Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Πάλι από την αρχή...

Re: Πάλι από την αρχή... 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7449

• lamare
  • Το Άβαταρ του/της lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Καλά , η ασπαρτάμη μάλλον έχει θεωρηθεί καρκινογόνος ..Ειδικά σε υψηλές θερμοκρασίες...
Το red bull light που παίρνω (κ με περιμένει ένα μόλις πάω σπίτι από το εργαστήριο) έχει ασπαρτάμη και καφεϊνη..
Αλλά οι υπόλοιποι καφέδες είναι ντεκαφεϊνέ !
Δεν πιστεύω ότι βλάπτει...Και δεν είναι κ κάθε μέρα...
Συμβουλές ευχάριστα ευπρόσδεκτες ! :D
Male parta, male dilabuntur ~ Άσχημα χάνεται, ό,τι άσχημα αποκτάται.-
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Πάλι από την αρχή... 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7471

• nifitsa
  • Το Άβαταρ του/της nifitsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
red bull light? Πρωτη φορά το ακούω αυτό. Πάντως οι γνώμες διχάζονται για τις ζαχαρίνες και τα γλυκαντικά και όλα αυτά. Ο φαρμακοποιος μου ειναι πολύ κατά. Ούτε θέλει να ακούει. Το ίδιο κι ένας διαιτολόγος που είχα παλιά. Μου έλεγε καλύτερα ζάχαρη 2 κουταλάκια τη μέρα, παρά αυτές τις αηδίες. Απο την άλλη πέρσυ στη δουλειά μου είχανε έρθει κάτι διατροφολόγοι και ένας από αυτούς πολύ γνωστός ο οποίος έκανε μια διάλεξη και μίλησε και για τις ζαχαρίνες. Είπε ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είναι ασφαλής και ότι στην Ελλάδα υπάρχει μια παραπληροφορηση για όλα αυτά. Τίνα πω? Θα συμφωνήσω ότι παν μετρον αριστον!!!!

Re: Πάλι από την αρχή... 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7475

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
τα καρκινικα κυτταρα τρεφονται αποκλειστικα με γλυκοζη... η ζαχαρη κατ'εμε ειναι σαφως χειροτερη απο καθε ειδους αλλο γλυκαντικο. 1 κουταλιτσα ζαχαρη δεν εχει και τους απειρους υδ. αλλα εχει πολλαπλασιο βαρος απο ζαχαρινη, ασπαρταμη κλπ. το λοιπον, χρησιμοποιωντας γλυκαντικο, οι ποσοτητες στην ουσια ειναι μηδαμινες. αλλωστε με την ατκινς σπαει ο εθισμος στο γλυκο και το αποζητουμε σαφως λιγοτερο. εδω μιλαμε για ενα κουτακι κολα τη μερα; σιγα... και τα γλυκα που φτιαχνουμε ρε παιδια, δεν ειναι σε ημερησια βαση και ουτε τρωμε κανονικα πανω απο μια μεριδα. κανονικα, ε; η κολα πχ. εχει θεοπικρη γευση στη φυσικη της μορφη. ποση ζαχαρινη αρα θα πρεπει να εχει μεσα για να εχει αυτο το υπεργλυκο αποτελεσμα; και οι κινδυνοι αναφερονται σε καταναλωση δεκαδων αναψυκτικων. οταν λοιπον αγωνιουμε για την ποσοτητα της ζαχαρινης του καφε μας στην ουσια αγωνιουμε για μια πολυ μεγαλη υποδιαιρεση της ποσοτητας της ζαχαρινης ενος αναψυκτικου που συνηθως κατεβαζουμε ελαφρα τη καρδια... ψιλοατοπο, ε;

Re: Πάλι από την αρχή... 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7476

• lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
I agree !!!!
I totally agree !!! Τις παρενέργειες της ζάχαρης μακροπρόθεσμα κανείς δεν τις εξετάζει ?
Φροντίζουμε απλά να μη χάνουμε το μέτρο ούτε με τα αναψυκτικά (που σε μεγάλες δόσεις κάνουν κ κυτταρίτιδα) ούτε με τα γλυκαντικά !
Προσωπικά, το Red Bullάκι (γαλάζιο-ασημί και όχι μπλε-ασημί κουτάκι ) θα συνεχίσω να το τιμώ !!!!!! Νιφίτσα μου , υπάρχει σε πολλά super ! Τώρα δε, που το βρίσκω και σε περίπτερα στην Αλεξ/πολη έχω χεστεί από τη χαρά μου !!
Και σόδες με λεμόνι πίνω ! Με ζαχαρίνες κ αυτές... :mrgreen: :mrgreen:

Re: Πάλι από την αρχή... 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7489

• nifitsa
  • Το Άβαταρ του/της nifitsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ωραία ιδέα lamare σαν λεμονάδα μου ακούγεται.... Μου αρέσει που είστε τοοοσο εφευρετικες!!!! bravo avo !!
Επίσης σήμερα άρχισα να έχω συμπτώματα έντονης αναπνοούλας και για πρώτη φορά το ketostix αρχισε να δείχνει κάτι παραπάνω από ίχνη...yes yes!!!
Καλή αρχή λοιπόν....

Re: Πάλι από την αρχή... 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7491

• lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Για μένα είναι και ένα είδος γλυκού !!! Δηλαδή η λιγούρα μου φεύγει έτσι !!! Άσε που φουσκώνεις κιόλας και πολλές φορές κόβει την περιττή όρεξη !!!!!!
Δοκίμασέ το !!!
Και τώρα που μπήκες και με αποδείξεις απτές στην κέτωση αέραααααα !!!!!!!!!!!!!
Δώστου !! Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός άλλωστε !! Άντε να πάρουμε την κατηφόρα τώρα!!! ;)
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.096 δευτερόλεπτα

Syndication