Ax και να'ξερες ποσες φορες ειπα κι εγω "φτου κι απ'την αρχη"!!!!
Οπως λεει και η lamare κανεις μας δεν ειναι προφεσσορας, ολοι ομως ειμαστε δασκαλοι. Δασκαλε που διδασκες δηλαδη, μην φανταστεις!!!!
Κι εγω καλη μου, με την διακοπη του καπνισματος, πηρα 3 κιλα σε δυο μηνες. Ηρθαν και οι γιορτες, και το αποτελειωσα το πραγμα!!!
Την Δευτερα, 3 Ιανουαριου, ανεβηκα στην ζυγαρια, μισοκλεινοντας τα ματια, για να μη μου ερθει αποτομα.....
Και βλεπω ενα ολοστρογγυλο 70!!!! απο τα 64 που ημουν το καλοκαιρι...

ntrum
Την Τριτη λοιπον, γιατι οπως λεει και η φιλη lamare, οι Δευτερες δεν μου πανε, αρχισα αυστηρη ενεργοποιηση. Εκλεισα αυτια και ματια σε διαφορες σειρηνες, πεταξα ο,τι υδατανθρακα ειχα στο σπιτι, και μπηκα σε μια σειρα. Σημερα, 6 μερες μετα, ειμαι 68,3.
Και φυσικα, πολυ πιο ξαλαφρωμενη απο πριξιματα που φερνουν οι υδατανθρακες.
Τες πα, αυτο που θελω να πω, ειναι οτι αυτος ειναι ο λογος, που αγαπω την Ατκινς. Με οποιαδηποτε αλλη διατροφη, αυτα τα 1.700 γρ που εχασα σε 6 μερες, θα τα εχανα σε 15-20 μερες, πεθαινοντας στην πεινα. Ενω εγω τα εχασα, τρωγοντας, γυρο, ουγγαρεζα, σουβλακια και ρολλα χοιρινα!! Α ναι! και sweet'n balance.
Οποτε, τα 3 κιλακια τα δικα σου, ειναι τοοοοοοοοσο μα τοοοοοοοσο ευκολο να χαθουν.

ouphug