Εβίτα-35-αστεράκι-λολ-θαυμαστικό , περίμενα πώς και πώς να βγει ο πρώτος να γράψει τα κατορθώματα !!!!!!
Εγώ, δε νήστεψα Μ.Βδομάδα...Και επειδή έτυχε και έφαγα πολύ τυρί μια μέρα [Μ.Τετάρτη], έφαγα και ξηροκάρπια και φρυγανιές κλπ, και 3 πίτες σπιτικές..Είπα, οκ τέρμα, είχα πάάάάρα πολύ καιρό να το κάνω αυτό, λέω για καλό θα είναι...
Και έρχεται το βράδυ της Ανάστασης..Λόγω πένθους, δε βάψαμε ούτε αυγά, ούτε κουλουράκια κάναμε κλπ και φέραν όλες οι θείες τις δικές τους ποικιλίες...Αυτό ήταν..Είμαι και fan-κουλουριών, χθες έγινε πανικός....
Κακάο με κουλούρια δε θυμάμαι πόσες φορές ήπια/έφαγα...Τσουρέκι, επίσης !!!!! Δε μπορούσα να ανασάνω καλά με κλειστό το στόμα και παρ' όλα αυτά έτρωγα κανά κουλούρι ενώ έβλεπα Μπάτσων-Σχολή.

Δε ξέρω τί ώρα κατάφερα να κοιμηθώ....Τραγικό φούσκωμα, ελεεινή λαιμαργία, την ευχαριστήθηκα, την πλήρωσα...

Είναι λες και δεν έχεις αύριο...Θέλεις να φας ό,τι απαγορεύεται .... Back to base now....
Κάτω από 5 οι υδατ.κάτω από 1000 οι θερμίδες για 3 μέρες..Και εύχομαι η ζυγαριά να είναι μεγαλόκαρδη....