Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: ετοιμη για ατκινς!

Re: ετοιμη για ατκινς! 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12039

• Jubilee
  • Το Άβαταρ του/της Jubilee
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
Ευχαριστωωω
Και να σκεφτεις οτι εδω και τοσους μηνες που παλευω με κλασικες διαιτες καταφερα να χασω μονο 4 κιλα!Και τωρα 2 εβδομαδες στην Ατκινς και omg τριβω τα ματια μου!
Σα ευχαριστω που υπαρχετε lowcarbers και μας ανοιξατε τα ματια!
if only mosquitoes sucked fat instead of blood
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ετοιμη για ατκινς! 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12042

• eumarie
  • Το Άβαταρ του/της eumarie
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Jubilee έγραψε:
Σημερα ανεβηκα στην ζυγαρια , αν και κανονικα αυριο κλεινω 2 βδομαδες στην ατκινς , δεν μπορουσα να περιμενω μεχρι αυριο...
Τα αποτελεσματα?
ξεκινησα την ατκινς 78,5 κιλα.
Η ζυγαρια εδειξε 75,2 κιλα dance nce
Απο την χαρα μου τσιριζα.
Συνεχιζω ακαθεκτη ...
congratualtions ngratualtions clap ap congratualtions ngratualtions clap ap congratualtions ngratualtions clap ap congratualtions ngratualtions clap ap
χαμογέλα, κάνει σε όλους μας καλό
url=http://www.diaet-ticker.de] [/url]

Re: ετοιμη για ατκινς! 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12050

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Κορίτσια το κεφάλι ψηλά που λέει και το τραγούδι και κυρίως αφοσίωση. Θα τα καταφέρετε αν το θέλετε. Και κυρίως αν δεν το δείτε σαν δίαιτα, δηλαδή σαν καταναγκαστικό έργο. Είναι ένας πανέμορφος τρόπος ζωής.

Προσωπικά δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση από το να καταβροχθίζεις μια μερίδα κοντοσούβλι -το αγαπημένο μου- να σκας από το φαϊ και να λες "προσέχω την διατροφή μου".

Και όπως διάβασα στην υπέροχη υπογραφή της Jubilee, "Η αποτυχία δεν είναι να πέφτεις κάτω.Η αποτυχία είναι να μη σηκώνεσαι" ;)
Να σε προσέχεις, Marina

Re: ετοιμη για ατκινς! 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12053

• akentak
  • Το Άβαταρ του/της akentak
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
:lol:
Πόσες φορές απόλαυσα το ύφος "τώρα με δουλεύει"...
Ειδικά όταν το διαιτητικό μου γεύμα ήταν χοιρινή τηγανιά με πλήρη κρέμα γάλακτος και ρεγκάτο :)
Γιες δικέεεεε μου, πιιιιιιίτσαααααα!

[url:w5p3pyxb]www.TickerFactory.com/weight-loss/waeY537/[/url]

Re: ετοιμη για ατκινς! 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12054

• Jubilee
  • Το Άβαταρ του/της Jubilee
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
Νεμερτες καπου διαβασα οτι πρεπει να εισαι η μετενσαρκωση του Ατκινς και συμφωνω! angel gel
Νιωθω υπεροχα , με αυτη τη διατροφη.
Μου ταιριαζει απολυτα!
Με γεμισε αυτοπεποιθηση και αν δεν ηταν αυτο το φορουμ ΔΕΝ υπηρχε περιπτωση να κανω Ατκινς !
Για αλλη μια φορα μπραβο σας!

Υ.Σ. Ακεντακ εγω εχθες εφτιαξα πακοτινια της Τζουλιας και η μανα μου με κοιτουσε ειρωνικα...που ναξερε!
if only mosquitoes sucked fat instead of blood

Re: ετοιμη για ατκινς! 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12059

• LILI
  • Το Άβαταρ του/της LILI
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γειά σας και απο μένα κορίτσια.Εχω ενθουσιαστεί με αυτό το site γιατί βλέπω πως η δίαιτα που εφαρμόζω για χρόνια έχει πολλούς φίλους και στην Ελλάδα.Εγώ την ξεκίνησα στην Βοστώνη όταν με έπιασε απο τα μαλλιά η κουμπάρα μου βλέποντας με να τρώω όλα τα junk πού έβρισκα εκεί (είχα πάει για διακοπές 20 μέρες).Απο τότε και για μια 5ετία την τήρησα με ευλάβεια χάνοντας 20 κιλά (απο 85 πήγα 65) αλλά τώρα τελευταία τα ...σκ...(πήγα 72 με ύψος 163).Τώρα που σας βρήκα θα σας δίνω και θα παίρνω θάρρος για να ολοκληρώσω το θαύμα !!!Επειδή δεν ξέρω ακόμα να το χειρίζομαι σας δίνω μια συνταγή για μακεδονικό χαλβά (τον λατρεύω) που έφτιαξα με φαντασία αλλά πέτυχε.Λοιπόν 3 ασπράδια αυγού με 3 κουταλιές σούπας canderel ,2-3 κουταλιες σούπας κακάο και γίνεται ένας υπέροχος μερεντο-χαλβάς...Για τις συμπτώματα ...γλυκού...ιδανικό...!!!!!kitty έγραψε:
καλως μας ηρθες!!!πραγματι η ατκινς ειναι φ ο β ε ρ η διατροφικη προσεγγιση.θα δεις που αμα την κανεις προσεκτικα,ειδικα στη 1η φαση θα παρεις γρηγορα τα μπρος σου!!σου προτεινω να μεινεις στη 1η φαση μεχρι να χασεις σχεδον ολα τα κιλα σου κ τουλαχιστον τις πρωτες 15 μερες να κανεις διατροφη χωρις πολλες συνταγες απο το πορταλ.μετα βουρ στον πατσα απο συνταγες!!εγω πχ σημερα που ειμαι κ στο 1ο 15μερο μαγειρεψα γαριδες σαγανακι με μπολικη φετα!!απλα δε θα φαω πολυ απο τη σαλτσα ντοματα!!θα τα πας τελεια ειδικα αν εισαι αποφασισμενη.θα δεις τι ωραια θα νοιωθεις με τον εαυτο σου απο τις 1ες κιολλας μερες!!
καλη επιτυχια στη νεα σου προσπαθεια!!!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.291 δευτερόλεπτα

Syndication