Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: finito????

Re: finito???? 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #6208

• sofia68
  • Το Άβαταρ του/της sofia68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Συμφωνω απολυτα μαζι σου stef μου, γι αυτο και γω προβληματιστηκα με το τι περιεγραψε ο φιλος μας στους γιατρους οτι καταναλωνει.

Η ποσοτητα γλυκοζης που υπαρχει στα υγρα του σωματος ειναι περιπου 20gr και αυτη η οποια διατιθεται αμεσα απο το γλυκογονο,το οποιο αποτελει την αποταμιευτικη μορφη της γλυκοζης στα θηλαστικα ειναι περιπου 190gr.
Ετσι τα αποθεματα του οργανισμου σε γλυκοζη ειναι αρκετα για να καλυψει ο οργανισμος τις αναγκες του για 1 μερα(περιπου) ασιτιας.
Προκειμενου ομως να μπορεσει ο οργανισμος να επιβιωσει για μεγαλυτερη περιοδο ασιτιας η και σε περιοδους εντατικης ασκησης, πρεπει να συνθεσει γλυκοζη απο μη υδατανθρακικες πηγες, κατι το απολυτως φυσιολογικο.

Δεν νομιζω με την διατροφη Ατκινς να μιλαμε για παρατεταμενη περιοδο ασιτιας.
Αρα?Που ειναι το προβλημα με το ηπαρ? :)
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: finito???? 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #6232

• Dreamer
  • Το Άβαταρ του/της Dreamer
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Χρήστο αγόρι μου μην ταλαιπωρείσαι.

Εγώ προσπάθησα να κάνω την δίαιτα αυτή και δεν τα κατάφερα. Ποτέ δεν μπόρεσα να φτάσω σε σημείο που έχουν φτάσει τα υπόλοιπα παιδιά του φόρουμ. Είναι ωραία φάση να το κάνεις τρόπο ζωής ωστόσο δεν ξέρω πολύ κόσμο να την βγάζει μόνο με κρέας και λοιπές αντίστοιχες πρωτεϊνες.

Προσωπικά σταμάτησα, γιατί ενώ την έκανα κανονικά, χωρίς να νιώθω στέρηση, ερχόταν μια μέρα στον μήνα που τα κατέστρεφε όλα, κι όταν λέμε όλα, εννοούμε συμπτώματα υπερφαγίας σε σημείο που τρόμαξα. Δεν έχω πολλά περιττά κιλά, δεν είμαι υπέρβαρη ή παχύσαρκη απλά ήθελα σε συνδυασμό με φουλ γυμναστικη να χάσω ένα δυο άντε τρία κιλάκια και να δω αποτέλεσμα. Αλλά, ενώ έχω κάνει πολλές δίαιτες στην ζωή μου, το να τρώω τόσο πολύ (εξαιτίας στέρησης υδατανθράκων) ήταν πρωτόγνωρο για μένα.

Βέβαια πιστεύω και δεν θα πάψω να πιστεύω στην δίαιτα Ατκινς. Η φιλοσοφία της είναι σωστή αν αναλογιστεί κανείς ότι μετά την εξάπλωση των επεξεργασμένων υδατανθράκων και των τρανς λιπαρών έγινε το crush της παχυσαρκίας. Πάντως, ο καθένας πρέπει να την εφαρμόζει βάσει των αναγκών του οργανισμού του. Εγώ, δουλεύω 11 ώρες την ημέρα, δικηγόρος γαρ, με αποτέλεσμα οι ατελείωτες ώρες στο γραφείο να μην μου επιτρέπουν να μαγειρέυω και να τρώω κρέας μεσημέρι βράδυ. Κουράζομαι φαντάζομαι όπως κι εσύ, για αυτό είπα να μην ταλαιπωρώ τον εαυτό μου αλλά να εφαρμόσω απλους κανόνες που εφάρμοζα πριν δοκιμάσω την δίαιτα.

Ποιοι είναι αυτοί? Να μην υπερβάλλω στον υδατάνυρακα. Δηλαδή να ξεκινάς το πρωί με λίγα δημητριακά ή φρυγανιά, το μεσημέρι μια μικρή φέτα ψωμάκι και το βράδυ λίγο ελαφρά. Ή κάνε το μεσημέρι ελαφρύ και φάε το βράδυ σου (στο soho) φιλέτο με μια μικρή ποσότητα ρύζι. Δες το σαν διατροφή, μην τρελαίνεις το μυαλό σου. Φάε μια μέρα μακαρόνια αλλά μην φάς άλλο ψωμί μεσ στην μέρα, απλά πραγματάκια είναι. Εφόσον δείχνεις ότι ξέρεις τα όριά σου, θα τα καταφέρεις.

Tip Πρόσεχε την μεγάλη καταναλωση μπύρας στις pub.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.191 δευτερόλεπτα

Syndication