Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Κάτι δεν κάνω καλά... βοηθεια!!!!

Απ: Κάτι δεν κάνω καλά... βοηθεια!!!! 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14175

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
Παιδια υπομονη ειναι δυσκολες αυτες οι μερες ολο και κατι τσιμπαμε αλλοι σε ταξιδακια αλλοι στις παραλιες που θα παει θα ξαναγυρισουμε ολοι πισω και η ζυγαρια θα κατεβει που θα παει?Φιλια καλα να περνατε ....
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Κάτι δεν κάνω καλά... βοηθεια!!!! 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14176

• chrysa74
  • Το Άβαταρ του/της chrysa74
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Ευχαριστώ Ειμαι στην αρχή κ αγχώνομαι αν δεν βλέπω την ζυγαριά να κατεβαίνει. Κ μπερδευομαι με τους υδατάνθρακες

Απ: Κάτι δεν κάνω καλά... βοηθεια!!!! 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14177

• irena 68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Τι σε μπερδευει δηλαδη?Ποτε αρχισες την διατροφη ποσα κιλακια εισαι ποσα εχασες?Για να δουμε αν μπορουμε να βοηθησουμε.

Απ: Κάτι δεν κάνω καλά... βοηθεια!!!! 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14178

• chrysa74
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ξεκίνησα στις 22 Ιουλίου.ειμαι 1,75 κ 98,5. Τώρα έχασα τα 4 αλλα αδιαθετησα πριν 3 μέρες κ η ζυγαριά δεν κατεβαίνει. Άρχικά πειναγα πολυ κ ετρωγα κ κρέας πολυ κ τυρί με ζαμπον. Τώρα το τυρί το χω περιορίσει. Τώρα το πρωι τρώω ένα μαφιν με βρώμη κ πολύ μου αρέσει κ με κρατάει. Σήμερα το μεσημέρι εφαγα τρία γεμιστά με κιμά που εφτιαξα με τριμμενο κολοκυθι κ μελιτζάνα κ ντομάτα με λίγη φέτα. Το απόγευμα εφαγα ένα κομμάτι σοκολατοπιτα με ταχίνι κ το βράδυ λίγες μπάμιες με δύο μπιφτεκάκια σκέτα με κιμά λίγο μπλου τσιζ. Αυτά. Καλά είμαι; Πρέπει να αλλάξω κάτι; Κοιτάζω η πρωτείνη να είναι περισσότερη απο το πράσινο. Πείτε μου συμβουλές σας παρακαλώ.

Απ: Κάτι δεν κάνω καλά... βοηθεια!!!! 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14179

• irena 68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Το να τρως την πρωτεινη σου ειναι καλο προσεχε ομως να μην τρως περισσοτερη απο οτι χρειαζεσαι αναλογα με το υψος σου να τρως ,Τυρι εγω τρωω περιπου 100 γρ την μερα οχι περισσοτερο παντα ομως ΠΑΝΤΑ θα φαω την σαλατουλλα μου πρασινη ροκκα ,μαρουλλι αγγουρακι,και κανενα ντοματινι.Φροντιζε να περνεις τους υδατανθρακες που δικαιουσε απο λαχανικα και να μετρας πολυ καλα.Τα κιλα που εχεις να χασεις ειναι αρκετα αλλα θελει υπομονη,αν αγχωνεσαι συνεχεια κανεις κακο σε ολη την κατασταση και κολλας (ξερεις την σχεση κοπτιζολης κ ινσουλινης?)Το μαφφιν με βρωμη πως το κανεις γιατι νομιζω για δευτερη φαση ειναι ,

Απ: Κάτι δεν κάνω καλά... βοηθεια!!!! 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14180

• chrysa74
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα κ χρόνια πολλα. Να χουμε υγεία. Τι εννοείς όταν λες ανάλογα με το ύψος σου; Πόσο δηλ; Το μαφιν είναι απο τις συνταγές με πιτουρο βρώμης κ σταριού. Με βοηθάει πολύ στην τουαλέτα. Τις έκανα τις 14 μέρες α ´ φάση. Εκεί έχασα. Τώρα όχι όμως. Αν κ τώρα δεν τρώω ομελετες κ τυριά όπως έτρωγα. Δεν θέλω να χάσω όλα τα κιλά αλλα να πέσω κάτω από 90 πριν την εξωσωματική τον Οκτώβρη. Η Ρουλίτσα με τον σύζυγο πόσα έχουν χάσει; Μπας κ βάλω κ τον δικό μου στο παιχνίδι. Ευχαριστώ
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.092 δευτερόλεπτα

Syndication