Εμενα με προβληματισε αυτο που γραφεις για το συκωτι.
Γραφεις: "...δυστυχώς όσους γιατρούς ρώτησα στου οποίους περιέγραψα τι τρώω, μου είπαν ότι καλό είναι να τη σταματήσω επειδή "παίζω" με το συκώτι μου."
Καθως εχω μια ευαισθησια με το θεμα συκωτι,αφενος γιατι καταναλωνα(προ ατκινς ζωη)μεγαλες ποσοτητες αλκοολ, αφετερου ετρωγα ανθυιγειινα.Με προβληματισες.
Δηλαδη τι περιεγραψες στους γιατρους οτι τρως με την Ατκινς και σου ειπαν κατι τετοιο???!!!!
Εγω που καταναλωνω(σε λογικες /διαιτητικες ποσοτητες)
απαχες πρωτεινες
λαχανικα ωμα και μαγειρεμενα
ω3 λιπαρα
υγιεινο σνακ(καρυδια)
πρασινο τσαι
πανω απο 3 λιτρα νερο τη μερα
αποκλεισμος τρανς λιπαρων
αποκλεισμος επεξεργασμενων τροφιμων
"παιζω" με το συκωτι μου????!!!
Να παω να φουνταρω δηλαδη!!!!!!
Αναφερεις επισης..."και κρεατοφαγία (οκ, έχει και ψάρι το πρόγραμμα, όμως κυρίως κρέας) πλέον είμαι σίγουρος ότι δεν μου ταιριάζει."
Και γιατι δεν καταναλωνεις 4 φορες την εβδομαδα ψαρι?Σε υποχρεωνει κανεις να τρως πιο πολλες μερες κρεας?Η μηπως ουτε το ψαρι σου ταιριαζει?
Αν σε ενοχλει το αυγο,(εχει αποποινικοποιηθει για την αυξηση χοληστερινης),γιατι δεν χρησιμοποιεις ασπραδια που ειναι και η καλυτερη πηγη πρωτεινης?κι εγω λογω του οτι "κι ο φοβος φυλα τα ερμα"καταναλωνω 1 ολοκληρο + μερικα ασπραδια.
Εν ολιγοις θελω να πω πως ολα γινονται και προσαρμοζονται αναλογα τον οργανισμο και τις αναγκες του.
Γραφεις επισης:"Εδώ και περίπου 4 βδομάδες ακολουθώ αυτόν τον τρόπο διατροφής. Σύμφωνα με τους φίλους μου έχω ρέψει"
Γραψε μας σε παρακαλω τι υψος εχεις και με ποσα κιλα ξεκινησες την Ατκινς.
Επισης γραφεις:"["κλίνω" προς το να σταματήσω, αλλά θέλω να το κάνω σταδιακά έτσι ώστε να διατηρήσω τον εαυτό μου όπως είναι τώρα]

avo με τις 2 εβομαδες ενεργοποιησης και 2 εβδομαδες στην Β φαση εφτασες σε τετοιο αποτελεσμα που θελεις να διατηρηθεις στα κιλα που εισαι πλεον,οπως λες.
Αρα τα πηγες εξαιρετικα!!!
Συμβουλεψου τωρα την φαση δια βιου συντηρηση που τρως σχεδον τα παντα και θα εισαι μια χαρα.
Ομως παρακατω παλι γραφεις:" Καλή συνέχεια σε όσους συνεχίζουν αυτόν τον τρόπο ζωής, απλώς εμένα στην παρούσα φάση της ζωής μου δε με "βοηθάει".
Φασκεις και αντιφασκεις....δε μπορω να σε καταλαβω....