Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Πάλι από την αρχή...

Re: Πάλι από την αρχή... 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7544

• eva.k
  • Το Άβαταρ του/της eva.k
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Aγαπητή nifitsa, λές ότι έχασες 2 κιλά σε 10 μέρες!!!!! Πίστεψέ με είναι μια χαρά και μάλιστα έχει σημασία τι έχασες γιατί αν έχασες 2 κιλά λίπος είναι πολύ!!!!!! Άλλωστε αν δεν θέλεις να χάσεις πολλά κιλά και είσαι κοντα στο στόχο σου είναι λογικό να μην χάνεις πολλά κιλά, το βασικό είναι να χάνεις!!!!!!!! Μην κοιτάζεις τη ζυγαριά το βασικό είναι να νιώθεις καλά, έλεγξε τους πόντους με μια μεζούρα ή πάρε ζυγαριά που μετράει το λίπος αν αυτό σε κάνει να νιώθεις καλύτερα.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Πάλι από την αρχή... 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7546

• nifitsa
  • Το Άβαταρ του/της nifitsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Εva.k αυτά τα 23 κιλά ήταν φούσκωμα δηλάδή απλά είχε ανεβεί η ζυγαριά για 2-3 μέρες στα 92. Εχώ και για λίπος από τα 2 κιλά τα 400 γρ δείχνει ότι ήταν λίπος. Καλά θα αρχίσω να νοιΩθω όταν χάσω τουλάχιστον άλλα 5 και θα προσπαθήσω πολύ γι αυτό!!! PROMISE!!

Re: Πάλι από την αρχή... 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7550

• Capoman
  • Το Άβαταρ του/της Capoman
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
nifitsa έγραψε:
Capoman συγχαρητηρια για την προσπαθεια σου! Τα αποτελέσματα σε δικαιώσαν με το παραπάνω....!!
Σήμερα 10η μου μέρα το παλεύω και μέχρι στιγμής κρατάω την ημερήσια πρόσληψη υδατανθράκων σίγουρα κάτω από 20 γρ.2 κιλα να φυγαν κι αυτά με το ζόρι. Μόνο μια ασχημη γεύση στο στόμα μου νοιώθω. Επισης (κι αυτό ως ψυχολογικό και μόνο μπορω να το χαρακτηρίσω) δεν έχω καμία όρεξη να φάω τυρια, ζαμπον, μαγιονέζες...σα να τα μπουχτισα...τα σκέφτομαι και αηδιάζω, αλλά δεν τα παρατάω. Έχω εσάς, έχω ακούσει τοοσα απο σας, έχετε δει αποτελέσματα... Θέλω κι εγώ!!!

Marina ξερεις κάτι? ποτέ στη ζωή μου δεν έχω κρεπαλιάσει. Πάντα πρόσεχα απο μικρή, γιατί αλλιώς έπαιρνα. Ποτέ δεν έτρωγα παγωτά τα καλοκαίρια, γλυλά, ψωμιά, τα ζυμαρικά δε μου άρεσαν ούτως ή άλλως. Με τιποτα δε μπορω να δικαιολογήσω τα κιλά αυτά. Μακάρι να είχα κρεπαλιάσει και να τα έπαιρνα.
Κρεπάλη για τον οργανισμό μου είναι να μην έτρωγα πχ 3 κουταλιές δημητριακά το πρωι αλλά 1 τυροπιτα. (1 φορά το 6μηνο) Το έβλεπα στη ζυγαριά. Αμέσως επάνω...και αυτά τα κιλά τα πήρα επείδη έλειπα μέρα νύχτα από το σπίτι και έχασα το προγραμμά μου που ακολουθούσα σε όλη μου τη ζωή.
Πρωι δημητριακά, μεσημέρι ψητο με σαλάτα, βράδυ γιαούρτι με 1 φρούτο και λίγο μέλι.

ΑΑΑ και θέλω πολύ βα φάω γλυκό σε αντίθεση με εσας, που λέτε ότι δε σας λείπει, εστω και το γιαουρτάκι με το φρουτάκι και το μέλι.

1ον. Εμένα όχι απλά μου έλειπε το γλυκό αλλά έκανα χαρακίρι κάθε μέρα....!!! Μόνο αυτό όμως γιατί από φαγητό όπως
ξαναείπα έτρωγα όσο ποτέ και αυτά που μου αρέσουν κι όλα..

2ον. Και σημαντικό... Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που διάβασα περί μη κρεπάλης... Άλλο ο κακός μεταβολισμός άλλο
αυτό που περιγράφεις. Αυτό είναι πρόβλημα που χρίζει ιατρικής παρακολούθησης.... Κάτσε βρε κοπελιά, μου λες ότι
ζεις μια ζωή με 1000 - 1200 max θερμίδες την ημέρα, χωρίς λιπαρά, τζανκ, γλυκά κλπ κλπ και παχαίνεις ??????????
"Πρωι δημητριακά, μεσημέρι ψητο με σαλάτα, βράδυ γιαούρτι με 1 φρούτο και λίγο μέλι." ??????!!!!!!!!!
Έχεις κάνει εξετάσεις να ψάξεις τον οργανισμό σου??? Και σε μία καρέκλα να κάθεσαι (που δεν κάθεσαι..) δεν
δικαιολογήτε ρε γαμώτο να παχαίνεις. Εκτός αν έχεις κάνει το κλασικό γυναικείο βλακοδέστατο και πολυφορεμένο
κόλπο..!! Ξεκινάς να φυτοζωείς κάπου στην εφηβεία (ίσως και ποιο πριν ..), μαθαίνεις τον οργανισμό σου για χρόνια
να ζει με 500 θερμίδες και μετά, ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΑΣ..!! Μετά nifitsa μου και 700 θερμίδες να πάρεις σε μια μέρα
θα παχύνεις ... Αν είναι έτσι τα πράγματα τι να πω. Μάλλον η Ατκινς αν ακολουθηθεί πιστά θα δουλέψει. Αλλά εγώ
θα σου έλεγα να απευθυνθείς και σε έναν ποιο ιδικό (διατροφολόγο πχ) να σου πει και αυτός την άποψη του. Όπως
και να χει όμως μη μασάς, όλα φτιάνονται. Σωστή και χαλαρή να είσαι και όλα θα πάνε καλά. ;)

Re: Πάλι από την αρχή... 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7552

• efaki
  • Το Άβαταρ του/της efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
nifitsa θα συμφωνήσω με τον Capoman. Και κυρίως συμφωνώ γιατί έχω κάνει κι εγώ τέτοιες "πατέντες", λίγο χειρότερες! Πρωί δημητριακά, μεσημέρι μακαρόνια με 1 κουταλιά κέτσαπ ή τονοσαλάτα, βράδυ γιαούρτι ή κανά τοστ και γάλα, ενδιάμεσα κάνένα μήλο!!! Και ναι, ξέρω πως πάει μετά... Μόλις φας μια φορά σαν άνθρωπος, έρχονται όλα και κάθονται στη μέση και τα μπούτια (να μην αναφερθώ σε βιταμίνες κτλ).
Πρέπει να θυμάσαι ένα πράγμα: είμαστε ευέλικτα όντα. Όταν ο οργανισμός σου καταλάβει πως "φίλε, 800 θερμίδες έχεις για να επιβιώσεις", ρίχνει τον μεταβολισμό για να φτάσει η ενέργεια που παίρνεις για τις ζωτικές του λειτουργίες. Όταν λοιπόν από τις 800 θερμίδες πάρεις μια μέρα τις διπλάσιες, θα αποθηκεύσει όπως μπορεί την παραπάνω ενέργεια (σε λίπος) γιατί ξέρει ότι θα του χρειαστεί στο μέλλον. Συμπέρασμα? πρέπει να ανεβάσεις τον μεταβολισμό σου. Και η Atkins κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά! Αν προσθέσεις και λίγη άσκηση, ακόμα καλύτερα. :)

Μην το βλέπεις σαν καταναγκαστικό έργο. Και αν σχεδιάζεις να ξαναγυρίσεις στις 800 θερμίδες τη μέρα, ακόμα κι αν δεν πάρεις κιλά, δεν θα έχεις κερδίσει τίποτα. Όπως είπε και η Marina it's up to you!!! Δες το όπως πραγματικά είναι: μια ζωή με καλύτερο και ποιοτικότερο φαγητό!

Keep up!!! :D

Re: Πάλι από την αρχή... 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7553

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Αχ, αυτες οι πατεντες!!!! Αν ετρωγα ενα τοστ με ψωμι ολικης το βραδυ, και μιλνερ, ειχα γιορτη. Εχω ζησει μερες ολοκληρες με τη λαχανοσουπα (μπλιαξ), με 2 πορτοκαλια και ενα γιαουρτι, και μια αλλη φορα, με μια βλακεια, που ελεγε τρεις ντοματες, τρια αυγα, και τρεις μπανανες τη μερα. Εβλεπα σοκολατα, και εκανα διαλογισμο, γαι να μην υποκυψω. Αμα ερχοταν τιποτα γιορτες, Χριστουγεννα, Πασχα, κλπ, που ξεφευγα απο το αυστηρο προγραμμα, τσουπ!!! Να'τα τα 6-7 κιλα. Μετα, παλι απο την αρχη. Φαυλος κυκλος δηλαδη.
Γι αυτο nifitsa μου, εισαι στον σωστο δρομο. Θα χασεις τα κιλα που θες, ισως με ποιο αργους ρυθμους βεβαια, αλλα το μεγαλυτερο πλεονεκτημα, ειναι οτι ετσι, α) θα στωσεις τον μεταβολισμο σου και β) θα μαθεις να τρως σωστα.
love your self

Re: Πάλι από την αρχή... 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7554

• efaki
  • Το Άβαταρ του/της efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
roulaki έγραψε:
Εβλεπα σοκολατα, και εκανα διαλογισμο

όλα τα λεφτα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.111 δευτερόλεπτα

Syndication