Παιδιά,
Εδώ και περίπου 4 βδομάδες ακολουθώ αυτόν τον τρόπο διατροφής. Σύμφωνα με τους φίλους μου έχω ρέψει αλλά το κυριότερο για εμένα είναι πως με ενοχλεί όταν είμαι έξω να μη μπορώ να φάω κάτι που μου αρέσει...(δεν είναι ότι δεν ελέγχω τον εαυτό μου, όμως με "χαλάει" η όλη φάση)
Δε λέω, με τον τρόπο Ατκινς, τουλάχιστον δε θα πεινάσω, όμως παρενέργειες όπως χολιστερίνη (~9 αυγά την εβδομάδα για να κάνω το "ψωμί-ατκινς" είναι πααααααααααρα πολλά!!!) και κρεατοφαγία (οκ, έχει και ψάρι το πρόγραμμα, όμως κυρίως κρέας) πλέον είμαι σίγουρος ότι δεν μου ταιριάζει. Επιπλέον έχω διαβάσει πως όταν ο οργανισμός καταναλώνει το λίπος του, το άτομο αρχίζει και νιώθει κούραση και ζαλάδες. Αυτό μου συμβαίνει όλο και περισσότερο τον τελευταίο καιρο... Δυστυχώς όμως σαν φοιτητής κουράζομαι απελπιστικά πολύ για διαβάσματα και ξενυχτάω συνέχεια. Έτσι λοιπόν έχω διαπιστώσει ότι η δίαιτα αυτή έχει επίπτωση στην απόδοσή μου και δυστυχώς όσους γιατρούς ρώτησα στου οποίους περιέγραψα τι τρώω, μου είπαν ότι καλό είναι να τη σταματήσω επειδή "παίζω" με το συκώτι μου.
Ήδη την τελευταία βδομάδα τρώω 25 γρ. υδατάνθρακες, αλλά και πάλι δε βλέπω κάποια βελτίωση.
Από την άλλη ξέρω πως αν την "κόψω-μαχαίρι" θα ξαναπάρω πίσω όοολα όσα έχασα.
Οπότε τίθενται 2 ερωτήματα,
[οι απαντήσεις πρέπει να πληρουν την προυπόθεση να μη κουράζομαι και να μπορώ να συγκεντρώνομαι, έμπρακτα με τον παλιό τρόπο ζωής μου μπορούσα να διαβάζω για ώρες χωρίς κανένα πρόβλημα]
1) Πρέπει να κάνω κάποια αλλαγή κατά την Ατκινς? (να προσθέσω κάτι άλλο στο πρόγραμμά μου?)
2) Για να μπορέσω να σταματήσω τη δίαιτα με το λιγότερο οδυνηρό τρόπο, πώς μπορώ να το κάνω? (με ενδιαφέρει να γίνει γρήγορα, γιατί δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταστη)
thanx 4 reading,
Χρήστος