Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Και πάλι από την αρχή!

Re: Και πάλι από την αρχή! 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #13525

• vasoylitsa
  • Το Άβαταρ του/της vasoylitsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλησπερα κι απο μενα!ειχα χαθει για λιγο!αλλα να 'μαι πισω παλι για να ξεκινησω παλι με την ιδια ορεξη και τον ιδιο ενθουσιασμο!εδω και εναμιση μηνα ειχα συνεχεια φιλοξενουμενους (ξερω πως ειναι φτηνη η δικαιολογια μου)και εφαγα τα παντα!οταν λεμε τα παντα τα παντα!!!!!!!!!και το μονο επιπλεον που ειδα στν ζυγαρια μου ειναι 900 γραμ.αρα η ατκινσ οχι μονο σε βοηθαει να χασεις γρηγορα αλλα και να μην τα παρεις πισω σε χρονο τεν τεν!το μονο που με στεναχωρει ειναι οτι αν δεν ειχα σταματησει τωρα θα ειχα ποιασει τον στοχο μου που ειναι τα 68 κιλα.υπομονη ...θα τα καταφερω!ξεκινησα 85.7 και τωρα ειμαι 77.1!αλλα 9 κιλα μου απομενουν!σημερα ξεκινησα και ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερω αυτη την φορα.θα σας ενημερωνω γιατι μου κανει πολυ καλο οταν ξερω οτι καπου εκει ειναι πολλοι που μοιαζουν με μενα και μπορουν να με συμβουλεψουν καταλληλα.σας ευχαριστω που μεσα απο εσας εμαθα να διατρεφομαι σωστα!επισης να ενημερωσω πως εκανα και αιματολογικες και ηταν οι καλυτερες που ειχα τα 5 τελευταια χρονια!τυχαιο...δεν νομιζω!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Και πάλι από την αρχή! 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #13526

• goldy
  • Το Άβαταρ του/της goldy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλη αρχη και παλι και να δεις οτι τωρα θα ειναι πιο ευκολο. Πολυ καλο το οτι δεν πηρες βαρος και να εισαι σιγουρη οπως εσπασες το ογδονταρι θα σπασεις και το εβδομηνταρι. Να μας ενημερωνεις

Re: Και πάλι από την αρχή! 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #13527

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
πολυ θετικο οτι δεν πηρες κιλακια.εισουν στη πρωτη φαση vasoullitsa?αντε κ καλη απωλεια.....

Re: Και πάλι από την αρχή! 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #13564

• vasoylitsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
φυσικα θα σας ενημερωνω!!!!!!!!ναι ημουν στην πρωτη φαση!ευχαριστω για την στηριξη!καλη και ταχεια απωλεια κιλων και σε εσας!

Re: Και πάλι από την αρχή! 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #13569

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
Ευχαριστουμε χρειαζομαστε και εμεις μεγαλη στηριξη γιατι εμενα προσωπικα τα κιλα που εχω να διωξω ειναι πολλα και με την παραμικρη ατασθαλεια τα ξαναπερνω γρηγορα.....δυστυχως.....οποτε καλη συνεχεια σε ολους μας.

Απ: Re: Και πάλι από την αρχή! 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #16721

• vasoylitsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
εδω ειμαι παλι!σε κακη διαθεση!οσο καιρο δεν εχω γραψει ειμαι σε μια κατασταση που ουτε κι εγω δεν ξερω πως να την περιγραψω.κανω την ατκινσ μια εβδομαδα χανω 2 κιλα και μετα την σπαω και τρωω σαν λυσσασμενη και παιρνω 3κιλα.ξανακανω την ατκινσ χανω τα δυο απο τα τρια και υστερα ξαναβαζω αλλα 2κιλα.μαλλον δεν ειμαι σε διαθεση.....δεν ξερω τι να κανω!ξανα πηγα 80 κιλα!!!!ασ με συμβουλεψει καποιος τι να κανω.....ειμαι πολυ στεναχωρημενη.καθε πρωι ξεκιναω την ατκινσ και μεχρι το μεσημερι εχω φαει χιλια γραμμ.υδατανθρακες. ασ μου πουν οι πιο παλιοι πως μπορω να ξεφυγω απο αυτο τον κυκλο!!!!ειχα φτασει 75 κιλα με την ατκινσ και τωρα εχω πατησει τα 80!!!φοβαμαι πως θα χασω τον ελεγχο.....η τον εχω χασει ηδη...!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.109 δευτερόλεπτα

Syndication