Καλησπερα
Τυχαια επεσα στη σελιδα σας και σαυτο το υπεροχο παρεακι που εχετε φτιαξει
Ειχα ακουστα την διαιτα ατκινς αλλα την φοβομουν γιατι τα περισσοτερα αρθρα αναφεροντουσαν σε μια επικινδυνη διατροφη.
Επι δυο μερες διαβαζα ολη μερα ποστ δικα σας, και ενθουσιαστηκα τοσο πολυ απο τις εμπειριες σας που αγορασα το βιβλιο.
Περιττο να πω, οτι ακομα και να μην το αγοραζα ,τα εξηγητε ολα εδω μεσα τόσο ωραία και τοσο αναλυτικα που μεχρι να μου φερει ο κουριερας το βιβλιο ηξερα ηδη τα περισσοτερα.
Αγορασα λοιπον τις πολυβιταμινες μου , τα Phillium Husk μου, φουλαρα και με πρωτεινη την κουζινα μου, και ο θεος ας βαλει το χερι του!
Εχω εμπνευστει τοσο πολυ απο τις ιστοριες σας εδω μεσα, που πρωτη φορα στη ζωη μου ξεκιναω διατροφη με την τεραστια αυτοπεποιθηση οτι θα τα καταφερω.
Στη ζωη μου εχω χασει 2 φορες απο 20 κιλα.
Μια στα 20 μου που εφτασα τα 87 κιλα και μια στα 25 μου που ξαναεφτασα σε αυτα τα κιλα.
Και τις δυο φορες καταφερα να τα χασω με πολυ πονο , πολυ στερηση ,και πολυ χρονο.
Τωρα στα 28 μου χωρις να το πολυκαταλαβω , υστερα απο ενα προβλημα που ειχα στη μεση μου και περασα τον μισο μου χρονο ξαπλα, και ξαναεφτασα στα 82.
Ψυχολογικα αυτο με ριχνει πολυ χαμηλα. Το χειροτερο ειναι ομως πως απο το Σεπτεμβριο που κανω την παραδοσιακη εξαντλητικη διατροφη που ολοι εχετε δοκιμασει, μεχρι τωρα που εχουμε Μαρτιο , εγω καταφερα να χασω μονο 4 κιλα και με 3 φορες την βδομαδα γυμναστηριο παρακαλω.
Ειχα απελπιστει τοσο πολυ που την προηγουμενη βδομαδα εβαλα τα κλαματα.
Η ατκινς ειναι η τελευταια μου ελπιδα στη μαχη με το λιπος.
Κατι μου λεει οτι θα τα καταφερω ομως αυτη τη φορα.
Διαισθηση!