διατροφη που ολοι εχετε δοκιμασει, μεχρι τωρα που εχουμε Μαρτιο , εγω καταφερα να χασω μονο 4 κιλα και με 3 φορες την βδομαδα γυμναστηριο παρακαλω.
Ειχα απελπιστει τοσο πολυ που την προηγουμενη βδομαδα εβαλα τα κλαματα.
Η ατκινς ειναι η τελευταια μου ελπιδα στη μαχη με το λιπος.
Κατι μου λεει οτι θα τα καταφερω ομως αυτη τη φορα.
Διαισθηση!
if only mosquitoes sucked fat instead of blood
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ετοιμη για ατκινς! 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #11860

• kitty
  • Το Άβαταρ του/της kitty
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλως μας ηρθες!!!πραγματι η ατκινς ειναι φ ο β ε ρ η διατροφικη προσεγγιση.θα δεις που αμα την κανεις προσεκτικα,ειδικα στη 1η φαση θα παρεις γρηγορα τα μπρος σου!!σου προτεινω να μεινεις στη 1η φαση μεχρι να χασεις σχεδον ολα τα κιλα σου κ τουλαχιστον τις πρωτες 15 μερες να κανεις διατροφη χωρις πολλες συνταγες απο το πορταλ.μετα βουρ στον πατσα απο συνταγες!!εγω πχ σημερα που ειμαι κ στο 1ο 15μερο μαγειρεψα γαριδες σαγανακι με μπολικη φετα!!απλα δε θα φαω πολυ απο τη σαλτσα ντοματα!!θα τα πας τελεια ειδικα αν εισαι αποφασισμενη.θα δεις τι ωραια θα νοιωθεις με τον εαυτο σου απο τις 1ες κιολλας μερες!!
καλη επιτυχια στη νεα σου προσπαθεια!!!

Re: ετοιμη για ατκινς! 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #11861

• Jubilee
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σε ευχαριστω πολυ !Και εσυ πρωτη φορα την κανεις ή εχεις ξαναδοκιμασει?
Καλη επιτυχια μας λοιπον.

Re: ετοιμη για ατκινς! 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #11863

• kitty
  • Το Άβαταρ του/της kitty
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
το κακο με εμενα ειναι οτι εχω πολυ θεληση αλλα ολο κατι γινεται κ τη χαλαω..γιορτες πανηγυρια οικογενειακα τραπαζια καθε εβδομαδα...ασε..ισως κ επειδη μου χουν μεινει 6-7 κιλα.ξερω οτι δεν ειναι τπτ αλλα για οσο διαστημα την εχω κανει παντα χανω(λιγο βεβαια γιατι δεν ειναι κ πολλα!).τεσπα,σημερα ξαναξεκινησα με στοχο να χασω 7 κιλα.αντε να δουμε αν θα τα καταφερω να τα φερω εις περας αυτη τη φορα...ειμαι σιγουρη οτι θα πας τελεια αν εισαι σωστη κ...φαγανη!!!ναι φαγανη..τρωγε μη λυπασαι αλλα μονο απο τα επιτρεπτα!!!

Re: ετοιμη για ατκινς! 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #11864

• Jubilee
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Πω πω ...ποσο πολυ θελω να φτασει ξανα η μερα που θα πω και εγω οτι θελω ακομα 7 κιλακια να χασω!
Χιλια μπραβο σου κιττυ.
Εγω τωρα ειμαι 78 και το φυσιολογικο μου ειναι 58-60 κιλα , πρεπει να χασω δηλαδη 20 κιλα περιπου.
πακετοοοο

Re: ετοιμη για ατκινς! 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #11868

• hopa
  • Το Άβαταρ του/της hopa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
δεν υπήρχε πιο απαισιοδοξη απο μένα, και χάνω και πολυ δυσκολα.Την διατροφη την πιστεψα και τωρα 2 μηνες μετα ( με ενα 10ημερο διαλειμμα λογω ασθενειας) ειμαι 8 κιλά μειον και συνεχιζω και πανω απο ολα το πιστευω οτι ειναι η τελευταια μου κίνηση για να χαιρετησω και αφησω τα κιλά αυτά μακρυα απο το σώμα μου.Καλή δυναμη και καλα αποτελεσματα.
αν καταφέρω να το πιστέψω θα καταφέρω και να το ζήσω . .
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.088 δευτερόλεπτα

Syndication