Αν και περνάω που και που από δω έχω πολύ καιρό να γράψω.. Με αφορμή λοιπόν εσένα nifitsa είπα να σου πω (έτσι για να καταλάβεις πόσο για πλάκα είναι τα 20 κιλά που θες..) ότι εγώ έχασα 50 (από 120 πήγα 70!!!) σε 8 μήνες και το κυριότερο έμεινα εκεί ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ... Στην αρχή (όταν είπα οκ δεν χάνω άλλο, με κράζει όλος ο κόσμος...) είχα φοβίες ότι αν φάω λίγο ψωμί ή κανα γλυκάκι (που ήταν πάντα το μεγάλο μου πρόβλημα αφού χαλαρά ζούσα με αυτά και για το φαϊ χ.......κα) θα αρχίσω να παίρνω 2-3 κιλά την βδομάδα.. Ναι καλά

Δεν σου λέω ότι δεν έχω μέτρο ούτε ότι τρώω σαν μοσχάρι, ότι βρω. Όχι. Αλλά και τα γλυκά μου τσακίζω και τα ξυροκάρπια μου και τους χυμούς μου και τα ξίδια μου και το μαύρο μου ψωμάκι 2-3 φέτες κάθε μέρα και βέβαια ότι δεν έχει υδατάνθρακα χαλαρά το τρώω σε ποσότητες ελέφαντα.
Στους 8 μου μήνες πέρασα υπέροχα έφαγα πολύ (πρωτεΐνη αλλά έφαγα όσο ποτέ στη ζωή μου), ναι ζορίστηκα πολύ με τα γλυκά, λίγο με το ψωμί - πίτες, τις μπύρες, τα ούζα μου κλπ, αλλά αυτό που έβλεπα να γίνεται τα ξεπερνούσε όλα εύκολα. Ναι ήμουνα σκυλί του πολέμου και δεν ακούμπησα ούτε φρούτο (για να μην πάρω ΚΑΘΟΛΟΥ ζάχαρη), ούτε φιλαράκι από σφολιάτα ούτε πατάτα ούτε μακαρόνι ούτε 1 φιστίκι. Αλλά τσάκιζα σαλάτες χωρίς όριο με ότι γουσταρα, τυριά, ψάρια, κρέατα, αλλαντικά κλπ κλπ με τις ταβέρνες μου, την παρέα μου, τις διακοπές μου ΟΛΑ χωρίς μιζέρια και μετρητές, χωρίς άγχος και γενικά εύκολα και απλά. Η μεγαλύτερη χαρά δεν ήταν τότε αλλά τώρα που τρώγοντας ότι θέλει να φάει ένας φυσιολογικός άνθρωπος που δεν κάνει γουρουνιές και συντηρείτε, σιχτιρίζω τον εαυτό μου που δεν έφαγα το τριπάκι νωρίτερα και άφησα τον εαυτό μου έτσι για περίπου 10 χρόνια...
Τα 20 κιλά που θες είναι 3 μήνες υπόθεση. Αυτό, απλά αυτό. Επίσης να σου πω ότι δεν ασχολήθηκα ποτέ με προϊόντα Ατκινς ούτε με ζαχαρίνες και υποκατάστατα. Βάλε με το μυαλό σου πόσα χρόνια τρως ζάχαρη και π@π@ριές και σκέψου απλά ότι μόνο καλό θα κάνεις στον οργανισμό σου αν για τρεις μήνες απέχεις εντελώς από αυτά.... Το ότι τον Ιούλιο (αν κάνεις και λίγο γυμναστικούλα

) θα σκάσεις φέτες στην παραλία, σου λέει κάτι?????!!!
Δεν κάνεις δίαιτα, κάνεις διατροφή και αυτό είναι απόφαση ζωής. Για λίγους μήνες ζόρικη αλλά όχι στερητική ούτε καλουπομένη και μετά τροποποιείς όπως νομίζεις ότι σου τεριάζει και είσαι πάντα οκ χωρίς να το πολυσκέφτεσαι ..
Καλή επιτυχία εύχομαι και αν θες να ρωτήσεις οτιδήποτε εδώ είμαστε.