Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Και πάλι από την αρχή!

Re: Και πάλι από την αρχή! 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #12570

• Evita35*lol!
  • Το Άβαταρ του/της Evita35*lol!
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημερα χρονια πολλα και Χριστοs Ανεστη.Πωs τα περασατε το Πασχα?Εγω το ειχα δηλωσει στον εαυτο μου οτι την κυριακη θα ηταν free-day και ετσι εφαγα απο ολα λιγο τσουρεκακι τηs μαμαs πρωινο και απογευματινο κρεατικα σουτσουκακια λουκανικα παλτσετεs (αρνι δεν τρωω)ψωμακι ψημενο στη ψησταρια τσιπουρακι μπυρα και το αποκορυφωμα ηταν το τιραμισου μεσημερι απογευμα και βραδυ.Το αποτελεσμα ολων αυτων ηταν το βραδυ να μην μπορω να κοιμηθω απο το πρηξημο και τωρα το πρωι δεν μπορω να κουνηθω η κοιλια μου ειναι τουμπανο και ουτε ο καφεs δεν κατεβαινει τελωs παντων απο σημερα και παλι απο την αρχη.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Και πάλι από την αρχή! 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #12571

• lamare
  • Το Άβαταρ του/της lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Εβίτα-35-αστεράκι-λολ-θαυμαστικό , περίμενα πώς και πώς να βγει ο πρώτος να γράψει τα κατορθώματα !!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Εγώ, δε νήστεψα Μ.Βδομάδα...Και επειδή έτυχε και έφαγα πολύ τυρί μια μέρα [Μ.Τετάρτη], έφαγα και ξηροκάρπια και φρυγανιές κλπ, και 3 πίτες σπιτικές..Είπα, οκ τέρμα, είχα πάάάάρα πολύ καιρό να το κάνω αυτό, λέω για καλό θα είναι...
Και έρχεται το βράδυ της Ανάστασης..Λόγω πένθους, δε βάψαμε ούτε αυγά, ούτε κουλουράκια κάναμε κλπ και φέραν όλες οι θείες τις δικές τους ποικιλίες...Αυτό ήταν..Είμαι και fan-κουλουριών, χθες έγινε πανικός....

Κακάο με κουλούρια δε θυμάμαι πόσες φορές ήπια/έφαγα...Τσουρέκι, επίσης !!!!! Δε μπορούσα να ανασάνω καλά με κλειστό το στόμα και παρ' όλα αυτά έτρωγα κανά κουλούρι ενώ έβλεπα Μπάτσων-Σχολή. :mrgreen: :mrgreen:
Δε ξέρω τί ώρα κατάφερα να κοιμηθώ....Τραγικό φούσκωμα, ελεεινή λαιμαργία, την ευχαριστήθηκα, την πλήρωσα... :oops: :oops: Είναι λες και δεν έχεις αύριο...Θέλεις να φας ό,τι απαγορεύεται .... Back to base now....

Κάτω από 5 οι υδατ.κάτω από 1000 οι θερμίδες για 3 μέρες..Και εύχομαι η ζυγαριά να είναι μεγαλόκαρδη....
Male parta, male dilabuntur ~ Άσχημα χάνεται, ό,τι άσχημα αποκτάται.-

Re: Και πάλι από την αρχή! 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #12572

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
χρονια πολλα σε ολους! sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 εγω για καλη μου τυχη ειμαι σε χωριο,και φυσικα δεν εχω ζυγαρια για να θαυμασω τα κατορθωματα μου...δεν μπορω να πω οτι αμαρτησα σε τσουρεκια και κουλουρια απλα αυξησα τις ποσοτητες σε αυγα,κασερια,κρεατικα και λιγο κρασακι.και βεβαια τα επιτρεπτα γλυκα,σοκολατα μπαρες και εργολαβους απο τις συνταγες μας !ηρθα με τις δικες μου προμηθειες απο γλυκα για να μην υποκυψω!βεβαια ειμαι σιγουρη οτι η ζυγαρια θα ειναι ανεβασμενη,και λογω ...τουαλετας [πονεμενη ιστορια με τοσο κοσμο σε ενα σπιτακι]αλλα και λογω αστατου ωραριου στο θεμα φαγητο.εφαγα μπιφτεκια ,χωρις ψωμι,αντι για μαγειριτσα στη μια η ωρα τη νυχτα μαζι με σαλατα και τυρι σε ικανοποιητικη ποσοτητα[λες και ειχα να φαω καμμια βδομαδα]οποτε αυριο που θα ζυγιστω ειμαι ετοιμη για το νουμερακι που θα δω... fryingpan yingpan

Re: Και πάλι από την αρχή! 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #12574

• vasoylitsa
  • Το Άβαταρ του/της vasoylitsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
η επιστροφη του ασωτου!ναι ξαναγυρισα μετα απο μια εβδομαδα τρελλο ξεσαλωμα απο εχθες ξαναγυρισα στον αγαπημενο μου ατκινς και του υποσχομαι πως δεν θα τον ξαναπαρατησω!αυτος ηταν τοσο καλος μαζι μου!μονο καλα λογια ακουω για τα αποτελεσματα που εχω.τερμα το διαλλειμα...το κεφαλι μεσα για να δουμε την ζυγαρια μας να κατηφοριζει παλι!τσιμπησα ενα κιλακι αλλα ...οκ!θα το χασω αυτο κι τα αλλα 9 που χρειαζομαι ακομα! goodluck odluck goodluck odluck goodluck odluck καλη συνεχεια σε ολους μας.παρασπονδια μονο τον 15 αυγουστο παλι!!!!

Re: Και πάλι από την αρχή! 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #12575

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Κεφάλια μέσα λοιπόν! Ούτε που τόλμησα να ανέβω στην ζυγαριά! Και δεν είναι οι μέρες του Πάσχα που με τρομάζουν, γιατί εκεί η ζημιά είναι μικρή. Αν βγάλεις τα τσουρέκια, τα υπόλοιπα, είναι μια χαρά!
Οι μέρες της μεγάλης εβδομάδας, με τρομάζουν!!! Κεφάλια μέσα λοιπόν, όπως είπα, και το επόμενο ζύγισμα στις 2 Μαίου. Να είναι όσο το δυνατόν ανώδυνο.......
love your self

Re: Και πάλι από την αρχή! 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #12593

• Freya
  • Το Άβαταρ του/της Freya
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
κι εγω απο σημερα μαζι σας.....!!!
καλη μου αρζη και καλη σας συνεχεια!!!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.148 δευτερόλεπτα

Syndication