nifitsa έγραψε:
Capoman συγχαρητηρια για την προσπαθεια σου! Τα αποτελέσματα σε δικαιώσαν με το παραπάνω....!!
Σήμερα 10η μου μέρα το παλεύω και μέχρι στιγμής κρατάω την ημερήσια πρόσληψη υδατανθράκων σίγουρα κάτω από 20 γρ.2 κιλα να φυγαν κι αυτά με το ζόρι. Μόνο μια ασχημη γεύση στο στόμα μου νοιώθω. Επισης (κι αυτό ως ψυχολογικό και μόνο μπορω να το χαρακτηρίσω) δεν έχω καμία όρεξη να φάω τυρια, ζαμπον, μαγιονέζες...σα να τα μπουχτισα...τα σκέφτομαι και αηδιάζω, αλλά δεν τα παρατάω. Έχω εσάς, έχω ακούσει τοοσα απο σας, έχετε δει αποτελέσματα... Θέλω κι εγώ!!!
Marina ξερεις κάτι? ποτέ στη ζωή μου δεν έχω κρεπαλιάσει. Πάντα πρόσεχα απο μικρή, γιατί αλλιώς έπαιρνα. Ποτέ δεν έτρωγα παγωτά τα καλοκαίρια, γλυλά, ψωμιά, τα ζυμαρικά δε μου άρεσαν ούτως ή άλλως. Με τιποτα δε μπορω να δικαιολογήσω τα κιλά αυτά. Μακάρι να είχα κρεπαλιάσει και να τα έπαιρνα.
Κρεπάλη για τον οργανισμό μου είναι να μην έτρωγα πχ 3 κουταλιές δημητριακά το πρωι αλλά 1 τυροπιτα. (1 φορά το 6μηνο) Το έβλεπα στη ζυγαριά. Αμέσως επάνω...και αυτά τα κιλά τα πήρα επείδη έλειπα μέρα νύχτα από το σπίτι και έχασα το προγραμμά μου που ακολουθούσα σε όλη μου τη ζωή.
Πρωι δημητριακά, μεσημέρι ψητο με σαλάτα, βράδυ γιαούρτι με 1 φρούτο και λίγο μέλι.
ΑΑΑ και θέλω πολύ βα φάω γλυκό σε αντίθεση με εσας, που λέτε ότι δε σας λείπει, εστω και το γιαουρτάκι με το φρουτάκι και το μέλι.
1ον. Εμένα όχι απλά μου έλειπε το γλυκό αλλά έκανα χαρακίρι κάθε μέρα....!!! Μόνο αυτό όμως γιατί από φαγητό όπως
ξαναείπα έτρωγα όσο ποτέ και αυτά που μου αρέσουν κι όλα..
2ον. Και σημαντικό... Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που διάβασα περί μη κρεπάλης... Άλλο ο κακός μεταβολισμός άλλο
αυτό που περιγράφεις. Αυτό είναι πρόβλημα που χρίζει ιατρικής παρακολούθησης.... Κάτσε βρε κοπελιά, μου λες ότι
ζεις μια ζωή με 1000 - 1200 max θερμίδες την ημέρα, χωρίς λιπαρά, τζανκ, γλυκά κλπ κλπ και παχαίνεις ??????????
"
Πρωι δημητριακά, μεσημέρι ψητο με σαλάτα, βράδυ γιαούρτι με 1 φρούτο και λίγο μέλι." ??????!!!!!!!!!
Έχεις κάνει εξετάσεις να ψάξεις τον οργανισμό σου??? Και σε μία καρέκλα να κάθεσαι (που δεν κάθεσαι..) δεν
δικαιολογήτε ρε γαμώτο να παχαίνεις. Εκτός αν έχεις κάνει το κλασικό γυναικείο βλακοδέστατο και πολυφορεμένο
κόλπο..!! Ξεκινάς να φυτοζωείς κάπου στην εφηβεία (ίσως και ποιο πριν ..), μαθαίνεις τον οργανισμό σου για χρόνια
να ζει με 500 θερμίδες και μετά, ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΑΣ..!! Μετά nifitsa μου και 700 θερμίδες να πάρεις σε μια μέρα
θα παχύνεις ... Αν είναι έτσι τα πράγματα τι να πω. Μάλλον η Ατκινς αν ακολουθηθεί πιστά θα δουλέψει. Αλλά εγώ
θα σου έλεγα να απευθυνθείς και σε έναν ποιο ιδικό (διατροφολόγο πχ) να σου πει και αυτός την άποψη του. Όπως
και να χει όμως μη μασάς, όλα φτιάνονται. Σωστή και χαλαρή να είσαι και όλα θα πάνε καλά.