Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Πάλι από την αρχή...

Re: Πάλι από την αρχή... 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7260

• efaki
  • Το Άβαταρ του/της efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλώς ήλθες!!!! Εύχομαι να είσαι καλά από υγεία (πάνω απ όλα). και αφού ακούγεσαι αποφασισμένη,τα υπόλοιπα θα τα λύσουμε εδώ!!! Η παρέα εδώ "δεν κοιμάται ποτέ"!!!
καλή αρχή λοιπόν και καλή δύναμη :D
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Πάλι από την αρχή... 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7261

• sofia68
  • Το Άβαταρ του/της sofia68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλως το κοριτσι μου!!Μου ελειψες βρε! :)
Ελπιζω ολα τωρα να ειναι καλυτερα και να εισαι πιο ηρεμη.
Το τι πρεπει να κανεις το ξερεις καλα.Οπως και ξερεις οτι μπορεις να τα καταφερεις!Οσο για την θεληση την εχεις κουκλα μου...το ξερω!Και θεληση εχεις και δυναμη εχεις....Φοβιες δε θελω να εχεις....
Εδω θα ειμαστε μαζι...και γω αλλα 20 κιλα θελω να χασω οποτε θα παμε χερι χερι, εννοια σου :)
Μη ξανακουσω οτι φοβασαι...θελω να σε ακουσω να λες οτι μπορεις και οτι ειναι στο χερι σου και θελω να δω και πεισμα.
Λοιπον, απο τωρα και στο εξης καθε φορα που θα συνδεομαι θα μπαινω στο τσατ και θα μενω οση ωρα θα ναι ανοικτο το πισι(ειτε ειμαι σπιτι ειτε ειμαι στο μαγαζι).Οποτε εχεις χρονο και διαθεση για κουβεντουλα θα τα λεμε :)
Αν θελεις σου δινω και το τηλ μου και οποτε σου την "δινει" να με παιρνεις και θα μιλαμε οσο θες για διαιτες και προσπαθειες και οτι αλλο θελεις....

Σε περιμενω...
Φιλακια :-*

Re: Πάλι από την αρχή... 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7263

• anoiksi
  • Το Άβαταρ του/της anoiksi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλή μου μην το σκέφτεσαι... Αγωνίζονται πολλοί όπως κι εσύ, μην ξανασκεφτείς πως δεν έχεις κανένα! Τα κιλά που έχασες, τα είχες χάσει ποτέ με προηγούμενη δίαιτα τόσο-σχετικό αυτό- ευκολα χωρίς στερήσεις και με την υγεία σου καλύτερη πάνω απ'όλα? Τον τρόπο τώρα πια τον ξέρεις, την στήριξη την έχεις, αν το κατάφερες μια φορά τότε θα ξαναγίνει.
Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΛΙΘΟ ΒΑΛΕΤΟ :D Φιλιά!
και υγεία πάνω απ'όλα!
Positive Positive Positive!

Re: Πάλι από την αρχή... 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7267

• nifitsa
  • Το Άβαταρ του/της nifitsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Τι να σας πω βρε κορίτσια... Είστε καταπληκτικές!!! Σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ. Είμαι τόσο ευδιαθετη και γεμάτη όρεξη να ξεκινήσω από την αρχή και να τερματίσω αυτή τη φορά επειδή εσείς με ανεβάσατε!! Με τη βοήθειά σας θα τα καταφέρω... Όλες θα τα καταφέρουμε...!!
lamare, roulaki, efaki, sofia, anoiksi σας στέλνω ένα μεγάλο φιλί!!!

(Οσο για το nifitsa που ακούγεται κάπως σιχαμένο, είναι επειδή είμαι νιοπαντρη και μου φάνηκε πολύ αστείο. νυφη-nifitsa)

Σοφάκι Αυτό με το τηλ. μου φαινεται φοβερή ιδέα!!!

Re: Πάλι από την αρχή... 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7272

• Hemma
  • Το Άβαταρ του/της Hemma
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
και εγω μηπως δεν τα παράτησα και τα ξαναπηρα τα κιλά.Τώρα είμαι πόλι εδω για να τα ξαναχάσω.Το πάθημα...μάθημα.Αλλά καλά να πάθω.Μα τώρα είμαι περισσοτερο έτοιμη να τα δώσω όλα και να γυρίσω την πλάτη μου στους Υ/Δ.
Μάκια και καλή ξανααρχή και απο μενα

Re: Πάλι από την αρχή... 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7278

• eva7
  • Το Άβαταρ του/της eva7
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
κι εγώ μια απ' τα ίδια. Έκανα ένα διάλειμμα υπερκαταναλώνοντας υδατάνθρακες, έβαλα κιλά, αλλά είπα ως εδώ. Περισσότερο σαν δοκιμή το είδα βέβαια.Δηλαδή ήθελα να δοκιμάσω να ξαναρχίσω να τρώω φαγητά όπως μακαρονάδες, ρύζια, σφολιάτες κ.α. για να δω τι θα γίνει. Φαντάζεστε λοιπόν τι έγινε! Απλώς κάποια πράγματα μου είχαν λείψει και ήθελα να δω αν τα ξανάβαζα στη διατροφή μου έστω και σε μικρές ποσότητες τι αποτελέσματα θα είχα. Μόνο που δεν κατάφερνα να χορτάσω ποτέ και συνέχεια αύξανα τις ποσότητες. Ενώ τώρα συνειδητοποίησα πως μειώνοντας τους υδατάνθρακες και αποκλείοντας τα γνωστά απαγορευμένα, σίγουρα χάνεις τα κιλά ευκολότερα κυρίως γιατί δεν πεινάς.
Όταν φτάσω το στόχο, θα αρχίσω να προσθέτω σιγά σιγά. Δεν μπορώ να πω ότι ακολουθώ την Atkins κατά γράμμα, αλλά τους βασικούς κανόνες και προσπαθώ να γυμνάζομαι. Καλή αρχή λοιπόν σε όλους εμάς που ξαναγυρίσαμε!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.150 δευτερόλεπτα

Syndication