Ευχαριστώ θερμά όλους όσους αφιέρωσαν μερικά λεπτά για να απαντήσουν στο post μου. Καλή συνέχεια σε όσους συνεχίζουν αυτόν τον τρόπο ζωής, απλώς εμένα στην παρούσα φάση της ζωής μου δε με "βοηθάει".
Σαν μια ύστατη προσπάθεια να κρατηθώ σε παιχνίδι για 1-2 ακόμη εβδομάδες...(και δεδομένου ότι ΔΕΝ είμαι Ελλάδα, ΑΛΛΑ Αγγλία) ως φοιτητής...υπάρχει κάτι σε προτάσεις για όλη την εβδομάδα?
(όσο για τη συνταγή του ψωμιού, σε ένα μικρό ταψί, η 1 δόση φτιάχνει κάτι σαν crisps (πολύ λεπτά και τραγανά, όμως δεν "κάνουν" για έχω την αίσθηση του ψωμιού, με 2πλή δόση καταφέρνω να έχω λεπτές φετούλες( όμως λεπτές) για 3-4 μέρες, οπότε αν είναι να φάω κάτι για να κρατηθώ (κυρίως για πρωινό) αναγκάζομαι να κάνω 3πλή δόση (οπότε , να'τα τα 8-9 αυγά....που σίγουρα κάθε άλλο παρά καλό είναι).
Χοντρικά, έχουμε 14 γεύματα μέσα στην εβδομάδα (τα πρωινά έστω να είναι φιξ με το ψωμί, λίγο κασέρι και γαλοπούλα)
έχω 2 κοτόπουλο, 2 ψάρι, 2 χοιρινό, 2 πλευρά, 2-3 μπιφτέκι κιμά(ανάμικτο), 1 τόνος, 1ομελέτα, 2 λουκάνικο. Κάθε γεύμα με 100γρ μαρούλι,φέτα,λάχανο,αρακά-καλαμπόκι-καρότο(καταψηγμένη σακούλα), μπρόκολο, κουνουπίδι. γενικά "φυτά".
Κάνω κάτι λάθος και πρέπει να το αντικαταστήσω????
[προσωπικά θα ήθελα να φάω πχ φασολάδα,φασολάκι,φακές, όμως όλα αυτά έχουν αρκετούς υδατάνθρακες για 1 γεύμα με συνέπεια να μη μπορώ να φάω τπτ άλλο υδατανθρακοειδές για την υπόλοιπη μέρα- βέβαια τώρα με 25 "κάτι" γίνεται, αλλά και πάλι σαν ποσοστό είναι πολύ.
Δε θέλω να φανώ πιεστικός ή κουραστικός(γιατί έχω δει τα ενδεικτικά διαιτροφολόγια στο φορουμ), αλλά πιστεύω πως αυτό το φοιτητικό-style ταιριάζει και στους εργένιδες. Όχι ότι έχω τίποτα με τις δεσποινίδες/κυρίες που έχουν οικογένεια, όμως αλλιώς σκέφτεσαι τι θα φάς όταν είσαι μόνο σου και μαγειρεύεις για 1 άτομο, και αλλιώς για 3~4. Οπότε με μια-δυο συμβουλές (που δεν είναι προφανείς σε εμένα) θα κάνετε περισσότερο καλό από όσο νομίζεται, ακόμη και σε ανθρώπους που ντρέπονται να διατυπώσουν τέτοιες ερωτήσεις
Οι απαντήσεις σας θα κρίνουν το μέλλον της Ατκινς πάνω μου

Χρήστος