Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: finito????

Re: finito???? 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #6123

• mary
  • Το Άβαταρ του/της mary
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
1.Καταρχήν κάνε ένα γενικό τσεκαπ να δεις από είναι οι ζαλάδες και όλα τα περίεργα συμπτώματα που περιγράφεις. Αυτό το λέω γιατί εάν δεν έκανες άτκινς ή οποιαδήποτε άλλη διατροφή η ποιο φυσιολογική αντίδραση ενός ανθρώπου που δεν αισθάνεται καλά είναι να πάει στο γιατρό και να κάνει εξετάσεις για να δει από που προκαλούνται όλα αυτά και όχι να ψάχνει τι έφαγε τον τελευταίο μήνα. Με την υγεία δεν παίζουμε ούτε κατηγορούμε άλλα των αντ΄άλλων περνωντας στο ντούκου τα προειδοποιητικά σήματα που μας δίνει ο οργανισμός μας.
2. Η ζωή σου είναι ίδια ή παρόμοια όπως συνήθως; Μήπως κοιμάσε λιγότερο; Μήπως κουράζεσαι περισσότερο; Μήπως κάνεις κάτι άλλο απ΄ αυτά που κάνεις συνήθως;
3. Για την Ατκινς τώρα. Κανένας μα κανένας δεν είπε να τρώς μόνο κρέας, αυγά ή τυριά. Σαλάτες έτρωγες; καμιά βιταμίνη πήρες; ποικιλία είχε η διατροφή σου;
Όσο για το ψωμί Ατκινς μια φέτα την ημέρα είναι αρκετή. 12 φέτες (όπως του τόστ) έχουν 4 αυγά εσύ τα 9 που τα βρήκες.
Τέσπα δεν προσπαθώ να σε πείσω για το αν είναι καλή ή όχι η ατκινς. Βέβαια δεν ξέρω πολλές αποτελεσματικές δίαιτες που συστήνουν είδη αρτοποιήας (αλεύρι) ρύζια ή μακαρόνια και γλυκά(ζάχαρη) γιατί αυτά στην ουσία απαγορεύει η ατκινς. Εάν εσύ ξέρεις καμία καν΄την, αλλά να είσαι αποφασισμένος ότι θα αλλάξεις τρόπο ζωής γιατί αλλιώς τζάμπα κόπος. Εδώ πέρα το μόνο που έχασες δεν ήταν κιλά αλλά το χρόνο σου.
[url][/url]www.diaet-ticker.de] [/url]
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: finito???? 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #6124

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
χρηστο καλησπερα κι απο μενα! αν κ οι προλαλησαντες με καλυψαν πληρως κ δεν εχω να σου πω κατι καινουριο θα σου πω μονο το οτι οντως εχεις κανει καποια παρανοηση προφανος!! ποιος μιλησε για κρεας καθε μερα κ αν ναι για τι κρεας μιλαμε? ειμαι εγκυος κ ο γιατρος μου σε πληροφορω οτι μου συστηνει κρεας καθε μερα γτ ειναι απαραιτητο για τη συνθεση βασικων ζωτικης σημασιας τμηματων του μωρου! για τικρας μιλαμε ομως?? κοτοπουλακι κ κουνελακι, γαλοπουλα ειναι τα λεγομενα λευκα κρεατ τα οποια μπορεις να καταναλωνεις αφοβα χωρις να νομιζεις οτι θα πας με χοληστερινη στ 1000!!! ωστοσο ομως αν εχεις χασει τα κιλα σου γτ δεν προχωρας στα επομενα σταδια τα οποια επενηλειμενα εχουμε πει οτι δεν στερουν τπτ!!! αν εχεις τελειωσει με το χασιμο κ νιωθεις απλα στερημενος τοτε [ροχωρα φαση!! στις επομενες θα δεις οτι μπορεις να φας κ τα οσπριας σου κ την πατατουλα σου κ ενα μακαρονακι βρε αδερφε αραια κ που δεν ηρθεη συντελεια του κοσμου!!αν εισαι σωστος κ δεν πεσεις με τα μουτρα στα γλυκα κ στα ψωμια μη φοβασαι! απλα πρεεπει να τ θες το θεμα πραγματικα

Re: finito???? 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #6131

• eva7
  • Το Άβαταρ του/της eva7
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Φίλε Χρήστο,
όταν λες πως όταν είσαι έξω δεν μπορείς να φας ό,τι θες τι εννοείς; Γιατί όταν είμαστε έξω, συνήθως σε μια ταβέρνα θα φάμε κρέας ή ψάρι. Ακόμη και σε ουζερί να πας, από μεζέδες μπορείς να φας ψαρικά, τυροειδή, σαλάτες και ορεκτικά. Τώρα, αν σε χαλάει που δεν μπορείς να φας πατάτα τηγανητή για παράδειγμα, σε πληροφορώ πως ούτε όταν δεν έκανα Atkins έτρωγα πατάτες τηγανητές, που τις τηγανίζουν σε χιλιοτηγανισμένο λάδι αμφιβόλου ταυτότητος και πιστεύω πως είναι από τις χειρότερες τροφές μαζί με τα γλυκά.
Εντάξει υπάρχουν περιορισμοί, αλλά κυρίως στην αρχική φάση. Μετά μπορείς να φας ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία, απλώς σε τροφές με περισσότερους υδατάνθρακες πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις ποσότητες.
Αν όντως έχεις ρέψει όπως λες, νομίζω πως μπορείς να αυξήσεις λίγο τους υδατάνθρακες αλλά με υγιεινές επιλογές όπως λαχανικά, 1 φρουτάκι και κάποιο δημητριακό όπως η βρώμη. Απλώς μην ξεφύγεις, γιατί αν κρίνω απ' τον εαυτό μου, πολύ εύκολα μπορεί να παρασυρθώ από τη λογική του όλα ή τίποτα: Αφού φάγαμε που φάγαμε 1 σοκολάτα ας φάμε άλλες 10.
Ότι κι αν αποφασίσεις σου εύχομαι να τα καταφέρεις!

Re: finito???? 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #6140

• Xrhstos
  • Το Άβαταρ του/της Xrhstos
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ευχαριστώ θερμά όλους όσους αφιέρωσαν μερικά λεπτά για να απαντήσουν στο post μου. Καλή συνέχεια σε όσους συνεχίζουν αυτόν τον τρόπο ζωής, απλώς εμένα στην παρούσα φάση της ζωής μου δε με "βοηθάει".

Σαν μια ύστατη προσπάθεια να κρατηθώ σε παιχνίδι για 1-2 ακόμη εβδομάδες...(και δεδομένου ότι ΔΕΝ είμαι Ελλάδα, ΑΛΛΑ Αγγλία) ως φοιτητής...υπάρχει κάτι σε προτάσεις για όλη την εβδομάδα?

(όσο για τη συνταγή του ψωμιού, σε ένα μικρό ταψί, η 1 δόση φτιάχνει κάτι σαν crisps (πολύ λεπτά και τραγανά, όμως δεν "κάνουν" για έχω την αίσθηση του ψωμιού, με 2πλή δόση καταφέρνω να έχω λεπτές φετούλες( όμως λεπτές) για 3-4 μέρες, οπότε αν είναι να φάω κάτι για να κρατηθώ (κυρίως για πρωινό) αναγκάζομαι να κάνω 3πλή δόση (οπότε , να'τα τα 8-9 αυγά....που σίγουρα κάθε άλλο παρά καλό είναι).

Χοντρικά, έχουμε 14 γεύματα μέσα στην εβδομάδα (τα πρωινά έστω να είναι φιξ με το ψωμί, λίγο κασέρι και γαλοπούλα)

έχω 2 κοτόπουλο, 2 ψάρι, 2 χοιρινό, 2 πλευρά, 2-3 μπιφτέκι κιμά(ανάμικτο), 1 τόνος, 1ομελέτα, 2 λουκάνικο. Κάθε γεύμα με 100γρ μαρούλι,φέτα,λάχανο,αρακά-καλαμπόκι-καρότο(καταψηγμένη σακούλα), μπρόκολο, κουνουπίδι. γενικά "φυτά".

Κάνω κάτι λάθος και πρέπει να το αντικαταστήσω????
[προσωπικά θα ήθελα να φάω πχ φασολάδα,φασολάκι,φακές, όμως όλα αυτά έχουν αρκετούς υδατάνθρακες για 1 γεύμα με συνέπεια να μη μπορώ να φάω τπτ άλλο υδατανθρακοειδές για την υπόλοιπη μέρα- βέβαια τώρα με 25 "κάτι" γίνεται, αλλά και πάλι σαν ποσοστό είναι πολύ.

Δε θέλω να φανώ πιεστικός ή κουραστικός(γιατί έχω δει τα ενδεικτικά διαιτροφολόγια στο φορουμ), αλλά πιστεύω πως αυτό το φοιτητικό-style ταιριάζει και στους εργένιδες. Όχι ότι έχω τίποτα με τις δεσποινίδες/κυρίες που έχουν οικογένεια, όμως αλλιώς σκέφτεσαι τι θα φάς όταν είσαι μόνο σου και μαγειρεύεις για 1 άτομο, και αλλιώς για 3~4. Οπότε με μια-δυο συμβουλές (που δεν είναι προφανείς σε εμένα) θα κάνετε περισσότερο καλό από όσο νομίζεται, ακόμη και σε ανθρώπους που ντρέπονται να διατυπώσουν τέτοιες ερωτήσεις :)

Οι απαντήσεις σας θα κρίνουν το μέλλον της Ατκινς πάνω μου ;) ;) ;)
Χρήστος

Re: finito???? 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #6143

• maria89
  • Το Άβαταρ του/της maria89
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σου Χρήστο!Αν και είμαι καινούρια σχετικά στην άτκινς θα σου δώσω μία συμβουλή που διάβασα κάπου:Τα 12 γρ.από τους υδατάνθρακές σου να είναι από φρούτα και λαχανικά.Διάβασα να λες για λαχανικά μα δεν είδα πουθενά να γράφεις ότι τρως και κάνα φρούτο.Δεν είμαι ειδική απλά λέω μήπως να έτρωγες και κανένα φρουτάκι?(μετρημένο σε γρ. πάντα βέβαια).Ακόμη μπορείς να πάρεις από κανένα φαρμακείο σκόνη κάτι σαν υποκατάστατο τροφής ή επιπλέον πρωτεϊνη μήπως και σε βοηθήσει με τις ατονίες.Η γνώμη μου είναι να μην τη σταματήσεις, είναι κρίμα!Έχεις φτάσει ως εδώ προχώρα παρακάτω, κάνε τους 25->30 και τους 30->35 όπως λέει η 2η φάση.Έχω και εγώ ατονίες (όχι από την άτκινς αλλά γενικά) και παίρνω σίδηρο για αυτό και με μιάς καλυτερεύω, κάνε εξετάσεις όπως σου είπαν και τα άλλα μέλη μήπως έπεσε κανένας αιματοκρίτης ή κάτι τέτοιο, μπορείς να πάρεις σίδηρο χωρίς συνταγή, λίγη ποσότητα χωρίς υπερβολές δεν κάνει κακό.Πάντως δεν πιστεύω η άτκινς να ευθύνεται για τις ζαλάδες.Αυτά και από 'μένα,ενημέρωσέ μας.Φιλιά!

Re: finito???? 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #6144

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
χρηστο,εγω θα μεινω στο θεμα των αυγων.για να γινουμε παχυσαρκοι κακα τα ψεματα τρωγαμε.ετσι; τι τρωγαμε; κρουασαν σοκολατες τυροπιτες και συναφη μπισκοτα πεινιρλι πιτσες και χιλια δυο αχρηστα πραγματ.αναρωτηθηκες ποσα αυγα εχουν αυτα να νοστιμα μεσα; ποτε φανταζομαι.μονο αν εισαι αλλεργικος στο αυγο τοτε παω πασο.
σε συμβουλευω να πας στον γιατρο γιατι εισαι μικρο παιδι (σε σχεση με μενα) και αν θελεις να χασεις καποια κιλα κανε με τις θερμιδες .τρωγε οτι θελεις απλα μετρα θερμιδες και προπαντων οχι κατω απο 1000.πιστευω οτι θα πεινας .
αλλα οπως ειπε και Marina αστο καλυτερα.αμα δεν τοχεις που λετε οι νεολαιοι αστο.

καλη επιτυχια σε οτι αποφασισεις
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.098 δευτερόλεπτα

Syndication