Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: finito????

finito???? 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #6101

• Xrhstos
  • Το Άβαταρ του/της Xrhstos
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Παιδιά,

Εδώ και περίπου 4 βδομάδες ακολουθώ αυτόν τον τρόπο διατροφής. Σύμφωνα με τους φίλους μου έχω ρέψει αλλά το κυριότερο για εμένα είναι πως με ενοχλεί όταν είμαι έξω να μη μπορώ να φάω κάτι που μου αρέσει...(δεν είναι ότι δεν ελέγχω τον εαυτό μου, όμως με "χαλάει" η όλη φάση)

Δε λέω, με τον τρόπο Ατκινς, τουλάχιστον δε θα πεινάσω, όμως παρενέργειες όπως χολιστερίνη (~9 αυγά την εβδομάδα για να κάνω το "ψωμί-ατκινς" είναι πααααααααααρα πολλά!!!) και κρεατοφαγία (οκ, έχει και ψάρι το πρόγραμμα, όμως κυρίως κρέας) πλέον είμαι σίγουρος ότι δεν μου ταιριάζει. Επιπλέον έχω διαβάσει πως όταν ο οργανισμός καταναλώνει το λίπος του, το άτομο αρχίζει και νιώθει κούραση και ζαλάδες. Αυτό μου συμβαίνει όλο και περισσότερο τον τελευταίο καιρο... Δυστυχώς όμως σαν φοιτητής κουράζομαι απελπιστικά πολύ για διαβάσματα και ξενυχτάω συνέχεια. Έτσι λοιπόν έχω διαπιστώσει ότι η δίαιτα αυτή έχει επίπτωση στην απόδοσή μου και δυστυχώς όσους γιατρούς ρώτησα στου οποίους περιέγραψα τι τρώω, μου είπαν ότι καλό είναι να τη σταματήσω επειδή "παίζω" με το συκώτι μου.

Ήδη την τελευταία βδομάδα τρώω 25 γρ. υδατάνθρακες, αλλά και πάλι δε βλέπω κάποια βελτίωση.

Από την άλλη ξέρω πως αν την "κόψω-μαχαίρι" θα ξαναπάρω πίσω όοολα όσα έχασα.

Οπότε τίθενται 2 ερωτήματα,
[οι απαντήσεις πρέπει να πληρουν την προυπόθεση να μη κουράζομαι και να μπορώ να συγκεντρώνομαι, έμπρακτα με τον παλιό τρόπο ζωής μου μπορούσα να διαβάζω για ώρες χωρίς κανένα πρόβλημα]

1) Πρέπει να κάνω κάποια αλλαγή κατά την Ατκινς? (να προσθέσω κάτι άλλο στο πρόγραμμά μου?)

2) Για να μπορέσω να σταματήσω τη δίαιτα με το λιγότερο οδυνηρό τρόπο, πώς μπορώ να το κάνω? (με ενδιαφέρει να γίνει γρήγορα, γιατί δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταστη)

thanx 4 reading,
Χρήστος
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: finito???? 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #6104

• Φρίξος
  • Το Άβαταρ του/της Φρίξος
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Πέρα των αυτονόητων ντισκέημερ (αν δεν αισθάνεσαι καλά, μην μας ακούς και βουρ στον γιατρό σου κλπ), αυτό που θα πρότεινα (αλλά που προτείνεται και στο βιβλίο του Ατκινς) είναι μια βαρβάτη πολυβιταμίνη την ημέρα. Εμένα τουλάστιχον με βοηθάει με κούραση και αδυναμία.

Re: finito???? 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #6106

• Xrhstos
  • Το Άβαταρ του/της Xrhstos
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Φρίξος έγραψε:
Πέρα των αυτονόητων ντισκέημερ (αν δεν αισθάνεσαι καλά, μην μας ακούς και βουρ στον γιατρό σου κλπ), αυτό που θα πρότεινα (αλλά που προτείνεται και στο βιβλίο του Ατκινς) είναι μια βαρβάτη πολυβιταμίνη την ημέρα. Εμένα τουλάστιχον με βοηθάει με κούραση και αδυναμία.

Έχω βρεί κάτι πολυβιταμίνες "τούμπανο" πραγματικά και παίρνω 1-2 κάθε μέρα αλλά και πάλι δεν είναι αρκετό. Ποτέ δεν είχα πριν προβλήματα, τώρα με το που άρχισα τη δίαιτα άρχισαν να εμφανίζονται. Εν πάσει περιπτώσει, θα περιμένω και την άποψη μερικών ακόμη μελών (και των "γκουρού" και μετά θα αποφασίσω)
["κλίνω" προς το να σταματήσω, αλλά θέλω να το κάνω σταδιακά έτσι ώστε να διατηρήσω τον εαυτό μου όπως είναι τώρα]

Re: finito???? 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #6110

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
χρηστο γιατρος δεν ειμαι αλλα νομιζω οτι δεν σχετιζεται η διατροφη με την κουραση που νοιωθεις.αλλωστε σε ενα μηνα ποτε προλαβε ο οργανισμος σου να εξασθενησει;
αλλα αν φοβασαι σταματησε την
σε καποιο ποστ δεν θυμαμαμια σε ποιο καποιο μελος γραφει οτι οταν παμε διακοπες τρωμε φρουτα; τρωμε γλυκα; δεν τρωμε πιτσες 1 δηλ κασερια ζαμπον; σαντουιτς;γιατι δεν παθαινουμε τιποτα.
οι γιατροι προτεινουν μακρια απο γλυκα μακαρονια ρυζια.δηλ τι διαφοαρα εχει η ατκινς
edit και οταν λες εχεις ρεψει μηπως υποσιτιζεσαι ; και απο εκει προερχεται η κουραση;
σε 1 μηνα δεν ρεβεις αν παιρνεις τις απαραιτητες θερμιδες.μηπως κανεις κατι λαθος;

Re: finito???? 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #6111

• vanta1965
  • Το Άβαταρ του/της vanta1965
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
χρηστο καλημέρα ... φοβάμαι πως ε΄χεις κάνει μια παρανόηση ...το να κάνεις μια δίαιτα με χαμηλους υδατάνθρακες και μάλιστα μη επεξεργασμένους δεν είναι ανθυγιεινό ....δεν χρειάζεται να ακολουθείς τις συνταγές . Φάε το ψαράκι σου με σαλάτα .....ή μια φορα την εβδομάδα με όσπρία ....φάε λαχανικά με τυράκι 60 γρ όσο η μερίδα εστιατορίου και στα 5 γρ υδ που προσθέτεις φάτο σε φρούτο . Νομίζω πως το στρές ή αλλες αιτίες παθολογικές σου προκαλούν κόπωση .
Το συκώτι ή όποιο αλλο όργανο σου θα το ταλαιπωρήσεις με οποιαδήποτε υπερβολή ... μπορεί κανείς αν θέλει να αυτοκτονήσει να το κάνει και με σκέτα ραδίκια για μεγάλο διάστημα ... με ειλικρινή συμπάθεια

Re: finito???? 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #6120

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Χρήστο μου... χωρίς ίχνος κακίας... Άστο... Αύξησε σταδιακά τους υδατάνθρακες και σταμάτα τελείως. Τα κιλά θα τα ξαναπάρεις αργά ή γρήγορα, στο υπογράφω... Δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρείσαι όμως. Ελπίζω απλά την δεύτερη φορά που θα ξεκινήσεις Άτκινς να είσαι πιο αποφασισμένος. nono no
Να σε προσέχεις, Marina
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.281 δευτερόλεπτα

Syndication