Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Κάτι δεν κάνω καλά... βοηθεια!!!!

Απ: Κάτι δεν κάνω καλά... βοηθεια!!!! 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14185

• chrysa74
  • Το Άβαταρ του/της chrysa74
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Τις τελευταίες μέρες έχω μαγειρέψει κοκκινιστό μασχαράκι, μπάμιες κ μελιτζάνες με ντομάτα.μήπως η ντομάτα μαγειρεμενη δεν επιτρέπεται ; Μήπως σε κολλάει. Δεν τρώω όμως κ σαλάτα. Ρωτάω μήπως
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Κάτι δεν κάνω καλά... βοηθεια!!!! 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14186

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
καλησπερα,κοιταξα τωρα που στο βιβλιο σελ82 για το υψος σου μπορεις να τρως80 μεχρι166 γρ πρωτεινης την ημερα δηλαδη περιπου οπως τα γραφει 510 γρ πρωτεινουχας τροφης τη μερα,αρκετη δηλαδη για να χορταννεις.Μετα για την απωλεια να ξερεις οτι τα πρωτα κιλα φευγουν γρηγορα γιατι ειναι περιττο βαρος νερου και δεν θα ειναι παντα ετσι.Αν παρατηρησες οτι πχ η ντοματα ψημενη σε κολλα σταματα την για λιγο να προτιμας να τρως σαλατες πρασινες απο λαχανικα βασης γιατι πχ ι φλυντζανι μαρουλλιεχει 0.4 υδατανθρακες και η ντοματα ενα φλυτζανι 17 οπως και το κρεμμυδι ,οποτε θελει μεγαλη προσοχη ισως δεν μετρας καλα.Οσο για το μαφφιν που λες οτι τρως μετρησες ποσους υδατανθρακες εχει ?Ολες οι συνταγες δεν ειναι για την ενεργοποιηση νομιζω οτι 2 κουταλιες πιτουρο βρωμης εχει 6 και απο οτι θυμαμαι τα βαζουμε στην διατροφη μας λιγο πριν την συντηριση....οσο και αν μας βοηθα για τουαλεττα.Οποτε προτιμα τις ασφαλες τροφες ψαρι ,κρεας,αυγα ,σαλατουλλες πρασινες ελιες πρασινες το τυρι σου και βλεπεις αφου πρεπει να κανεις και την εξωσωματικη σου που ευχομαι καλη μου να ειναι επιτυχια.Θετικη ΣΚΕΨΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.ΦΙΛΙΑ.....

Απ: Κάτι δεν κάνω καλά... βοηθεια!!!! 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14187

• chrysa74
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ευχαριστώ πολυ για τις πληροφορίες. Θα αλλάξω πάλι την διατροφή σε αυγά ψημένο κρέας κ πράσινη σαλάτα. Το σκέφτηκα κ γω πως θα ναι καλύτερα.

Απ: Κάτι δεν κάνω καλά... βοηθεια!!!! 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14188

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
Αντε και μας λες και εμας και γραφε τα καπου καθημερινα εγω πχ ειχα γραμμενο οτι οποτε ετρωγα αφελια (ειδος κρεατος που το βαζεις στο κρασι απο την νυκτα )εβαζα η κολλουσα και τελικα εμαθα οτι το κρασι και γενικα το ποτο κολλαν γιατι ειναι απο μονα τους καυσιμο..

Απ: Κάτι δεν κάνω καλά... βοηθεια!!!! 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14197

• chrysa74
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Πως είναι δυνατόν χθες 94700 κ σήμερα 95500. Εφαγα κ αργά ρε γαμώτο χθες βράδυ. Πήγα σινεμά κ στις 11 που γύρισα πεινούσα. Μέχρι κ σοκολατάκι έφαγα. Τα νεύρα μου.

Απ: Κάτι δεν κάνω καλά... βοηθεια!!!! 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14198

• lamare
  • Το Άβαταρ του/της lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Εμ γι' αυτό λατρεμένη !!!
Σήμερα φάε το αργότερο μέχρι 6-7 και αύριο θα είσαι jet !
Εμένα με έδειχνε 2 μέρες 58,600, ενώ ήμουν 57,400, και λέω θα φταίνε τα 60γρ. φυστικίων κάθε πρωΐ με το red bull ή τα λουκάνικα... Ματα-έφαγα ολίγα φυστίκια με το red bull χθες το βράδυ που βγήκα, αλλά είχα φάει μία ντομάτα για απογευματινό μόνο,(πρόσεξα και τις θερμίδες) και μόλις ξύπνησα, ζυγίστηκα, 57,600 η δικιά σου.

Οπότε, μη σκας. Κάνει τα τρελά του το σώμα. Ένας από τους λόγους που λέμε να μη ζυγιζόμαστε κάθε μέρα ! ;-)
Male parta, male dilabuntur ~ Άσχημα χάνεται, ό,τι άσχημα αποκτάται.-
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.107 δευτερόλεπτα

Syndication