Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Κάτι δεν κάνω καλά... βοηθεια!!!!

Κάτι δεν κάνω καλά... βοηθεια!!!! 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13074

• irene
  • Το Άβαταρ του/της irene
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
βρε παιδιά μάλλον δεν κάνω κάτι σωστά... η δεν ξέρω τι γίνεται.... λοιπόν κάνω εδώ και 3 εβδομάδες άτκινς. την πρώτη εβδομάδα ένιωσα λιγάκι καλύτερα μιας και έχασα 1 κιλό... από εκεί και πέρα τίποτα.... περιμένω περιμένω αλλά δεν ξέρω τι γίνεται.... παίζω στα 200 γρ πάνω κάτω κάθε πρωί που ζυγίζομαι... να σας περιγράψω περίπου τι τρώω να μου πείτε τι μπορεί να φταίει... λοιπόν το πρωί συνήθως τρώω γαλοπούλα με τυρί ή κανένα αυγό βραστό... μετά το μεσημέρι πάντα κρέας ψητό η με λίγη κρέμα γάλακτος με σαλάτα... και βράδυ συνήθως το αποφεύγω η μπορεί να φάω λίγο κρέας μέχρι τις 9 το αργότερο... ενδιάμεσα κανένα τυράκι ή λίγους ξηρούς καρπούς ή κανένα γλυκάκι απ τις συνταγές(όχι συχνά!). οι θερμίδες είναι το πολύ 1400 τη μέρα... συχνά λιγότερες μιας και μου έχει κοπεί αρκετά η όρεξη.... το μόνο κακό είναι ότι κάποιες ημέρες δεν μετράω ακριβώς τους υδατάνθρακες επειδή με κουράζει αλλά προσέχω αυτά που τρώω να έχουν λίγους ώστε να μην ξεφεύγω.. γενικά τους 20 δεν τους ξεπερνάω... αυτά!
γιατί δεν χάνω βρε παιδιά... πρέπει να χάσω 15 κιλά οπωσδήποτε αλλά με τους ρυθμούς μου δεν βλέπω αποτέλεσμα... κάνω κάτι λάθος?? υπάρχει περίπτωση να μην αποδίδει σε εμένα αυτή η διατροφή? και η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά κάνω δίαιτα χωρίς να νιώθω στέρηση και πείνα....
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Κάτι δεν κάνω καλά... βοηθεια!!!! 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13075

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
γνωμη μου ειναι να μετρας προσεκτικα τους υδατανθρακες και να σημειωνεις καθημερινα τι τρως και ποσους εχουν.και θερμιδες πανω κατω αν μπορεις και εχεις κουραγιο.ομως τους υδ οπωσδηποτε γιατι μπορει να πιστευεις οτι δεν παιρνεις πολλους αλλα τελικα να κανεις λαθος!αν γραφεις θα εισαι σιγουρη.σε μενα αυτο παντα πιανει και ξερω ανα πασα στιγμη τα περιθωρια μου.και βασικο να μην κοβεις γευματα για να δουλευει ο μεταβολισμος.αρα αν προσεξεις υδκαι λογικες θερμιδες και βαλεις και λιγη γυμναστικουλα...που θα παει θα τα καταφερεις!και βασικο...υπομονη!!!αντε καλη συνεχεια!!!

Re: Κάτι δεν κάνω καλά... βοηθεια!!!! 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13078

• roadrunner
  • Το Άβαταρ του/της roadrunner
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
kκαλησπερα , welcome2 lcome2
νομιζω οτι στην α'φαση δεν πρεπει να τρως ξηροκαρπια , τυρι απο 80γρ-110γρ

και επισης γαλοπουλα τι? να εχεις υποψην σου οτι τα αλλαντικα εχουν κρυμμενους υδανθρακες και ζαχαρη

επισης αν μπορεις αφησε για λιγο την κρεμα γαλακτος στην ακρη οπως και τα γλυκακια γιατι αν εισαι στην αρχη μπορει να σε κολλανε ..καθε οργανισμος αντιδρα με το δικο του τροπο

ξεκινα το πρωινο με αυγα ομελετα μαζι με μια φετα μπεικον -διαβασε ομωσ να μην εχει γλυκαντικες ουσιες ..

συνεχισε με το κρεατακι σου εννοειται και στα δυο σαλατα -εστω το πρωι ας ειναι και τρια μαρουλοφυλλα με το ελαιολαδα τους - :)

κανε αλλο ενα τριτο μικρο με πρωτεινη και σαλατα

και βραδυνο επισης
προσπαθησε να εισαι αν μπορεις στα 4η 5 γευματα ετσι ωστε να μπεις σε κετωση απο εκει θα φανει αν ξυπνησε ο μεταβολισμος σου clap ap clap ap ...κανε και ενα ελεγχο με κετοστιξ ..

ειναι λιγες οι περιπτωσεις που η ατκινσ δεν λειτουργει ..το βιβλιο το εχεις ? αν οχι φροντισε να το παρεις ..γιατι στην συνεχεια θα πρεπει να ακολουθησεις ολες τις φασεις
θέλω να γίνω αυτό που ονειρεύομαι .Με ένα στόχο κάθε μέρα .

Re: Κάτι δεν κάνω καλά... βοηθεια!!!! 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13080

• irene
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ok για τα γλυκάκια! από σήμερα μαχαίρι!!! αν και μ άρεσαν.. και υποτίθεται ότι θα πρεπε να περάσω στην 2η φάση αφού την κάνω ήδη 2,5 εβδομάδες... αλλά μ άλλον θα μείνω μέχρι να αρχίσει να κινείται λιγάκι η ζυγαριά... ακόμα δεν έχω πάρει κετόστιξ... το γεγονός όμως πχ ότι μου έχει κοπεί πολύ η όρεξη δεν είναι σημάδι κέτωσης? θα πάρω πάντως για σιγουριά... και κάτι τελευταίο το ζελέ χωρίς ζάχαρη υπάρχει περίπτωση να με κολλάει... γιατί τρώω καμία φορά σαν ενδιάμεσο γεύμα...

Re: Κάτι δεν κάνω καλά... βοηθεια!!!! 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13081

• irene
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
α και το βιβλίο δεν το έχω... τώρα το ψάχνω.. είδα όμως ότι κυκλοφορούν 2 σχετικά.. το ένα λέγεται "η νέα δίαιτα άτκινς για μια νέα ζωή" και το άλλο"η νέα διαιτητική επανάσταση του δρ ατκινς". ποιο διαλέγουμε??

Re: Κάτι δεν κάνω καλά... βοηθεια!!!! 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13092

• roadrunner
  • Το Άβαταρ του/της roadrunner
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
irene καλημερα ,τωρα μπηκα και ειδα τις απαντησεις σου λοιπον εγω εχω διαβασει και τα δυο . το"η νεα διαιατα ατκινσ για μια νεα ζωη "ειναι το τελευταιο που κυκλοφορησε φετος με κιτρινοκοκκινο εξωφυλλο .γραμμενο απο 3 ιατρους που συνεχιζουν το εργο και την ερευνα του ατκινσ ,
το αλλο με το ασπρο εξωφυλλο η "νέα διαιτητική επανάσταση του δρ ατκινς". ειναι γραμμενο απο τον ιδιο (επειδη το ειχα δανειστει και παρ'ολο που πηρα το καινουργιο ψαχνω και το παλιο αν το βρεις ενημερωσε με που γιατι το θελω οπωσδηποτε ,στη θεσ/νικη εχω παει σε 6 βιβλιοπ.και ακομη τιποτα ,χθεσ το βραδυ ημουν στην εκθεση βιβλιου οπως μου ειπε και το roulaki , και ουτε και εκει δεν το βρηκα ) εσυ που τα ειδες νακυκλοφορουν στο net η σε βιβλιοπωλειο ???που?????????

τωρα για το πιο να παρεις ,και τα δυο ειναι επιστημονικα ,βεβαι το νεο ειναι λιγο πιο χαλαρο γιατι ο ατκινσ γενικοτερα ειχε κατηγορηθει για το αυστηρο του υφος για καποιες τροφες ,προσωπικα εμπιστευομαι πιο πολυ αυτον παρα το νεο γιατι το νεο το θεωρω λιγο μαρκετινγκ με τα προιοντα της εταιρειας ατκινσ-που ειναι λογικο βεβαια ετσι -εδω βγαινει στην αγορα ο καθε ασχετος δεν θα βγει ο σχετικος ...
θέλω να γίνω αυτό που ονειρεύομαι .Με ένα στόχο κάθε μέρα .
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.171 δευτερόλεπτα

Syndication